Підписатись
Mykola Desyk Микола Десик
Mykola Desyk Микола Десик
доцент, Національний університет харчових технологій, National University of Food Technologies
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічні комплекси харчових виробництв: Навчальний посібник
ВІ Теличкун, ОМ Гавва, ЮС Теличкун, ОО Губеня, МГ Десик, ...
132018
Исследование тепло-масообменных процессов в камере гигротермической обработки тестовых заготовок
АИ Германчук, ВИ Теличкун, ЮС Теличкун, НГ Десик
102012
Дослідження впливу геометричних параметрів хліба на тепломасообмінні процеси
МГ Десик, ВІ Теличкун, ЮС Теличкун, АІ Германчук
92012
Поточно-механизированная линия производства сухариков экструзией
ВИ Теличкун, ЮС Теличкун, АА Губеня, НГ Десик
92009
Математичне моделювання прогріву тістової заготовки циліндричної форми
МГ Десик, ЮС Теличкун, ІМ Литовченко, ВІ Теличкун
32016
Бродильно-формувальний агрегат для розробки дріжджового тіста
ВІ Теличкун, ЮС Теличкун, ВМ Таран, МГ Десик
22008
Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатів
ОС Кобець, МГ Десик, ОВ Арпуль, ВФ Доценко, ВІ Теличкун
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 173-178, 2016
12016
Влияние относительной влажности на процесс гигротермической обработки тестовых заготовок
АИ Германчук, НГ Десик, О Хоменко, В Левицкий, ЮС Теличкун, ...
12013
Охлаждение сухарных изделий в условиях разрежения
НГ Десик, АС Щербина, ЮС Теличкун, ВИ Теличкун
12013
Процес високотемпературного сушіння сухарних виробів та їх охолодження в умовах розрідження
МГ Десик
12013
Шляхи економії енергоресурсів при виробництві сухарних виробів
МГ Десик, ВІ Теличкун, ЮС Теличкун, ІВ Житнецький
12011
Дослідження зовнішнього та внутрішнього тепло-масообміну при суміщених процесах випікання та сушіння виробів з дріжджового тіста
МГ Десик, ВІ Теличкун, ЮС Теличкун
12011
Продолжительность процесса выпечки-сушки изделий цилиндрической формы из дрожжевого теста
НГ Десик, ВИ Теличкун, ЮС Теличкун
12011
Интенсификация процесса производства сухарных изделий
НГ Десик, ВИ Теличкун, ЮС Теличкун
12010
Удосконалення процесів випікання та сушіння сухарних виробів
МГ Десик, ВІ Теличкун, ЮС Теличкун
12010
Усовершенствование нарезания свежего хлеба
АА Губеня, НГ Десик, ВИ Теличкун
12009
Екструдування дріжджового тіста в неізотермічних умовах
ВІ Теличкун, ЮС Теличкун, МГ Десик, ВМ Таран
12008
Виробництво сухариків екструзією
ВІ Теличкун, ЮС Теличкун, ОО Губеня, МГ Десик
12008
Міністерство освіти і науки України Національний університет «Запорізька політехніка» Кафедра програмних засобів
УСО Субботін
2023
Зміна гранулометричного складу суспензій лікарських і косметичних засобів під час оброблення у бісерному млині
КР Грінінг, МГ Десик
Національний університет харчових технологій, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20