Підписатись
Юлія Левченко
Юлія Левченко
Інші іменаYulia Levchenko, Yuliia Levchenko, Yuliya Levchenko
Полтавський державний агарний університет
Підтверджена електронна адреса в pdau.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Проектування закладів ресторанного господарства: робочий зошит
АЛ Рогова, ЮВ Левченко
Полтава: ПУЕТ 57, 23, 2017
172017
Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві
ГП Хомич, НІ Ткач, ЮВ Левченко
152016
The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing
G Khomych, A Horobetc, Y Levchenko, A Boroday, N Ishchenko
Eureka: Life Sciences, 50-56, 2016
112016
Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів
ГП Хомич, ЮВ Левченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
112015
Комплексна переробка плодів хеномелесу
ГП Хомич, ВМ Васюта, ЮВ Левченко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 75-80, 2014
92014
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016
72016
Development of resource effective and cleaner technologies using the waste of plant raw materials
G Khomych, G Krusir, O Horobets, Y Levchenko, Z Gaivoronska
Journal of Ecological Engineering 21 (4), 2020
62020
Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу
Ю Левченко
Одеса, 2017
62017
Навч. посібн. щодо виконання кваліфікаційної роботи (дипломного проекту) для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітня програма «Харчові технології та інженерія» ступеня …
ГП Хомич, АЛ Рогова, ЮВ Левченко
Полтава: ПУЕТ, 2018
52018
Використання батату в технології виробів з кексового тіста
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай, ІВ Чоні
42020
Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець, ЮВ Левченко, ЛМ Медведь, ТЄ Лебеденко
42020
Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
42019
Дослідження якості пюре з хеномелесу та його вплив на структуроутворюючі властивості фруктових соусів
ГП Хомич, ВМ Васюта, ЮВ Левченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
32016
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай
22020
Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработки
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець
22016
Використання хеномелесу в технології солодких соусів
Г Хомич, Ю Левченко
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та …, 2015
22015
Використання відходів рослинної сировини в технології солодких жельованих страв
ОМ Горобець, ЮВ Левченко
Publishing House “Baltija Publishing”, 2020
12020
Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів
Ю Левченко, Г Хомич, В Бондарчук
Прага, Oktain Print sro, 2020
12020
Інноваційні технології у виробництві солодких страв та борошняних кондитерських виробів
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай
Київський національний університет культури і мистецтв, 2020
12020
Розробка технології солодких страв і оздоблювальних напівфабрикатів
Ю Левченко, Г Хомич, О Горобець
Полтава ПУЕТ, 2019
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20