Підписатись
Юлія Левченко
Юлія Левченко
Інші іменаYulia Levchenko, Yuliia Levchenko, Yuliya Levchenko
Полтавський державний агарний університет
Підтверджена електронна адреса в pdau.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Проектування закладів ресторанного господарства: робочий зошит
АЛ Рогова, ЮВ Левченко
Полтава: ПУЕТ 57, 23, 2017
172017
Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві
ГП Хомич, НІ Ткач, ЮВ Левченко
152016
The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing
G Khomych, A Horobetc, Y Levchenko, A Boroday, N Ishchenko
Eureka: Life Sciences, 50-56, 2016
112016
Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів
ГП Хомич, ЮВ Левченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
102015
Комплексна переробка плодів хеномелесу
ГП Хомич, ВМ Васюта, ЮВ Левченко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 75-80, 2014
92014
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016
72016
Development of resource effective and cleaner technologies using the waste of plant raw materials
G Khomych, G Krusir, O Horobets, Y Levchenko, Z Gaivoronska
Journal of Ecological Engineering 21 (4), 2020
62020
Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу
Ю Левченко
Одеса, 2017
62017
Навч. посібн. щодо виконання кваліфікаційної роботи (дипломного проекту) для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітня програма «Харчові технології та інженерія» ступеня …
ГП Хомич, АЛ Рогова, ЮВ Левченко
Полтава: ПУЕТ, 2018
52018
Використання батату в технології виробів з кексового тіста
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай, ІВ Чоні
42020
Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець, ЮВ Левченко, ЛМ Медведь, ТЄ Лебеденко
42020
Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
42019
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай
22020
Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработки
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець
22016
Дослідження якості пюре з хеномелесу та його вплив на структуроутворюючі властивості фруктових соусів
ГП Хомич, ВМ Васюта, ЮВ Левченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
22016
Використання хеномелесу в технології солодких соусів
Г Хомич, Ю Левченко
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та …, 2015
22015
Використання відходів рослинної сировини в технології солодких жельованих страв
ОМ Горобець, ЮВ Левченко
Publishing House “Baltija Publishing”, 2020
12020
Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів
Ю Левченко, Г Хомич, В Бондарчук
Прага, Oktain Print sro, 2020
12020
Інноваційні технології у виробництві солодких страв та борошняних кондитерських виробів
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай
Київський національний університет культури і мистецтв, 2020
12020
Розробка технології солодких страв і оздоблювальних напівфабрикатів
Ю Левченко, Г Хомич, О Горобець
Полтава ПУЕТ, 2019
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20