Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та напрями трансформації моделей розвитку НЮ Балацька | 61 | 2020 |
DIGITAL-МАРКЕТИНГ ЯК ДІЄВИЙ ІНСТРУМЕНТ АНТИКРИЗОВОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В ПЕРІОД ПАНДЕМІЇ ТА ЇЇ РЕЦЕСІЇ ВА Гросул, НЮ Балацька Підприємництво та інновації 11 (2), 7-12, 2020 | 27 | 2020 |
Restorannyi biznes v umovakh pandemii koronavirusu: problemy ta napriamy transformatsii modelei rozvytku [Restaurant business in the condition of the coronavirus pandemic … NY Balatska Infrastruktura rynku 42, 117-122, 2020 | 25 | 2020 |
Імідж як фактор конкурентоспроможності готельного підприємства НЮ Балацька, ДМ Кушнір Молодий вчений, 551-554, 2016 | 18 | 2016 |
Research of logical contradictions in the conditions of cluster management of the enterprise V Hrosul, S Kovalenko, V Saienko, A Skomorovskyi, K Kalienik, ... Journal of Management Information and Decision Sciences 24 (1), 1-4, 2021 | 17 | 2021 |
Особливості та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні НЮ Балацька, ВМ Репринцева Молодий вчений, 12-15, 2016 | 14 | 2016 |
Digital-marketynh yak diievyi instrument antykryzovoho rozvytku pidpryiemstva restorannoho biznesu v period pandemii ta yii retsesii [Digital marketing as an effective tool for … VA Hrosul, NY Balatska Entrepreneurship and Innovation 11 (2), 7-12, 2020 | 12 | 2020 |
Модель оцінки можливостей розвитку підприємств ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-2019 ВА Гросул, НЮ Балацька | 7 | 2020 |
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства ОГ Терешкін, НЮ Балацька Харків: ХДУХТ, 2016 | 6 | 2016 |
Інноваційні аспекти розвитку підприємств ресторанного бізнесу НЮ Балацька | 4 | 2019 |
Digital technologies and digital marketing: New opportunities for tourism and hospitality business. N Balatska, L Radkevych, Y Robul, O Vdovichena, A Strenkovska Financial & Credit Activity: Problems of Theory & Practice 6 (47), 2022 | 3 | 2022 |
Тенденції розвитку та стратегічного управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу НЮ Балацька, КВ Калєнік, ВІ Скриннік Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 62-71, 2022 | 3 | 2022 |
Modelling balanced criteria system for business process management VA Hrosul, AY Goloborodko, SV Lehominova, KV Kalienik, NY Balatska Journal on Innovation and Sustainability RISUS 12 (2), 139-153, 2021 | 3 | 2021 |
Development of a methodological basis for assessing the effectiveness of value-oriented management of development of a restaurant business enterprise V Grosul, N Balatska Technology audit and production reserves 1 (4), 57, 2021 | 3 | 2021 |
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з навчальної дисципліни «Спецкурс з очистки природних вод»(для студентів 5 курсу денної і заочної форм навчання освітнього … КБ Сорокіна | 3* | 2016 |
Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі. Монографія ЛП Малюк, ОГ Терешкін, ОЮ Давидова, ТП Кононенко, НВ Полстяна, ... Харків: ХДУХТ, 2019 | 2 | 2019 |
Оцінка проблемного простору розвитку підприємств ресторанного бізнесу на основі сучасних технологій нейролінгвістичного програмування НЮ Балацька | 2 | 2019 |
Стандарти обслуговування в сфері гостинності: принципи розробки та впровадження на прикладі ресторану «Чемодан» НЮ Балацька, КВ Калєнік Integration processes in global economy: Collective monograph 1, 54-66, 2017 | 2 | 2017 |
Інноваційні ресторанні технології ЛП Малюк, НЮ Балацька Харків: ХДУХТ, 2015 | 2 | 2015 |
Дослідження хімічного складу та харчової цінності розроблених соусів з малини й бузини ЛП Малюк, ОЮ Давидова, НЮ Балацька Темат. зб. наук. пр. "Обладнання та технології харчових виробництв” 2 (29 …, 2012 | 2 | 2012 |