Підписатись
Балацька Наталя, Балацкая Наталья, Balatska Natalia
Балацька Наталя, Балацкая Наталья, Balatska Natalia
Д.е.н., к.т.н., доцент каф. ТГРтаМС Державного біотехнологічного університету
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та напрями трансформації моделей розвитку
НЮ Балацька
612020
DIGITAL-МАРКЕТИНГ ЯК ДІЄВИЙ ІНСТРУМЕНТ АНТИКРИЗОВОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В ПЕРІОД ПАНДЕМІЇ ТА ЇЇ РЕЦЕСІЇ
ВА Гросул, НЮ Балацька
Підприємництво та інновації 11 (2), 7-12, 2020
272020
Restorannyi biznes v umovakh pandemii koronavirusu: problemy ta napriamy transformatsii modelei rozvytku [Restaurant business in the condition of the coronavirus pandemic …
NY Balatska
Infrastruktura rynku 42, 117-122, 2020
252020
Імідж як фактор конкурентоспроможності готельного підприємства
НЮ Балацька, ДМ Кушнір
Молодий вчений, 551-554, 2016
182016
Research of logical contradictions in the conditions of cluster management of the enterprise
V Hrosul, S Kovalenko, V Saienko, A Skomorovskyi, K Kalienik, ...
Journal of Management Information and Decision Sciences 24 (1), 1-4, 2021
172021
Особливості та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні
НЮ Балацька, ВМ Репринцева
Молодий вчений, 12-15, 2016
142016
Digital-marketynh yak diievyi instrument antykryzovoho rozvytku pidpryiemstva restorannoho biznesu v period pandemii ta yii retsesii [Digital marketing as an effective tool for …
VA Hrosul, NY Balatska
Entrepreneurship and Innovation 11 (2), 7-12, 2020
122020
Модель оцінки можливостей розвитку підприємств ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-2019
ВА Гросул, НЮ Балацька
72020
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
ОГ Терешкін, НЮ Балацька
Харків: ХДУХТ, 2016
62016
Інноваційні аспекти розвитку підприємств ресторанного бізнесу
НЮ Балацька
42019
Digital technologies and digital marketing: New opportunities for tourism and hospitality business.
N Balatska, L Radkevych, Y Robul, O Vdovichena, A Strenkovska
Financial & Credit Activity: Problems of Theory & Practice 6 (47), 2022
32022
Тенденції розвитку та стратегічного управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу
НЮ Балацька, КВ Калєнік, ВІ Скриннік
Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, 62-71, 2022
32022
Modelling balanced criteria system for business process management
VA Hrosul, AY Goloborodko, SV Lehominova, KV Kalienik, NY Balatska
Journal on Innovation and Sustainability RISUS 12 (2), 139-153, 2021
32021
Development of a methodological basis for assessing the effectiveness of value-oriented management of development of a restaurant business enterprise
V Grosul, N Balatska
Technology audit and production reserves 1 (4), 57, 2021
32021
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з навчальної дисципліни «Спецкурс з очистки природних вод»(для студентів 5 курсу денної і заочної форм навчання освітнього …
КБ Сорокіна
3*2016
Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі. Монографія
ЛП Малюк, ОГ Терешкін, ОЮ Давидова, ТП Кононенко, НВ Полстяна, ...
Харків: ХДУХТ, 2019
22019
Оцінка проблемного простору розвитку підприємств ресторанного бізнесу на основі сучасних технологій нейролінгвістичного програмування
НЮ Балацька
22019
Стандарти обслуговування в сфері гостинності: принципи розробки та впровадження на прикладі ресторану «Чемодан»
НЮ Балацька, КВ Калєнік
Integration processes in global economy: Collective monograph 1, 54-66, 2017
22017
Інноваційні ресторанні технології
ЛП Малюк, НЮ Балацька
Харків: ХДУХТ, 2015
22015
Дослідження хімічного складу та харчової цінності розроблених соусів з малини й бузини
ЛП Малюк, ОЮ Давидова, НЮ Балацька
Темат. зб. наук. пр. "Обладнання та технології харчових виробництв” 2 (29 …, 2012
22012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20