Integration of information and communication technologies into the process of learning the course of English for specific purposes as one of the requirements for sustainable … V Lemeshchenko-Lagoda, I Kryvonos, O Kolodii E3S Web of Conferences 166, 10005, 2020 | 24 | 2020 |
Formation of flavoring qualities of sweet cherry fruits under the influence of weather factors I Ivanova, M Serdyuk, I Kryvonos, O Yeremenko, T Тymoshuk | 6 | 2020 |
Регресійний аналіз залежності урожайності вишні від гідротермічних факторів в умовах мультиколінеарності ВМ Малкіна, ВМ Малкина, ІЄ Іванова, ИЕ Иванова, МЄ Сердюк, ... Житомирський національний агроекологічний університет, 2019 | 6 | 2019 |
Multicriteria Optimization of Quality Indicators of Sweet Cherry Fruits of Ukrainian Selection During Freezing and Storage Є Іванова, Ірина, А Кривонос, Ірина, І Шлеіна, Людмила, ... Springer Nature Switzerland AG, P.707-717, 2019 | 5* | 2019 |
Interactive means of motivating students to learn English for specific purposes at agrarian and technical universities V Lemeshchenko-Lagoda, I Kryvonos | 3 | 2020 |
English for Geodesists and Land Surveyors: Grammar, Vocabulary and Writing: навчальний посібник ВВ Лемещенко-Лагода, ВВ Лемещенко-Лагода, ІА Кривонос, ... Мелітополь: ФО-П Однорог ТВ, 2020 | 3 | 2020 |
Cамостійна робота у немовному закладі вищої освіти під час вивчення іноземної мови СП Шевченко, СП Шевченко, ІА Кривонос, ИА Кривонос ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», 2019 | 3 | 2019 |
Урожайність вишні залежно від кліматичних умов років вирощування ІЄ Іванова, МЄ Сердюк, ВМ Малкіна, АМ Шкіндер-Бармина, ... | 2 | 2019 |
Формування сухих розчинних речовин у плодах черешні під впливом абіотичних факторів МЄ Сердюк, МЕ Сердюк, ІЄ Іванова, ИЕ Иванова, ВМ Малкіна, ... Житомирський національний агроекологічний університет, 2020 | 1 | 2020 |
Self-study work in a non-linguistic university in the process of foreign language learning S Shevchenko, I Kryvonos Problems of Education, 58-74, 2019 | 1 | 2019 |
Використання інтернет-ресурсів у процесі навчання англійської мови на слух студентів технічних спеціальностей немовного ВНЗ І Кривонос Науковий вісник Мелітопольського державного педагогічного університету …, 2018 | 1 | 2018 |
Академічна мобільність студентів-агрономів як невіддільний складник освіти ВНЗ південного регіону України ІЄ Іванова, ИЕ Иванова, ОВ Григоренко, ЕВ Григоренко, ГГ Тараненко, ... ТДАТУ, 2018 | 1 | 2018 |
АКТУАЛЬНІ АСПЕКТИ ВИКЛАДАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ В УМОВАХ ВІЙНИ В УКРАЇНІ. ІА Кривонос, ВВ Лемещенко-Лагода | | 2023 |
Замороженний напівфабрикат з додаванням обліпихи, як сировина для продуктів функціонального призначення Д Зарецька, МЄ Сердюк, ІА Кривонос, ВМ Бандура Запоріжжя: 2023, 2023 | | 2023 |
Імплементація інтерактивних методів у процес вивчення іноземної мови дистанційно студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ІА Кривонос Запоріжжя: 2023, 2023 | | 2023 |
Основні особливості викладання наукового письма для студентів технічних спеціальностей В Лемещенко-Лагода, І Кривонос, О Супрун Германістика в Україні, 31-43, 2022 | | 2022 |
Специфіка використання інтерактивних методів навчання під час вивчення іноземної мови у немовному ЗВО ВВ Лемещенко-Лагода, ВВ Лемещенко-Лагода, ІА Кривонос, ... ТДАТУ, 2021 | | 2021 |
Латинська мова: навчально-методичний посібник ІА Кривонос, ИА Кривонос, СП Шевченко, СП Шевченко Мелітополь: ФОП Однорог ТВ, 2021 | | 2021 |
Формування смакових якостей плодів черешні під впливом погодних чинників ІЄ Іванова, ИЕ Иванова, МЄ Сердюк, МЕ Сердюк, ІА Кривонос, ... Житомирський національний агроекологічний університет, 2020 | | 2020 |
Reputation management: theoretical aspects in a modern company I Kryvonos, AS Klimova | | 2020 |