Follow
Олена Грабовська
Олена Грабовська
професор Державного торговельно-економічного університету (Київ)
Verified email at knute.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Potato pectin: extract methods, physical and chemical properties and structural features.
O Hrabovska, H Pastukh, V Moiseeva, V Miroshnyk
Ukrainian Food Journal 4 (1), 2015
92015
Use of enzyme preparations for pectin extraction from potato pulp
NS Olena Hrabovska, Hanna Pastukh, Oleksandr Lysyi, Volodymyr Miroshnyk
Ukrainian food journal 7 (2), 215-234, 2018
8*2018
Порiвняльна оцiнка властивостей деяких видiв крохмалю та iх вплив на якiсть хлiбних виробiв
ВВ Лiтвяк, ДП Лiсовська, ОВ Грабовська
Цукор Украiни: науково-практичний галузевий журнал 64 (4), 48-53, 2011
62011
Дослідження стану води в крохмальних суспензіях та клейстерах
ОВ Грабовська, ОС Парняков, ВА Михайлик
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 76-79, 2011
62011
Одержання пектину з картоплі та дослідження його структури
ГС Пастух, ОВ Грабовська, ВО Мірошник
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2013
52013
Вплив харчових інгредієнтів на реологічні властивості набухаючого крохмалю
ОВ Лисий, ОВ Грабовська
Цукор України, 33-38, 2015
42015
Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на процес окиснення крохмалю пероксидом водню
ОВ Грабовська, АВ Уханова, ОС Парняков
42008
Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів
НІ Гордійчук, ОВ Грабовська, НІ Штангеєва, ЄВ Розборський
Цукор України, 26-29, 2006
42006
Стевія: перспективи використання у продуктах харчування та напоях
МВ Бойко, ОВ Грабовська
Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи, 275-276, 0
4
Kinetics of hydrolysis-extraction of pectin substances from the potato raw materials
O Hrabovska, H Pastukh, O Demenyuk, V Miroshnyk, T Halatenko, A Babii, ...
Ukrainian food journal, 596-604, 2015
32015
Дослідження основних фізико-хімічних властивостей набухаючих видів крохмалю
ВЯ Пічкур, ОВ Лисий, ОВ Грабовська, ВМ Ковбаса
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014
32014
Дослідження впливу ступеня розріджування крохмалю на кінетику зцукрювання гідролізатів до мальтози
НІ Сабадаш, ОВ Грабовська
Цукор України, 47-50, 2013
32013
Effect of hydrocolloids on the stability of fruit fillings
O Lysyi, V Pichkur, O Zapotocka, O Hrabovska, V Kovbasa, Y Smirnova
Ukrainian journal of food science, 217-222, 2013
32013
Дослідження реологічних характеристик клейстерів окисненого крохмалю
ОВ Грабовська, ЄІ Ковалевська, ОС Парняков
32010
Оптимізація технологічних параметрів очищення високомальтозних сиропів від завислих домішок сорбентом сапоніт
НІ Сабадаш, ОВ Грабовська, ВО Мірошник
Наукові праці НУХТ, 38-41, 2009
32009
Оптимізація технологічних параметрів ферментативного розріджування крохмалю
ОВ Грабовська, НІ Штангеєва, ВО Мірошник
32004
Оптимізація процесів переробки сільськогосподарської сировини: монографія
ВО Мірошник, МА Гачковська, ОВ Грабовська, ВД Кишенько
ЦП «Компринт», 2019
22019
Сорбционные свойства пектинов, полученных из картофельного сырья
АС Пастух, ЕВ Грабовская, ВВ Литвяк
Пищевая промышленность: наука и технологии, 78-85, 2016
22016
Спектроскопічне дослідження картопляного пектину
ГС Пастух, ОВ Грабовська, ОГ Макаренко
Цукор України, 40-44, 2015
22015
Перспективи використання картопляної мезги для виробництва продуктів оздоровчого призначення
ГС Пастух, ОВ Грабовська
22014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20