Development of gluten-free non-yeasted dough structure as factor of bread quality formation. O Shanina, I Galyasnyj, T Gavrysh, K Dugina, Y Sukhenko, V Sukhenko, ... Potravinarstvo 13 (1), 2019 | 27 | 2019 |
PRODUCTION CHALLENGES OF ENRICHED FLOUR PRODUCTS LN Shanina O., Dugina K., Zverev V., Gavrish T., Domahina M. European science and technology: materials of the III international recearch …, 2012 | 17* | 2012 |
Rheology, baking and organoleptic characteristics of breads from different gluten-free flourswith transglutaminase and proteins upplements N Lobacheva, O Shanina, K Dugina, T Gavrish 8th CIGR Internat. Tech. Symposium Section VI. Advanced Food Processing …, 2013 | 3* | 2013 |
Reviving grain quality in wheat through non‐destructive phenotyping techniques like hyperspectral imaging LB Safdar, K Dugina, A Saeidan, GV Yoshicawa, N Caporaso, B Gapare, ... Food and Energy Security 12 (5), e498, 2023 | 2 | 2023 |
Reologichni vlastyvosti bezgljutenovogo bezdrizhdzhovogo tista OM Shanina, TV Gavrysh, IV Galjasnyj, KV Dugina Young Scientist 2 (42), 225-229, 2017 | 2 | 2017 |
Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста ОМ Шаніна, НО Боровікова, ТВ Гавриш, КВ Дугіна, ОЕ Фейзопуло ХНТУСГ, 2019 | 1 | 2019 |
Реологічні властивості безглютенового бездріжджового тіста ОМ Шаніна, ТВ Гавриш, ІВ Галясний, КВ Дугіна Молодий вчений, 225, 2017 | 1 | 2017 |
Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції ТВ Гавриш, ОМ Шаніна, КВ Дугіна, НЛ Лобачева Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016 | 1 | 2016 |
BIOLOGICAL VALUE, ORGANOLEPTIC, PHYSICAL-CHEMICAL CHARACTERISTICS, AND CONFORMATIONAL CHANGES OF PROTEIN MOLECULES IN DOUGH GLUTEN-FREE STEAMED BREADS MSMDKV Shanina O.M. East European Scientific Journal Wschodnioeuropejskie Czasopismo Naukowe 1 …, 2015 | 1 | 2015 |
ОБҐРУНТУВАННЯ СПОСОБУ ВВЕДЕННЯ КОНЦЕНТРАТІВ ТВАРИННИХ БІЛКІВ ДО СКЛАДУ БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ ОМ Сафонова, АТ Теймурова, КВ Дугіна, ІО Головко Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний …, 2012 | 1 | 2012 |
Investigation into the impact of egg white addition on the structural properties and flavour profile of gluten-free sourdough bread J Stinton, K Dugina, L Hewson, I Fisk Journal of Cereal Science 117, 103903, 2024 | | 2024 |
At-Risk Scientists: A Lived Experience K Dugina 2023 Annual Meeting, 2023 | | 2023 |
Technological aspects of rice gluten-free bread production. O Shanina, N Borovikova, T Gavrish, K Dugina Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022 | | 2022 |
Парові безглютенові вироби (теорія і практика) СМ Мінченко, ТВ Гавриш, КВ Дугіна Харків: КП «Міська друкарня», 2022 | | 2022 |
Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошна ОМ Шаніна, НО Боровікова, ТВ Гавриш, КВ Дугіна, ОЕ Фейзопуло Харків: ХНТУСГ, 2019 | | 2019 |
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture O Shanina, K Dugina | | 2018 |
Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності ОМ Шаніна, КВ Дугіна Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2018 | | 2018 |
Вплив режимів сушіння на якість крупів підвищеної харчової цінності КВ Дугіна, ОМ Шаніна ХНТУСГ, 2017 | | 2017 |
Спосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців ОМ Шаніна, ІВ Галясний, ЛМ Ястребова, ОО Андрієнко | | 2016 |
Спосіб виробництва парового безглютенового хліба ОМ Шаніна, СМ Мінченко, КВ Дугіна | | 2016 |