Підписатись
Kateryna Dugina
Kateryna Dugina
Підтверджена електронна адреса в nottingham.ac.uk
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Development of gluten-free non-yeasted dough structure as factor of bread quality formation.
O Shanina, I Galyasnyj, T Gavrysh, K Dugina, Y Sukhenko, V Sukhenko, ...
Potravinarstvo 13 (1), 2019
272019
PRODUCTION CHALLENGES OF ENRICHED FLOUR PRODUCTS
LN Shanina O., Dugina K., Zverev V., Gavrish T., Domahina M.
European science and technology: materials of the III international recearch …, 2012
17*2012
Rheology, baking and organoleptic characteristics of breads from different gluten-free flourswith transglutaminase and proteins upplements
N Lobacheva, O Shanina, K Dugina, T Gavrish
8th CIGR Internat. Tech. Symposium Section VI. Advanced Food Processing …, 2013
3*2013
Reviving grain quality in wheat through non‐destructive phenotyping techniques like hyperspectral imaging
LB Safdar, K Dugina, A Saeidan, GV Yoshicawa, N Caporaso, B Gapare, ...
Food and Energy Security 12 (5), e498, 2023
22023
Reologichni vlastyvosti bezgljutenovogo bezdrizhdzhovogo tista
OM Shanina, TV Gavrysh, IV Galjasnyj, KV Dugina
Young Scientist 2 (42), 225-229, 2017
22017
Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста
ОМ Шаніна, НО Боровікова, ТВ Гавриш, КВ Дугіна, ОЕ Фейзопуло
ХНТУСГ, 2019
12019
Реологічні властивості безглютенового бездріжджового тіста
ОМ Шаніна, ТВ Гавриш, ІВ Галясний, КВ Дугіна
Молодий вчений, 225, 2017
12017
Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції
ТВ Гавриш, ОМ Шаніна, КВ Дугіна, НЛ Лобачева
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016
12016
BIOLOGICAL VALUE, ORGANOLEPTIC, PHYSICAL-CHEMICAL CHARACTERISTICS, AND CONFORMATIONAL CHANGES OF PROTEIN MOLECULES IN DOUGH GLUTEN-FREE STEAMED BREADS
MSMDKV Shanina O.M.
East European Scientific Journal Wschodnioeuropejskie Czasopismo Naukowe 1 …, 2015
12015
ОБҐРУНТУВАННЯ СПОСОБУ ВВЕДЕННЯ КОНЦЕНТРАТІВ ТВАРИННИХ БІЛКІВ ДО СКЛАДУ БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ
ОМ Сафонова, АТ Теймурова, КВ Дугіна, ІО Головко
Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний …, 2012
12012
Investigation into the impact of egg white addition on the structural properties and flavour profile of gluten-free sourdough bread
J Stinton, K Dugina, L Hewson, I Fisk
Journal of Cereal Science 117, 103903, 2024
2024
At-Risk Scientists: A Lived Experience
K Dugina
2023 Annual Meeting, 2023
2023
Technological aspects of rice gluten-free bread production.
O Shanina, N Borovikova, T Gavrish, K Dugina
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022
2022
Парові безглютенові вироби (теорія і практика)
СМ Мінченко, ТВ Гавриш, КВ Дугіна
Харків: КП «Міська друкарня», 2022
2022
Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошна
ОМ Шаніна, НО Боровікова, ТВ Гавриш, КВ Дугіна, ОЕ Фейзопуло
Харків: ХНТУСГ, 2019
2019
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
O Shanina, K Dugina
2018
Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності
ОМ Шаніна, КВ Дугіна
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2018
2018
Вплив режимів сушіння на якість крупів підвищеної харчової цінності
КВ Дугіна, ОМ Шаніна
ХНТУСГ, 2017
2017
Спосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців
ОМ Шаніна, ІВ Галясний, ЛМ Ястребова, ОО Андрієнко
2016
Спосіб виробництва парового безглютенового хліба
ОМ Шаніна, СМ Мінченко, КВ Дугіна
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20