Кавітаційні технології для виробництва нанопрепаратів МАА Долінський А.А., Авдєєва Л.Ю. Кавітаційні технології для виробництва нанопрепаратів, 112, 2020 | 10 | 2020 |
Using the effects of hydrodynamic cavitation for purposeful dynamical action on the supramolecular structures ГК Іваницький, ЛЮ Авдєєва, АА Макаренко Фізика аеродисперсних систем, 142-151, 2016 | 10 | 2016 |
Збагачення м’ясних напівфабрикатів біологічно активними речовинами рослинної сировини ЛЮ Авдєєва, ІС Шафранська Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 174-176, 2014 | 10 | 2014 |
Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків ЛЮ Авдєєва спец. 05.18. 04 «Технология м’ясних, молочних та рибних продуктів»/ЛЮ Авдєєва, 2003 | 10 | 2003 |
Надійне джерело білка М Клименко, Н Шарікова, Л Авдєєва Харчова і переробна промисловість, 22-24, 2001 | 10 | 2001 |
Analysis of the existing methods and specific features of drying shiitake mushrooms L Avdieieva, E Zhukotskyi, H Dekusha, S Ivanov | 7 | 2021 |
Технологія вітчизняного продукту спеціального дієтичного призначення білок гідролізований сухий НО Шаркова, ЕК Жукотський, ГВ Декуша, ЛЮ Авдєєва, ТЯ Турчина Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 216-218, 2015 | 6 | 2015 |
Дослідження кінетики сушіння крапель водних розчинів білкових композицій НО Шаркова, ЛЮ Авдєєва, ЭК Жукотский, ТЯ Турчина, ГВ Декуша, ... Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 50-52, 2013 | 6 | 2013 |
Визначення біологічної цінності комбінованих м’ясних виробів з додаванням соєвої пасти ММ Клименко, ЛЮ Авдєєва Наукові праці Українського державного університету харчових технологій, 67-68, 2001 | 6 | 2001 |
Patent Ukrainy 92841 MI Tsvilikhovsky, MO Maryniuk, SI Holopura, LY Avdieieva, TV Nemova, ... Kyiv: Derzhavne patentne vidomstvo Ukrainy [In Ukrainian], 2014 | 5 | 2014 |
Исследование кинетики сушки капель водных суспензий лецитина ЛЮ Авдеева, ЭК Жукотский, ТЯ Турчина, ЛА Костянец, АВ Ткаченко Промышленная теплотехника, 2012 | 4 | 2012 |
13. ТЕПЛОТЕХНОЛОГІЇ НОВИХ ПОРОШКОВИХ ПРОДУКТІВ З НАТУРАЛЬНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ КД Малецька, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ... Х МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 290, 2021 | 3 | 2021 |
Вплив ефектів гідродинамічної кавітації на електрохімічні властивості води ЛЮ Авдєєва, АА Макаренко | 3 | 2017 |
Implementation of the Principle of Discrete-Pulse Energy Input to the Creation of Nanotechnologies for Food Industry LI Avdieieva Science and Innovation 12 (4), 11-15, 2016 | 3 | 2016 |
Фосфоліпіди у функціональному харчуванні ІФ Дейнека, ЛЮ Авдєєва Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 134-136, 2014 | 3 | 2014 |
Білкові гідролізати для харчування дітей раннього віку НО Шаркова, ЕК Жукотський, ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 250-252, 2013 | 3 | 2013 |
Влияние углеводо-и белковосодержащих структурирующих добавок на кинетику сушки капель суспензии фосфолипидов и адгезионные свойства высушенных частиц ЛЮ Авдеева, ЭК Жукотский, ТЯ Турчина, ЛА Костянец, АВ Ткаченко Промышленная теплотехника, 2012 | 3 | 2012 |
Влияние белка как структурирующей добавки на кинетику сушки капель суспензии фосфолипидов ЛЮ Авдеева, ЭК Жукотский, ТЯ Турчина, ЛА Костянец, АВ Ткаченко Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 57-60, 2012 | 3 | 2012 |
Енергоефективна технологія отримання фосфоліпідних наноструктур ЛЮ Авдєєва Пром. теплотехника.–2011.–33, 139-143, 2011 | 3 | 2011 |
Применение гидродинамической кавитации в технологическом процессе получения фосфолипидных наноструктур ЛЮ Авдеева, ГК Иваницкий Современная наука: исследования, идеи, результаты, технологии, 59-65, 2011 | 3 | 2011 |