Підписатись
Lesia Avdieieva|Леся Авдеева|Леся Авдєєва
Lesia Avdieieva|Леся Авдеева|Леся Авдєєва
Institute of Engineering Thermophysics Ukrain National Academy of Sciences
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Кавітаційні технології для виробництва нанопрепаратів
МАА Долінський А.А., Авдєєва Л.Ю.
Кавітаційні технології для виробництва нанопрепаратів, 112, 2020
102020
Using the effects of hydrodynamic cavitation for purposeful dynamical action on the supramolecular structures
ГК Іваницький, ЛЮ Авдєєва, АА Макаренко
Фізика аеродисперсних систем, 142-151, 2016
102016
Збагачення м’ясних напівфабрикатів біологічно активними речовинами рослинної сировини
ЛЮ Авдєєва, ІС Шафранська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 174-176, 2014
102014
Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків
ЛЮ Авдєєва
спец. 05.18. 04 «Технология м’ясних, молочних та рибних продуктів»/ЛЮ Авдєєва, 2003
102003
Надійне джерело білка
М Клименко, Н Шарікова, Л Авдєєва
Харчова і переробна промисловість, 22-24, 2001
102001
Analysis of the existing methods and specific features of drying shiitake mushrooms
L Avdieieva, E Zhukotskyi, H Dekusha, S Ivanov
72021
Технологія вітчизняного продукту спеціального дієтичного призначення білок гідролізований сухий
НО Шаркова, ЕК Жукотський, ГВ Декуша, ЛЮ Авдєєва, ТЯ Турчина
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 216-218, 2015
62015
Дослідження кінетики сушіння крапель водних розчинів білкових композицій
НО Шаркова, ЛЮ Авдєєва, ЭК Жукотский, ТЯ Турчина, ГВ Декуша, ...
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 50-52, 2013
62013
Визначення біологічної цінності комбінованих м’ясних виробів з додаванням соєвої пасти
ММ Клименко, ЛЮ Авдєєва
Наукові праці Українського державного університету харчових технологій, 67-68, 2001
62001
Patent Ukrainy 92841
MI Tsvilikhovsky, MO Maryniuk, SI Holopura, LY Avdieieva, TV Nemova, ...
Kyiv: Derzhavne patentne vidomstvo Ukrainy [In Ukrainian], 2014
52014
Исследование кинетики сушки капель водных суспензий лецитина
ЛЮ Авдеева, ЭК Жукотский, ТЯ Турчина, ЛА Костянец, АВ Ткаченко
Промышленная теплотехника, 2012
42012
13. ТЕПЛОТЕХНОЛОГІЇ НОВИХ ПОРОШКОВИХ ПРОДУКТІВ З НАТУРАЛЬНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
КД Малецька, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ...
Х МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 290, 2021
32021
Вплив ефектів гідродинамічної кавітації на електрохімічні властивості води
ЛЮ Авдєєва, АА Макаренко
32017
Implementation of the Principle of Discrete-Pulse Energy Input to the Creation of Nanotechnologies for Food Industry
LI Avdieieva
Science and Innovation 12 (4), 11-15, 2016
32016
Фосфоліпіди у функціональному харчуванні
ІФ Дейнека, ЛЮ Авдєєва
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 134-136, 2014
32014
Білкові гідролізати для харчування дітей раннього віку
НО Шаркова, ЕК Жукотський, ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 250-252, 2013
32013
Влияние углеводо-и белковосодержащих структурирующих добавок на кинетику сушки капель суспензии фосфолипидов и адгезионные свойства высушенных частиц
ЛЮ Авдеева, ЭК Жукотский, ТЯ Турчина, ЛА Костянец, АВ Ткаченко
Промышленная теплотехника, 2012
32012
Влияние белка как структурирующей добавки на кинетику сушки капель суспензии фосфолипидов
ЛЮ Авдеева, ЭК Жукотский, ТЯ Турчина, ЛА Костянец, АВ Ткаченко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 57-60, 2012
32012
Енергоефективна технологія отримання фосфоліпідних наноструктур
ЛЮ Авдєєва
Пром. теплотехника.–2011.–33, 139-143, 2011
32011
Применение гидродинамической кавитации в технологическом процессе получения фосфолипидных наноструктур
ЛЮ Авдеева, ГК Иваницкий
Современная наука: исследования, идеи, результаты, технологии, 59-65, 2011
32011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20