Подписаться
Dina Fedorova
Dina Fedorova
Другие именаДіна Федорова, Д. В. Федорова, Д. Федорова
Державний торовельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knute.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Київ: КНТЕУ 1116, 2012
762012
Проектування закладів ресторанного господарства: навч. посібник/за ред. АА Мазаракі
АА Мазаракі
Київ: КНТЕУ, 2008
682008
Фундаментальные и прикладные аспекты современных эколого-биологических исследований
НМ Фатеева, ПА Карпенко, АП Шутко, АК Киялбаев, МФ Кравченко, ...
Физическое лицо-предприниматель Куприенко Сергей Васильевич, 2015
412015
Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського
Д Федорова, Ю Кузьменко
Товари і ринки, 85–97-85–97, 2015
21*2015
Функціональне харчування: теорія та практика
МІ Пересічний, Д Федорова, О Кандалей
Вісник КНТЕУ 2, 96-104, 2015
152015
Fizyko-khimichni i biokhimichni pokaznyky yakosti sukhykh rybo-roslynnykh napivfabrykativ
DV Fedorova
Tekhnichni nauky ta tekhnolohii, 217-233, 2016
102016
Кінетика сушіння та якість риборослинних напівфабрикатів
RR Fedorova, D.
Tovary i rynky, 22-30, 2016
10*2016
Фізико-хімічні і біохімічні показники якості сухих рибо-рослинних напівфабрикатів
Д Федорова
Технічні науки та технології, 217-223, 2016
102016
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей
ДВ Федорова
ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 16 «Технология пищевых продуктов»/ДВ …, 2006
102006
Проблеми оцінювання конкурентопридатності кулінарної продукції
М Пересічний, ДВ Федорова
Вісник Київ. нац. торг.-екон. ун-ту, 95-103, 2006
102006
Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів
ДВ Федорова, ЮВ Кузьменко
92015
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
МІ Пересічний
монографія/АА Маза ракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко та ін, 2012
92012
Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів
Д Федорова, Р Романенко
Товари і ринки, 158–177-158–177, 2016
82016
Мінеральний склад концентратів супів-пюре для військовослужбовців
КОО Федорова Д.В., Пересічний М.І.
Товари і ринки 2 (2), 165-172, 2012
82012
Борошняні кондитерські вироби спеціального призначення
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ДВ Федорова
Продукты & ингредиенты, 5, 2004
82004
Tehnologichni aspekty kompleksnogo vykorystannja bychka azovs' kogo zamorozhenogo u vyrobnyctvi ryboroslynnyh napivfabrykativ
DV Fedorova, JV Kuz’menko
Nauk. pr. NUHT 22 (6), 22, 2015
72015
The electroactivated water in human nutrition
M Peresichnyi, D Fеdorova
Commodities and Markets 1, 70-86, 2013
62013
Соуси: навч. посіб
АА Мазаракі, МФ Кравченко, ДВ Федорова
Київ: КНТЕУ, 2018
52018
Ресурсозберігаюча технологія сухих рибо-рослинних напівфабрикатів
НВ Притульська, ДВ Федорова
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 65-71, 2017
52017
Аліментарний чинник у комплексному лікуванні хворих при метаболічному синдромі
ПО Карпенко, ДВ Федорова, ТЛ Бикова
Проблемы старения и долголетия, 105-113, 2016
52016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20