Технологія харчових продуктів функціонального призначення АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко Київ: КНТЕУ 1116, 2012 | 76 | 2012 |
Проектування закладів ресторанного господарства: навч. посібник/за ред. АА Мазаракі АА Мазаракі Київ: КНТЕУ, 2008 | 68 | 2008 |
Фундаментальные и прикладные аспекты современных эколого-биологических исследований НМ Фатеева, ПА Карпенко, АП Шутко, АК Киялбаев, МФ Кравченко, ... Физическое лицо-предприниматель Куприенко Сергей Васильевич, 2015 | 41 | 2015 |
Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського Д Федорова, Ю Кузьменко Товари і ринки, 85–97-85–97, 2015 | 21* | 2015 |
Функціональне харчування: теорія та практика МІ Пересічний, Д Федорова, О Кандалей Вісник КНТЕУ 2, 96-104, 2015 | 15 | 2015 |
Fizyko-khimichni i biokhimichni pokaznyky yakosti sukhykh rybo-roslynnykh napivfabrykativ DV Fedorova Tekhnichni nauky ta tekhnolohii, 217-233, 2016 | 10 | 2016 |
Кінетика сушіння та якість риборослинних напівфабрикатів RR Fedorova, D. Tovary i rynky, 22-30, 2016 | 10* | 2016 |
Фізико-хімічні і біохімічні показники якості сухих рибо-рослинних напівфабрикатів Д Федорова Технічні науки та технології, 217-223, 2016 | 10 | 2016 |
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей ДВ Федорова ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 16 «Технология пищевых продуктов»/ДВ …, 2006 | 10 | 2006 |
Проблеми оцінювання конкурентопридатності кулінарної продукції М Пересічний, ДВ Федорова Вісник Київ. нац. торг.-екон. ун-ту, 95-103, 2006 | 10 | 2006 |
Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів ДВ Федорова, ЮВ Кузьменко | 9 | 2015 |
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія МІ Пересічний монографія/АА Маза ракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко та ін, 2012 | 9 | 2012 |
Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів Д Федорова, Р Романенко Товари і ринки, 158–177-158–177, 2016 | 8 | 2016 |
Мінеральний склад концентратів супів-пюре для військовослужбовців КОО Федорова Д.В., Пересічний М.І. Товари і ринки 2 (2), 165-172, 2012 | 8 | 2012 |
Борошняні кондитерські вироби спеціального призначення МІ Пересічний, МФ Кравченко, ДВ Федорова Продукты & ингредиенты, 5, 2004 | 8 | 2004 |
Tehnologichni aspekty kompleksnogo vykorystannja bychka azovs' kogo zamorozhenogo u vyrobnyctvi ryboroslynnyh napivfabrykativ DV Fedorova, JV Kuz’menko Nauk. pr. NUHT 22 (6), 22, 2015 | 7 | 2015 |
The electroactivated water in human nutrition M Peresichnyi, D Fеdorova Commodities and Markets 1, 70-86, 2013 | 6 | 2013 |
Соуси: навч. посіб АА Мазаракі, МФ Кравченко, ДВ Федорова Київ: КНТЕУ, 2018 | 5 | 2018 |
Ресурсозберігаюча технологія сухих рибо-рослинних напівфабрикатів НВ Притульська, ДВ Федорова Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 65-71, 2017 | 5 | 2017 |
Аліментарний чинник у комплексному лікуванні хворих при метаболічному синдромі ПО Карпенко, ДВ Федорова, ТЛ Бикова Проблемы старения и долголетия, 105-113, 2016 | 5 | 2016 |