Підписатись
Dina Fedorova
Dina Fedorova
Державний торовельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Київ: КНТЕУ 1116, 2012
422012
Проектування закладів ресторанного господарства: навч. посібник. для студ. вищих. навч. закл.
АА Мазаракі
Київ: КНТЕУ, 2008
412008
Фундаментальные и прикладные аспекты современных эколого-биологических исследований
НМ Фатеева, ПА Карпенко, АП Шутко, АК Киялбаев, МФ Кравченко, ...
Куприенко Сергей Васильевич, 2015
392015
Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського
Д Федорова, Ю Кузьменко
Товари і ринки, 85–97-85–97, 2015
142015
Функціональне харчування: теорія та практика
МІ Пересічний, Д Федорова, О Кандалей
Вісник КНТЕУ, 96-104, 2005
122005
Фізико-хімічні і біохімічні показники якості сухих рибо-рослинних напівфабрикатів
Д Федорова
Технічні науки та технології, 217-223, 2016
102016
Кінетика сушіння та якість риборослинних напівфабрикатів
RR Fedorova, D.
Tovary i rynky, 22-30, 2016
9*2016
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
МІ Пересічний
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012
92012
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей
ДВ Федорова
ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 16 «Технология пищевых продуктов»/ДВ …, 2006
92006
Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів
Д Федорова, Р Романенко
Товари і ринки, 158–177-158–177, 2016
82016
Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів
ДВ Федорова, ЮВ Кузьменко
82015
Мінеральний склад концентратів супів-пюре для військовослужбовців
КОО Федорова Д.В., Пересічний М.І.
Товари і ринки 2 (2), 165-172, 2012
72012
Борошняні кондитерські вироби спеціального призначення
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ДВ Федорова
Продукты & ингредиенты, 5, 2004
72004
Tehnologichni aspekty kompleksnogo vykorystannja bychka azovs' kogo zamorozhenogo u vyrobnyctvi ryboroslynnyh napivfabrykativ
DV Fedorova, JV Kuz'menko
Nauk. pr. NUHT 22 (6), 22, 2015
62015
Ресурсозберігаюча технологія сухих рибо-рослинних напівфабрикатів
НВ Притульська, ДВ Федорова
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 65-71, 2017
52017
Аліментарний чинник у комплексному лікуванні хворих при метаболічному синдромі
ПО Карпенко, ДВ Федорова, ТЛ Бикова
Проблемы старения и долголетия, 105-113, 2016
52016
Проблеми оцінювання конкурентопридатності кулінарної продукції
МІ Пересічний, ДВ Федорова
Вісник Київ. нац. торг.-екон. ун-ту, 95-103, 2006
52006
Інноваційні технології супів-пюре для військовослужбовців з використанням мікрокластерної води/Пересічний МІ, Федорова ДВ, Козачишена ОО
МІ Пересічний
Пересічний МІ, Федорова ДВ, 0
5
Research of fatty acid composition of lipids of dry fish and plant semi-finished food products
D Fedorova, P Karpenko, O Vasylieva
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-UKRAINE 11 (3), 61-70, 2017
42017
Дослідження жирнокислотного складу ліпідів сухих рибо-рослинних напівфабрикатів
ДВ Федорова
32017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20