Подписаться
Сироватко Катерина Максимівна / Syrovatko K. M. / Сироватко К. М.
Сироватко Катерина Максимівна / Syrovatko K. M. / Сироватко К. М.
Другие именаСироватко Катерина Максимівна / Surovatko K. M. / Сироватко К. М
Вінницький національний аграрний університет, кандидат с.-г. наук, доцент кафедри годівлі с.-г
Подтвержден адрес электронной почты в домене vsau.vin.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Практикум з годівлі сільськогосподарських тварин. Частина І “Хімічний склад , оцінка поживності та якості кормів”. –Вінниця: РВВ ВДАУ, 2008.–141 с.
ВМ Костенко, ВВ Панько, КМ Сироватко
322008
Практикум з годівлі сільськогосподарських тварин. Частина І “Хімічний склад, оцінка поживності та якості кормів”
ВМ Костенко, ВВ Панько, КМ Сироватко
322007
Основи акваріумістики: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів
ВВ Білявцева, СО Мушит, КМ Сироватко
Білявцева ВВ, Мушит СО, Сироватко КМ–Вінниця, 2020
142020
Технологія кормів і кормових добавок. Навчальний посібник
КМ Сироватко, ВВ Панько
Вінниця 2011, 0
12*
Tekhnolohiya kormiv ta kormovykh dobavok: navchalʹnyy posibnyk
KM Syrovatko, MO Zotʹko
Vinnytsya: VNAU 263, 2020
72020
Praktykum z hodivli silskohospodarskykh tvaryn [Workshop on feeding farm animals]
VM Kostenko, VV Panko, KM Syrovatko
Vinnytsia: RVV VDAU 141, 2008
62008
The use of protein-vitamin-mineral feed additives in animals
AV Hutsol, KM Syrovatko, VS Vuhliar
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
52018
Praktykum z hodivli silskohospodarskych tvaryn [Workshop on farm animals feeding]
VM Kostenko, KM Syrovatko, VV Panko
Vіnnytsia: RVV VDAU [in Ukrainian], 2007
52007
Вплив білково-вітамінно-мінеральної добавки на перетравність поживних речовин раціонів молодняку свинейй
К Сироватко
Аграрна наука і харчові технології.Збірник наукових праць Вінницького …, 2018
42018
Забійні показники свиней при згодовуванні БВМД «Ефіпрот» з ефірними оліями
КМ Сироватко, ВС Вугляр
Slovak international scientific journal.-2019.-№ 29.-S. 27-30., 2019
32019
ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ БАКТЕРІАЛЬНО-ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУ ЛІТОСИЛ ПЛЮС ПРИ СИЛОСУВАННІ ЛЮЦЕРНИ
СКМ Курнаєв О.М.
Аграрна наука і харчові технології. Збірник наукових праць ВНАУ, 69-74, 2016
32016
Вплив мінерального консерванту «Універсіл» на споживання сухої речовини та перетравність поживних речовин сіна з люцерни, заготовленого при підвищеній вологості за рулонною …
ОМ Курнаєв, ЛГ Нікітенко, КМ Сироватко
Корми і кормовиробництво. Вінниця «Діло, 112-117, 2008
32008
The effect of additives with essential oils on the productivity of young pigs
KM Syrovatko, VS Vuhliar
Regulatory Mechanisms in Biosystems 12 (1), 92-95, 2021
22021
Використання білково-вітамінно-мінеральних добавок у тваринництві
А Гуцол, К Сироватко, В Вугляр
Вісник Львівського Національного університету ветеринарної медицини та …, 2018
22018
Вплив біологічних консервантів на якість, аеробну стабільність та енергетичну цінність силосу з сумішки конюшини та пажитниці багатоквіткової
СКМ Курнаєв О.М.
Сборник статей научно-информационного центра "Знание" по материалам Х …, 2016
22016
Поживність та продуктивна дія зеленої маси та силосу з сумішки озимого жита з тифоном
ОМ Курнаєв, КМ Сироватко, СМ Кулик, ІІ Сеник
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2015
22015
The efficiency of using a feed acidifier in growing broiler chickens
K Syrovatko
Sciences of Europe, 3-8, 2021
12021
THE EFFECTIVENESS OF THE USE IN THE RATIONS OF COWS OF CORM SILAGE HARVESTED WITH BACTERIAL PRESERVATIVE
K Syrovatko
The scientific heritage, 13-18, 2020
12020
Ефективність використання в раціонах корів кукурудзяного силосу, заготовленого з бактеріальним консервантом
КМ Сироватко
The journal is registered and published in Hungary. 3 (48), 13-19, 2020
12020
Вплив вологості сировини та доз консерванту Літосил плюс на біохімічний склад та енергетичну цінність люцернового силосу
К Сироватко, М Зотько, А Маслоїд
Аграрна наука та харчові технології. Зб. наук. праць ВНАУ., -С.75-85, 2018
1*2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20