Підписатись
Світлана Сергіївна Орлова
Світлана Сергіївна Орлова
Одеська національна академія харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Актуальные проблемы использования семян чечевицы
ЛК Овсянникова, ЛА Валевская, СС Орлова, СИ Щербатюк
World science 4 (11 (27)), 4-6, 2017
112017
Порівняльний аналіз дрібнонасіннєвих культур на основі статистичних характеристик їх розмірів
ЛК Овсянникова, СС Орлова, ОГ Соколовська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 72-76, 2009
82009
Про вологість і температуру, котрі вважаються загрозливими для зберігання насіння гірчиці. Новітні дослідження і рекомендації одеських науковців щодо поводження з цією …
Г Станкевич, С Орлова, В Тіора
Зерно і хліб, С. 40-41, 2008
62008
Експлуатаційні показники мікрохвильового пристрою “Мікростім-2” для передпосівної обробки насіння
ЛГ Калінін, СС Орлова, ВВ Малиновський
Наукові праці Одеської національної академії харчових технології …, 2004
62004
Методика оцінки режимних параметрів мікрохвильової обробки сипких систем
ЛГ Калінін, СС Орлова
Хранение и переработка зерна, С. 34–36, 2004
52004
Харчова цінність та споживні властивості дрібнонасіннєвих бобових культур
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, СС Орлова, ВД Орехівський, ...
Multidisciplinary Scien-tific Edition International Academy Journal 2 (1(19 …, 2018
42018
Вплив термічної обробки олійних кульур на якість їх олії
ЛК Овсянникова, ГЙ Евдокимова, ОГ Соколовська, СС Орлова
Зернові продукти і комбікорми, С. 24-27, 2011
42011
Для ефективного очищення насіння ріпаку й гірчиці від важковідокремлюваних домішок варто достовірно знати фізико-механічні властивості цих високо олійних культур
Л Овсянникова, С Орлова, Г Гончарук
Зерно і хліб, С. 24-25, 2007
4*2007
Зростання виробництва дрібнонасіннєвих культур потребує вивчення фізико-механічних і технологічних властивостей для удосконалення їх післязбиральної обробки
ЛК Овсянникова, СС Орлова, ЛО Валевська
Sciences of Europe 1 (17), 89-94, 2017
32017
Готовность студентов к использо ванию информационных и коммуникационных техно логий в самостоятельной образовательной деятель ности
СС Орлова
Управление ДОУ, 43-49, 2005
32005
Эффективность использования микроволновой обработки для сушки семенного зерна
ЛГ Калинин, ЛВ Сердюк, СС Орлова, ЛК Овсянникова
Хранение и переработка зерна, С. 9-10, 1999
3*1999
New aspects of using millet grain in bread manufacturing
L Ovsiannykova, L Valevskaya, V Yurkovska, S Orlova, O Sokolovskaya
Харчова наука і технологія 1 (13), 66–73, 2019
22019
Корисні властивості насіння сочевиці
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, СС Орлова, СІ Щербатюк
Актуальні наукові дос-лідження в сучасному світі: ХХХ Міжнар. ну-кова конф …, 2017
22017
Об одной конструкции скребкового конвейера с подвижным дном желоба
РВ Амбарцумянц, СС Орлова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 211-213, 2013
22013
Можливість використання роботів (маніпуляторів) для виконання вантажопідйомних складських робіт
СС Орлова
Зб. Наук. праць молодих вчених, аспірантів та студентів ОНАХТ 1, С. 93-95, 2011
22011
За правильного зберігання насіння гірчиці немає умов для розвитку мікроорганізмів
А Єгорова, Г Євдокимова, С Орлова, В Тіора
Зерно і хліб, С. 27-28, 2007
22007
Облік нерівномірності розподілу електромагнітного поля в апараті для мікрохвильової обробки зерна
ЛГ Калінін, СС Орлова
Зернові продукти і комбікорми, С. 48-50, 2005
22005
Сравнительные характеристики микроволновой и низкочастотной магнитной обработки семян перед посевом
ЛГ Калинин, ГИ Панченко, СС Орлова
Хранение и переработка зерна, С. 25-27, 2004
22004
Професійна компетентність викладача-ефективна підготовка майбутніх фахівців
ЛК Овсянникова, СС Орлова
12020
Дослідження деяких показників якості гороху нових сортів в процесі їх післязбиральної обробки
ЛК Овсянникова, СС Орлова
12020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20