Стан харчування населення України Б Єгоров, М Мардар Товари і ринки, 140-147, 2011 | 38 | 2011 |
Маркетингові дослідження споживчих мотивацій та переваг при виборі зернових пластівців МР Мардар, СМ Соц, ЄІ Шутенко Зернові продукти і комбікорми, 26-29, 2014 | 18* | 2014 |
Модель формирования потребительских свойств пищевых продуктов функциональной направленности БВ Егоров, МР Мардар Зернові продукти і комбікорми, 11-14, 2009 | 13 | 2009 |
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів МР Мардар | 7 | 2013 |
Построение" дома качества" для кофе натурального жареного молотого ЛС Прохасько, ЛН Третьяк, ФХ Смольникова, МР Мардар Вопросы экономики и управления, 42-45, 2015 | 6 | 2015 |
Designing of a new cereal product in accordance with consumer preferences МР Мардар, ІА Устенко Technology audit and production reserves 2 (6 (22)), 67-72, 2015 | 5 | 2015 |
Система качества на предприятиях розничной торговли НБ Губер, ЕЮ Кожевникова, АЕ Кожемякина, МР Мардар, МБ Ребезов Инновацияларды дамытудағы Қазақстан жастарының рөлі: мат. жоғары оқу …, 2013 | 5 | 2013 |
Харчовий статус населення України МР Мардар Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 167-171, 2012 | 5 | 2012 |
Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів Н Кордзая, М Мардар Товари і ринки, 102-110, 2012 | 5 | 2012 |
Комплексна товарознавча оцінка якості нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності МР Мардар, ЛО Валевська Зернові продукти і комбікорми, 19-22, 2010 | 5 | 2010 |
Особенности формирования рецептов комбикормов для домашних животных БВ Егоров, МР Мардар, ТВ Бордун Зернові продукти і комбікорми, 33-38, 2004 | 5 | 2004 |
Товарознавство. Товари тваринного походження МР Мардар, АЯ Камінський, ФЄ Дубровін | 4 | 2016 |
Разработка мероприятий по обеспечению безопасности производства макаронных изделий ДР Аптрахимов, МР Мардар, ФХ Смольникова, ЕС Вайскробова АПК России 23 (2), 453, 2016 | 4 | 2016 |
Формування споживчих переваг до функціональних продуктів харчування на основі маркетингових досліджень МР Мардар Економіка харчової промисловості, 19-25, 2015 | 4 | 2015 |
Всестороннее изучение товара методом SWOT-анализа на примере хлеба на основе цельного зерна пшеницы МР Мардар Зерновые продукты и комбикорма 55 (3), 33-38, 2014 | 4 | 2014 |
Біотестування в оцінюванні безпечності зернових пластівців МР Мардар, ГВ Крусир, ІП Кондратенко, АІ ЯНІВСЬКА, ОВ МАЛЕЦЬКА Зернові продукти і комбікорми 1 (55), 2014 | 4 | 2014 |
Значимость маркетинговых исс ледований при разработке новых продуктов МР Мардар Товаровед продовольственных товаров, 63-68, 2013 | 4 | 2013 |
Медико-біолоігічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів МР Мардар, НР Кордзая Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-39, 2013 | 4 | 2013 |
Пoвышeниe кaчeствa чaя чepнoгo бaйxoвoгo с пoмoщью QFD-мeтoдoлoгии ЛС Прохасько, ЛН Третьяк, ГН Нурымхан, МР Мардар Вопросы экономики и управления, 40-42, 2015 | 3 | 2015 |
Микробиологическая безопасность зерновых хлебцев с растительными добавками МР Мардар, АВ Егорова, ГИ Евдокимова, ЛВ Труфкати, РР Значек Пищевая наука и технология 26 (1), 95-99, 2014 | 3 | 2014 |