Марина Мардар
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Стан харчування населення України
Б Єгоров, М Мардар
Товари і ринки, 140-147, 2011
372011
Маркетингові дослідження споживчих мотивацій та переваг при виборі зернових пластівців
МР Мардар, СМ Соц, ЄІ Шутенко
Зернові продукти і комбікорми, 26-29, 2014
16*2014
Модель формирования потребительских свойств пищевых продуктов функциональной направленности
БВ Егоров, МР Мардар
Зернові продукти і комбікорми, 11-14, 2009
122009
Построение" дома качества" для кофе натурального жареного молотого
ЛС Прохасько, ЛН Третьяк, ФХ Смольникова, МР Мардар
Вопросы экономики и управления, 42-45, 2015
62015
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів
МР Мардар
дис.… докт. техн. наук 5, 15, 2013
62013
Формування споживчих переваг до функціональних продуктів харчування на основі маркетингових досліджень
МР Мардар
Економіка харчової промисловості, 19-25, 2015
52015
Система качества на предприятиях розничной торговли
НБ Губер, ЕЮ Кожевникова, АЕ Кожемякина, МР Мардар, МБ Ребезов
Инновацияларды дамытудағы Қазақстан жастарының рөлі: мат. жоғары оқу …, 2013
52013
Харчовий статус населення України
МР Мардар
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 167-171, 2012
52012
Комплексна товарознавча оцінка якості нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності
МР Мардар, ЛО Валевська
Зернові продукти і комбікорми, 19-22, 2010
52010
Особенности формирования рецептов комбикормов для домашних животных
БВ Егоров, МР Мардар, ТВ Бордун
Зернові продукти і комбікорми, 33-38, 2004
52004
Разработка мероприятий по обеспечению безопасности производства макаронных изделий
ДР Аптрахимов, МР Мардар, ФХ Смольникова, ЕС Вайскробова
АПК России 23 (2), 453, 2016
42016
Designing of a new cereal product in accordance with consumer preferences
МР Мардар, ІА Устенко
Technology audit and production reserves 2 (6 (22)), 67-72, 2015
42015
Всестороннее изучение товара методом SWOT-анализа на примере хлеба на основе цельного зерна пшеницы
МР Мардар
Зерновые продукты и комбикорма 55 (3), 33-38, 2014
42014
Значимость маркетинговых исс ледований при разработке новых продуктов
МР Мардар
Товаровед продовольственных товаров, 63-68, 2013
42013
Медико-біолоігічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
МР Мардар, НР Кордзая
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-39, 2013
42013
Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів
Н Кордзая, М Мардар
Товари і ринки, 102-110, 2012
42012
Пoвышeниe кaчeствa чaя чepнoгo бaйxoвoгo с пoмoщью QFD-мeтoдoлoгии
ЛС Прохасько, ЛН Третьяк, ГН Нурымхан, МР Мардар
Вопросы экономики и управления, 40-42, 2015
32015
Микробиологическая безопасность зерновых хлебцев с растительными добавками
МР Мардар, АВ Егорова, ГИ Евдокимова, ЛВ Труфкати, РР Значек
Пищевая наука и технология 26 (1), 95-99, 2014
32014
Біотестування в оцінюванні безпечності зернових пластівців
МР Мардар, ГВ Крусир, ІП Кондратенко, АІ ЯНІВСЬКА, ОВ МАЛЕЦЬКА
Зернові продукти і комбікорми 1 (55), 2014
32014
Сенсорний аналіз екструдованих продуктів збагачених м’ясними компонентами
МР Мардар
Харчова наука і технологія, 57-60, 2012
32012
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20