Марина Мардар
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Стан харчування населення України
Б Єгоров, М Мардар
Товари і ринки, 140-147, 2011
342011
Маркетингові дослідження споживчих мотивацій та переваг при виборі зернових пластівців
МР Мардар, СМ Соц, ЄІ Шутенко
Зернові продукти і комбікорми, 26-29, 2014
15*2014
Модель формирования потребительских свойств пищевых продуктов функциональной направленности
БВ Егоров, МР Мардар
Зернові продукти і комбікорми, 11-14, 2009
122009
Построение" дома качества" для кофе натурального жареного молотого
ЛС Прохасько, ЛН Третьяк, ФХ Смольникова, МР Мардар
Вопросы экономики и управления, 42-45, 2015
62015
Формування споживчих переваг до функціональних продуктів харчування на основі маркетингових досліджень
МР Мардар
Економіка харчової промисловості, 19-25, 2015
52015
Система качества на предприятиях розничной торговли
НБ Губер, ЕЮ Кожевникова, АЕ Кожемякина, МР Мардар, МБ Ребезов
Инновацияларды дамытудағы Қазақстан жастарының рөлі: мат. жоғары оқу …, 2013
52013
Особенности формирования рецептов комбикормов для домашних животных
БВ Егоров, МР Мардар, ТВ Бордун
Зернові продукти і комбікорми, 33-38, 2004
52004
Designing of a new cereal product in accordance with consumer preferences
МР Мардар, ІА Устенко
Technology audit and production reserves 2 (6 (22)), 67-72, 2015
42015
Всестороннее изучение товара методом SWOT-анализа на примере хлеба на основе цельного зерна пшеницы
МР Мардар
Зерновые продукты и комбикорма 55 (3), 33-38, 2014
42014
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів
МР Мардар
дис.… докт. техн. наук 5, 15, 2013
42013
Медико-біолоігічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
МР Мардар, НР Кордзая
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-39, 2013
42013
Харчовий статус населення України
МР Мардар
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 167-171, 2012
42012
Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів
Н Кордзая, М Мардар
Товари і ринки, 102-110, 2012
42012
Комплексна товарознавча оцінка якості нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності
МР Мардар, ЛО Валевська
Зернові продукти і комбікорми, 19-22, 2010
42010
Разработка мероприятий по обеспечению безопасности производства макаронных изделий
ДР Аптрахимов, МР Мардар, ФХ Смольникова, ЕС Вайскробова
АПК России 23 (2), 453, 2016
32016
Пoвышeниe кaчeствa чaя чepнoгo бaйxoвoгo с пoмoщью QFD-мeтoдoлoгии
ЛС Прохасько, ЛН Третьяк, ГН Нурымхан, МР Мардар
Вопросы экономики и управления, 40-42, 2015
32015
Біотестування в оцінюванні безпечності зернових пластівців
МР Мардар, ГВ Крусир, ІП Кондратенко, АІ ЯНІВСЬКА, ОВ МАЛЕЦЬКА
Зернові продукти і комбікорми 1 (55), 2014
32014
Значимость маркетинговых исс ледований при разработке новых продуктов
МР Мардар
Товаровед продовольственных товаров, 63-68, 2013
32013
Сенсорний аналіз екструдованих продуктів збагачених м’ясними компонентами
МР Мардар
Харчова наука і технологія, 57-60, 2012
32012
Оцінка конкурентоспроможності хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
МР Мардар
Харчова наука і технологія, 111-113, 2012
32012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20