Марина Мардар
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Стан харчування населення України
Б Єгоров, М Мардар
Товари і ринки, 140-147, 2011
292011
Маркетингові дослідження споживчих мотивацій та переваг при виборі зернових пластівців
МР Мардар, СМ Соц, ЄІ Шутенко
Зернові продукти і комбікорми, 26-29, 2014
15*2014
Модель формирования потребительских свойств пищевых продуктов функциональной направленности
БВ Егоров, МР Мардар
Зернові продукти і комбікорми, 11-14, 2009
122009
Система качества на предприятиях розничной торговли
НБ Губер, ЕЮ Кожевникова, АЕ Кожемякина, МР Мардар, МБ Ребезов
Инновацияларды дамытудағы Қазақстан жастарының рөлі: мат. жоғары оқу …, 2013
52013
Особенности формирования рецептов комбикормов для домашних животных
БВ Егоров, МР Мардар, ТВ Бордун
Зернові продукти і комбікорми, 33-38, 2004
52004
Построение" дома качества" для кофе натурального жареного молотого
ЛС Прохасько, ЛН Третьяк, ФХ Смольникова, МР Мардар
Вопросы экономики и управления, 42-45, 2015
42015
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів: дис.... д-ра техн. наук: 05.18. 15
МР Мардар
дис.… докт. техн. наук 5, 15, 2013
42013
Медико-біолоігічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
МР Мардар, НР Кордзая
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-39, 2013
42013
Харчовий статус населення України
МР Мардар
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 167-171, 2012
42012
Разработка мероприятий по обеспечению безопасности производства макаронных изделий
ДР Аптрахимов, МР Мардар, ФХ Смольникова, ЕС Вайскробова
АПК России 23 (2), 453, 2016
32016
Формування споживчих переваг до функціональних продуктів харчування на основі маркетингових досліджень
МР Мардар
Економіка харчової промисловості, 19-25, 2015
32015
Designing of a new cereal product in accordance with consumer preferences
МР Мардар, ІА Устенко
Technology audit and production reserves 2 (6 (22)), 67-72, 2015
32015
Всестороннее изучение товара методом SWOT-анализа на примере хлеба на основе цельного зерна пшеницы
МР Мардар
Зерновые продукты и комбикорма 55 (3), 33-38, 2014
32014
Значимость маркетинговых исс ледований при разработке новых продуктов
МР Мардар
Товаровед продовольственных товаров, 63-68, 2013
32013
Сенсорний аналіз екструдованих продуктів збагачених м’ясними компонентами
МР Мардар
Харчова наука і технологія, 57-60, 2012
32012
Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів
Н Кордзая, М Мардар
Товари і ринки, 102-110, 2012
32012
Комплексна товарознавча оцінка якості нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності
МР Мардар, ЛО Валевська
Зернові продукти і комбікорми, 19-22, 2010
32010
Исследование микроструктуры новых сортов цельнозернового хлеба с включением корнеплодов
МР Мардар, НР Кордзая
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування: матеріали Всеукр …, 2009
32009
Маркетингові дослідження ринку продукції з сурімі
ІА Устенко, МР Мардар, СА Памбук
Агросвіт, 37-43, 2015
22015
Микробиологическая безопасность зерновых хлебцев с растительными добавками
МР Мардар, АВ Егорова, ГИ Евдокимова, ЛВ Труфкати, РР Значек
Пищевая наука и технология 26 (1), 95-99, 2014
22014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20