Method for producing fruit paste using innovative equipment V Mykhailov, A Zahorulko, A Zagorulko, B Liashenko, S Dudnyk Acta Innovations 39, 15-21, 2021 | 25 | 2021 |
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум ММ Жеплінська, ММ Муштрук, ЮГ Сухенко ЦП" КОМПРИНТ", 2018 | 10 | 2018 |
Improving a tempering machine for confectionery masses A Zahorulko, A Zagorulko, K Kasabova, B Liashenko, A Postadzhiev, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 116, 2022 | 8 | 2022 |
Development of apparatus for frying semi-finished meat cut A Zahorulko, A Zagorulko, B Liashenko, V Mikhaylov, N Budnyk, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2022. Vol. 3.№ 11 (117 …, 2022 | 4 | 2022 |
Improvement of IR emitter to create non-reflector dryer for plant raw materials L Kiptelaya, A Zahorulko, A Zagorulko, B Liashenko Технологический аудит и резервы производства 2 (3 (34)), 17-22, 2017 | 4 | 2017 |
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум. Навч. посібник. ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ЛВ Кіптела, ВІ Маяк, ЮІ Єфремов, ... Харків: Світ Книг, 2013 | 2 | 2013 |
Пристрій для смаження січених виробів ВМ Михайлов, БВ Ляшенко, ОЄ Загорулько, АМ Загорулько | 1 | 2018 |
Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольором ЛВ Кіптела, АМ Загорулько, ОЄ Загорулько, БВ Ляшенко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017 | 1 | 2017 |
Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини ВІ Маяк, ОА Маяк, БВ Ляшенко, АМ Сардаров Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014 | 1 | 2014 |
Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировини ВІ Маяк, ВМ Михайлов, БВ Ляшенко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 1 | 2009 |
Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, БВ Ляшенко, ІВ Лебединець Харків: ХДУХТ, 2008 | 1 | 2008 |
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів БВ Ляшенко Харків: ХДАТОХ, 2002 | 1 | 2002 |
IMPROVING A TECHNIQUE FOR MAKING FRIED MEAT CHOPPED SEMIFINISHED PRODUCTS IN FUNCTIONALLY CLOSED ENVIRONMENTS WITH THE ADDITION OF BLENDED DRIED SEMI-FINISHED PRODUCT. A Zahorulko, A Zagorulko, V Mikhaylov, B Liashenko Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 125 (11), 2023 | | 2023 |
Удосконалення модельної конструкції апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів АМ Загорулько, БВ Ляшенко, НВ Титаренко, ВМ Загорулько Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Вдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м'ясних посічених АМ Загорулько, БВ Ляшенко, ОЄ Загорулько, ІП Холобцева Харків: ДБТУ, 2022 | | 2022 |
РОЗРОБКА АПАРАТА ДЛЯ СМАЖЕННЯ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ВМ Михайлов, АМ Загорулько, ОЄ Загорулько, БВ Ляшенко, ЕБ Ібаєв Редакційна колегія, 27, 2022 | | 2022 |
Упровадження наукових розробок у навчальний процес студентів інженерного спрямування ОЄ Загорулько, БВ Ляшенко, АМ Загорулько Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Спосіб виробництва сушених цибулі та часнику ВМ Михайлов, БВ Ляшенко, АМ Загорулько Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Удосконалення рецептури м’ясо-овочевих котлет із додаванням сушених овочевих наповнювачів ВМ Михайлов, БВ Ляшенко, АМ Загорулько Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробів ВМ Михайлов, БВ Ляшенко, ОЄ Загорулько, АМ Загорулько Харків: ДБТУ, 2021 | | 2021 |