Підписатись
Ляшенко Богдан Витальевич /Liashenko B.V. /Ляшенко Б.В./ Bogdan Liashenko
Ляшенко Богдан Витальевич /Liashenko B.V. /Ляшенко Б.В./ Bogdan Liashenko
Державний біотехнологічний університет
Підтверджена електронна адреса в hduht.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Method for producing fruit paste using innovative equipment
V Mykhailov, A Zahorulko, A Zagorulko, B Liashenko, S Dudnyk
Acta Innovations 39, 15-21, 2021
252021
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум
ММ Жеплінська, ММ Муштрук, ЮГ Сухенко
ЦП" КОМПРИНТ", 2018
102018
Improving a tempering machine for confectionery masses
A Zahorulko, A Zagorulko, K Kasabova, B Liashenko, A Postadzhiev, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 116, 2022
82022
Development of apparatus for frying semi-finished meat cut
A Zahorulko, A Zagorulko, B Liashenko, V Mikhaylov, N Budnyk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2022. Vol. 3.№ 11 (117 …, 2022
42022
Improvement of IR emitter to create non-reflector dryer for plant raw materials
L Kiptelaya, A Zahorulko, A Zagorulko, B Liashenko
Технологический аудит и резервы производства 2 (3 (34)), 17-22, 2017
42017
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум. Навч. посібник.
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ЛВ Кіптела, ВІ Маяк, ЮІ Єфремов, ...
Харків: Світ Книг, 2013
22013
Пристрій для смаження січених виробів
ВМ Михайлов, БВ Ляшенко, ОЄ Загорулько, АМ Загорулько
12018
Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольором
ЛВ Кіптела, АМ Загорулько, ОЄ Загорулько, БВ Ляшенко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
12017
Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини
ВІ Маяк, ОА Маяк, БВ Ляшенко, АМ Сардаров
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
12014
Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировини
ВІ Маяк, ВМ Михайлов, БВ Ляшенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, БВ Ляшенко, ІВ Лебединець
Харків: ХДУХТ, 2008
12008
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів
БВ Ляшенко
Харків: ХДАТОХ, 2002
12002
IMPROVING A TECHNIQUE FOR MAKING FRIED MEAT CHOPPED SEMIFINISHED PRODUCTS IN FUNCTIONALLY CLOSED ENVIRONMENTS WITH THE ADDITION OF BLENDED DRIED SEMI-FINISHED PRODUCT.
A Zahorulko, A Zagorulko, V Mikhaylov, B Liashenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 125 (11), 2023
2023
Удосконалення модельної конструкції апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів
АМ Загорулько, БВ Ляшенко, НВ Титаренко, ВМ Загорулько
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Вдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м'ясних посічених
АМ Загорулько, БВ Ляшенко, ОЄ Загорулько, ІП Холобцева
Харків: ДБТУ, 2022
2022
РОЗРОБКА АПАРАТА ДЛЯ СМАЖЕННЯ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ
ВМ Михайлов, АМ Загорулько, ОЄ Загорулько, БВ Ляшенко, ЕБ Ібаєв
Редакційна колегія, 27, 2022
2022
Упровадження наукових розробок у навчальний процес студентів інженерного спрямування
ОЄ Загорулько, БВ Ляшенко, АМ Загорулько
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Спосіб виробництва сушених цибулі та часнику
ВМ Михайлов, БВ Ляшенко, АМ Загорулько
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Удосконалення рецептури м’ясо-овочевих котлет із додаванням сушених овочевих наповнювачів
ВМ Михайлов, БВ Ляшенко, АМ Загорулько
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробів
ВМ Михайлов, БВ Ляшенко, ОЄ Загорулько, АМ Загорулько
Харків: ДБТУ, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20