Підписатись
Yuliia Vasylieva orcid.org/0000-0002-8160-3617
Yuliia Vasylieva orcid.org/0000-0002-8160-3617
Інші іменаЮлія Васильєва, Юлия Васильева
associate professor , PhD, STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДБТУ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Tekhnolohіia vyrobnytstva yalovychyny
VH Prudnіkov, HL Lysenko, YO Vasylieva
Kharkіv: Stіl-Іzdat, 2015
62015
Обгрунтування ефективності використання симентальської худоби різних виробничих типів
ЮО Васильєва
УААН. Ін-т тваринництва.–Харків, 2007.–20 с, 2007
62007
Технологія виробництва мармурової яловичини у країнах світу
ЮІ Криворучко, ВА Зандарян, ЮО Васильєва
Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини, 30-35, 2015
32015
Influence of keeping technology on the weight gain of the Aberdeen-Angus breed young animals in the colostrum period
AI Dydykina, VH Prudnikov, OI Kolisnyk, YO Vasylieva, AP Palii, AP Paliy, ...
Ukrainian Journal of Ecology, 2021
22021
Sterols, tocopherols, and bioactive fatty acids differences between conventional, high quality, and organic cow milk.
MMIAISYVF Salari
Journal of Dairy Science, 2023
12023
Experimental research of the influence of different types of smoked wood on the quality of hot-smoked mackerel
VO Popova, NA Syromiatnykova, YO Vasylieva, AL Leppa
Nature 5, 121-126, 2020
12020
Використання блокчейн технологій у фінансовому секторі: Васильєва Юлія Володимирівна
Ю Васильєва
Моделювання та прогнозування економічних процесів 1 (1), 22-24, 2024
2024
Використання рибок Даніо (Zebra fish) як об'єкта в експериментальних дослідженнях
ЮО Васильєва
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Технологічні і біохімічні властивості м’яса та м'ясопродуктів
ЮО Васильєва
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Експериментальне дослідження впливу різних видів коптильної деревини на якість скумбрії гарячого копчення
VO Popova, NA Syromiatnykova, YO Vasylieva, AL Leppa
Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування, 121-126, 2020
2020
The influence of the availability of correction sections and weather conditions on the preservation of problem calves in meat cattle breeding in spring calving
AI Dydykina, VH Prudnikov, OI Kolisnyk, YA Vasylieva
2020
Експериментальне дослідження впливу різних видів коптильної деревини на якість скумбрії гарячого копчення
ВО Попова, НА Сиромятникова, ЮО Васильєва, АЛ Леппа
Харківська державна зооветеринарна академія, 2020
2020
Вплив наявності корекційних секцій та погодних умов на збереженість проблемних телят в м’ясному скотарстві за весняних турових отелень
АІ Дидикина, ВГ Прудніков, ОІ Колісник, ЮО Васильєва
Харківська державна зооветеринарна академія, 2020
2020
Корекційні секції як елемент підвищення ефективності м’ясного скотарства за цілорічновигульного утримання тварин
AI Dydykina, VH Prudnikov, OI Kolisnyk, YA Vasylieva
Theoretical and Applied Veterinary Medicine 8 (1), 20-25, 2020
2020
Correction sections as an element of improving efficiency of beef cattle husbandry with year-round free-range Animal’s Housing
AI Dydykina, VH Prudnikov, OI Kolisnyk, YA Vasylieva
2020
Improvement of technological elements of newborn calves keeping in beef cattle breeding
AI Dydykina, VH Prudnikov, YA Vasylieva, YI Kryvoruchko
Management 4, 41-45, 2019
2019
Удосконалення технологічних елементів утримання новонароджених телят та корів-первісток у м’ясному скотарстві
АІ Дидикіна, ВГ Прудніков, ЮО Васильєва, ЮІ Криворучко
Харківська державна зооветеринарна академія, 2019
2019
Особливості складу анатомічних частин тіла та м’ясності корів знам’янського типу поліської породи різних ліній
ВО Попова, ЮО Васильєва, МО Цуканова, ІМ Боднарчук
Науково-технічний бюлетень Інституту тваринництва НААН, 198-206, 2019
2019
Материнські якості корів мясних порід
ВГ Прудніков, ЮО Васильєва, АІ Дидикіна
Аграрна наука та харчові технології, 237-241, 2017
2017
Технологія виробництва яловичини
ДІ Барановський, ВГ Прудніков, ГЛ Лисенко, ЮО Васильєва, ВА Федяєв, ...
Харків, 2015
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20