Результати порівняльних досліджень тонкого подрібнення м’ясної сировини в одну та дві стадії ОВ Франко Вісник аграрної науки, 63-65, 2007 | 7 | 2007 |
ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЦЕПТУР ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПАШТЕТНИХ ПРОДУКТІВ, ПРИЗНАЧЕНИХ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ТА ШКІЛЬНОГО ВІКУ ЛМ Борсолюк, ЛУ Войцехівська, ОВ Франко, ВСБ Шелкова, ТВ Продовольчі ресурси, 49-62, 2018 | 5 | 2018 |
Мікробіологічна стабільність пакованих м'ясних напівфабрикатів ОВФ А.К. Башкірова Продовольча індустрія АПК, 2011 | 2 | 2011 |
Вплив композицій бактеріальних препаратів на зниження залишкового вмісту нітриту натрію ЛП Недорізанюк, ОВ Франко, ЛУ Войцехівська Продовольчі ресурси, 56-58, 2014 | 1 | 2014 |
Влияние кислорода в составе МГС на окислительные процессы в упакованных свиных полуфабрикатах ЕВ Франко, АК Башкирова Пищевая промышленность: наука и технологии, 15-19, 2013 | 1 | 2013 |
Бактеріальні препарати як додатковий «бар’єр» у виробництві ферментованих м’ясних продуктів О Франко, С Даниленко, Л Недорізанюк Продовольчі ресурси 1 (1), 58-64, 2013 | 1 | 2013 |
ВИКОРИСТАННЯ КОЛАГЕНВМІСНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ЛІ Войцехівська, ОВ Франко, СБ Вербицький, ТВ Шелкова, ... ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (21), 53-63, 2023 | | 2023 |
EFFECTS OF THE LONG-TIME RIPENING OF BEEF UPON ITS QUALITY PARAMETERS ЛІ Войцехівська, ОВ Франко, СБ Вербицький, ЛП Недорізанюк ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (21), 24-31, 2023 | | 2023 |
Вплив нетрадиційної сировини рослинного походження на якість сосисок для дієтичного харчування Л Войцехівська, С Вербицький, О Франко, Л Недорізанюк, Т Шелкова Вісник аграрної науки 101 (10), 69-75, 2023 | | 2023 |
ВПЛИВ ДОВГОТРИВАЛОГО ВИЗРІВАННЯ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЯЛОВИЧИНИ ЛІ Войцехівська, ОВ Франко, СБ Вербицький, ЛП Недорізанюк ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (21), 24-31, 2023 | | 2023 |
Вплив антиоксидантів на здатність м’яса птиці механічного обвалювання до зберігання в охолодженому та замороженому стані ЛІ Войцехівська, ОВ Франко, СБ Вербицький, ЮІ Охріменко Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Дослідження нетрадиційної сировини рослинного походження для функціональних м’ясних продуктів Л Войцехівська, С Вербицький, О Франко, Л Недорізанюк, Т Шелкова Вісник аграрної науки 100 (11), 67-73, 2022 | | 2022 |
Fermentation process of beef effected by its physical and chemical traits Л Войцехівська, О Франко, С Вербицький, Ю Охрименко ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 10 (18), 19-29, 2022 | | 2022 |
НУТРИЕНТНАЯ АДЕКВАТНОСТЬ КАК КРИТЕРИЙ ВЫБОРА МЯСНОГО СЫРЬЯ ДЛЯ ФУНКЦИОНАЛЬНЫХ ПРОДУКТОВ ЛУ Войцеховская, СБ Вербицкий, ЕВ Франко, ТВ Шелковая Аграрная наука-сельскому хозяйству, 101-103, 2022 | | 2022 |
Разработка рецептур консервированных готовых блюд «Говядина тушеная с рисом и овощами»,«Свинина тушеная с фасолью и овощами» ЛУ Войцеховская, ЕВ Франко, СБ Вербицкий, АВ Гавриленко Вестник Северо-Казахстанского Университета им. М. Козыбаева, 38-44, 2021 | | 2021 |
РОЗРОБКА НОВИХ ВИДІВ КОНСЕРВОВАНИХ ГОТОВИХ СТРАВ Л Войцехівська, О Франко, А Гавриленко ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 8 (15), 53-60, 2020 | | 2020 |
Білкові продукти від переробки вторинної сировини птахопереробної галузі ФОВ Войцехівська Л.І., Охріменко Ю.І., Гавриленко А.В. Продовольчі ресурси, 2019 | | 2019 |
Сучасний стан виробництва консервованих готових страв на м'ясній основі. ОВ Франко VI Міжнародна науково-практична конференція (іноваційний розвиток харчової …, 2018 | | 2018 |
Структурно-механические характеристики вареных колбасных изделий в разных оболочках ЕВ Франко, ЛП Недоризанюк Упаковка, 12-13, 2014 | | 2014 |
Бактеріальні препарати як додатковий «бар’єр» у виробництві ферментованих м’ясних продуктів ЛПН О.В. Франко, С.Г. Даниленко Продовольчі ресурси, 58-64, 2013 | | 2013 |