Підписатись
Франко Олена(Elena Franko)
Франко Олена(Elena Franko)
к. т. н., Інститут продовольчих ресурсів НААН України
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Результати порівняльних досліджень тонкого подрібнення м’ясної сировини в одну та дві стадії
ОВ Франко
Вісник аграрної науки, 63-65, 2007
62007
ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЦЕПТУР ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПАШТЕТНИХ ПРОДУКТІВ, ПРИЗНАЧЕНИХ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ТА ШКІЛЬНОГО ВІКУ
ЛМ Борсолюк, ЛУ Войцехівська, ОВ Франко, ВСБ Шелкова, ТВ
Продовольчі ресурси, 49-62, 2018
52018
Мікробіологічна стабільність пакованих м'ясних напівфабрикатів
ОВФ А.К. Башкірова
Продовольча індустрія АПК, 2011
22011
Вплив композицій бактеріальних препаратів на зниження залишкового вмісту нітриту натрію
ЛП Недорізанюк, ОВ Франко, ЛУ Войцехівська
Продовольчі ресурси, 56-58, 2014
12014
Бактеріальні препарати як додатковий «бар’єр» у виробництві ферментованих м’ясних продуктів
О Франко, С Даниленко, Л Недорізанюк
Продовольчі ресурси 1 (1), 58-64, 2013
12013
Влияние кислорода в составе МГС на окислительные процессы в упакованных свиных полуфабрикатах
ЕВ Франко, АК Башкирова
Пищевая промышленность: наука и технологии, 15-19, 2013
12013
ВИКОРИСТАННЯ КОЛАГЕНВМІСНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ
ЛІ Войцехівська, ОВ Франко, СБ Вербицький, ТВ Шелкова, ...
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (21), 53-63, 2023
2023
EFFECTS OF THE LONG-TIME RIPENING OF BEEF UPON ITS QUALITY PARAMETERS
ЛІ Войцехівська, ОВ Франко, СБ Вербицький, ЛП Недорізанюк
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (21), 24-31, 2023
2023
Вплив нетрадиційної сировини рослинного походження на якість сосисок для дієтичного харчування
Л Войцехівська, С Вербицький, О Франко, Л Недорізанюк, Т Шелкова
Вісник аграрної науки 101 (10), 69-75, 2023
2023
Вплив антиоксидантів на здатність м’яса птиці механічного обвалювання до зберігання в охолодженому та замороженому стані
ЛІ Войцехівська, ОВ Франко, СБ Вербицький, ЮІ Охріменко
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Дослідження нетрадиційної сировини рослинного походження для функціональних м’ясних продуктів
Л Войцехівська, С Вербицький, О Франко, Л Недорізанюк, Т Шелкова
Вісник аграрної науки 100 (11), 67-73, 2022
2022
Fermentation process of beef effected by its physical and chemical traits
Л Войцехівська, О Франко, С Вербицький, Ю Охрименко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 10 (18), 19-29, 2022
2022
НУТРИЕНТНАЯ АДЕКВАТНОСТЬ КАК КРИТЕРИЙ ВЫБОРА МЯСНОГО СЫРЬЯ ДЛЯ ФУНКЦИОНАЛЬНЫХ ПРОДУКТОВ
ЛУ Войцеховская, СБ Вербицкий, ЕВ Франко, ТВ Шелковая
Аграрная наука-сельскому хозяйству, 101-103, 2022
2022
Разработка рецептур консервированных готовых блюд «Говядина тушеная с рисом и овощами»,«Свинина тушеная с фасолью и овощами»
ЛУ Войцеховская, ЕВ Франко, СБ Вербицкий, АВ Гавриленко
Вестник Северо-Казахстанского Университета им. М. Козыбаева, 38-44, 2021
2021
РОЗРОБКА НОВИХ ВИДІВ КОНСЕРВОВАНИХ ГОТОВИХ СТРАВ
Л Войцехівська, О Франко, А Гавриленко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 8 (15), 53-60, 2020
2020
Білкові продукти від переробки вторинної сировини птахопереробної галузі
ФОВ Войцехівська Л.І., Охріменко Ю.І., Гавриленко А.В.
Продовольчі ресурси, 2019
2019
Сучасний стан виробництва консервованих готових страв на м'ясній основі.
ОВ Франко
VI Міжнародна науково-практична конференція (іноваційний розвиток харчової …, 2018
2018
Структурно-механические характеристики вареных колбасных изделий в разных оболочках
ЕВ Франко, ЛП Недоризанюк
Упаковка, 12-13, 2014
2014
Бактеріальні препарати як додатковий «бар’єр» у виробництві ферментованих м’ясних продуктів
ЛПН О.В. Франко, С.Г. Даниленко
Продовольчі ресурси, 58-64, 2013
2013
Микробиологические исследования сырокопченой колбасы "Московская" в процессе хранения
ЕВФ Ю.И. Тататинова
Мясной бизнес, 74-75, 2013
2013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20