Підписатись
Артем Антоненко, Artem Antonenko,  А.В. Антоненко
Артем Антоненко, Artem Antonenko, А.В. Антоненко
канд. техн. наук, доцент, Київський національний університет культури і мистецтв
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення
ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова
Харків, ХДУХТ, 2017
332017
Наукове обґрунтування і розроблення фруктових систем як основидля солодких соусів
A ANTONENKO, M KRAVCHENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 8 (2 …, 2009
322009
Використання інформаційно-комунікаційних технологій у процесі викладання дисциплін економічного профілю в закладах вищої освіти України
АМ Лисенко
Baltija Publishing, 2022
30*2022
Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення
АВ Антоненко
автореф. дис. на здобуття наукового ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18 …, 2011
272011
Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці
M KRAVCHENKO, M KRYVORUCHKO, A ANTONENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 13 (1 …, 2012
242012
Перспективные тренды развития науки: техника и технологии
ИЯ Львович, ВА Некрасов, АП Преображенский, ОН Чопоров, ...
232016
Возможности уточнения категории" социализация" будущими педагогами по физической культуре
АВ Антоненко, ОА Козырева
Современные научные исследования и инновации, 466-470, 2016
222016
Самосовершенствование, самореализация и рефлексия педагога и обучающегося в технологиях оценки достижений
АВ Антоненко, ОА Козырева
Современные научные исследования и инновации, 373-377, 2016
192016
Технологія та якість печива зі шротами олійних культур
АВ Антоненко, ВС Михайлик
Харчова наука і технологія, 72-77, 2016
182016
Оцінка якості нових соусів підвищеної харчової цінності
A ANTONENKO
Commodities· and· markets 7 (1), 58-62, 2009
172009
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб
МФ Кравченко, АВ Антоненко
Київ: Київський національний торгівельно-економічний університет, 2011
162011
Педагогическая деятельность как конструкт и категория педагогической науки
АВ Антоненко, ОА Козырева
Гуманитарные научные исследования, 116-125, 2016
142016
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, АВ Антоненко
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013
142013
Smart засоби визначення аварійних станів у розподільних електричних мережах міст
ЄО Зайцев, АВ Антоненко, ВО Березниченко, СА Закусило
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 3-12, 2022
132022
Плодово-ягідні системи як основа для соусів
МФ Кравченко, АВ Антоненко, ВС Михайлик
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
132012
Возможности уточнения категории" самореализация" будущими педагогами по физической культуре
АВ Антоненко, ОА Козырева
Современные научные исследования и инновации, 474-477, 2016
122016
Теоретико-практичні підходи до ефективного функціонування ринку готельно-ресторанних послуг: стан, проблеми, тенденції
ВА Русавська, АВ Антоненко
Київ: Видавництво Ліра 420, 2018
112018
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення: монографія/за ред
АВ Антоненко
ОІ Черевка, МІ Пересічного. Харків: Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі 591, 2017
112017
Борошно з пророщеного зерна вівса як основа для борошяних кондитерських виробів
АВ Антоненко
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
112014
Оцінка безпечності соусної продукції
A ANTONENKO, M KRAVCHENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 9 (1 …, 2010
112010
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20