Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова Харків, ХДУХТ, 2017 | 32 | 2017 |
Наукове обґрунтування і розроблення фруктових систем як основидля солодких соусів A ANTONENKO, M KRAVCHENKO INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 8 (2 …, 2009 | 32 | 2009 |
Використання інформаційно-комунікаційних технологій у процесі викладання дисциплін економічного профілю в закладах вищої освіти України АМ Лисенко Baltija Publishing, 2022 | 31* | 2022 |
Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення АВ Антоненко автореф. дис. на здобуття наукового ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18 …, 2011 | 27 | 2011 |
Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці M KRAVCHENKO, M KRYVORUCHKO, A ANTONENKO INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 13 (1 …, 2012 | 24 | 2012 |
Перспективные тренды развития науки: техника и технологии ИЯ Львович, ВА Некрасов, АП Преображенский, ОН Чопоров, ... | 23 | 2016 |
Возможности уточнения категории" социализация" будущими педагогами по физической культуре АВ Антоненко, ОА Козырева Современные научные исследования и инновации, 466-470, 2016 | 22 | 2016 |
Самосовершенствование, самореализация и рефлексия педагога и обучающегося в технологиях оценки достижений АВ Антоненко, ОА Козырева Современные научные исследования и инновации, 373-377, 2016 | 19 | 2016 |
Технологія та якість печива зі шротами олійних культур АВ Антоненко, ВС Михайлик Харчова наука і технологія, 72-77, 2016 | 18 | 2016 |
Оцінка якості нових соусів підвищеної харчової цінності A ANTONENKO Commodities· and· markets 7 (1), 58-62, 2009 | 17 | 2009 |
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб МФ Кравченко, АВ Антоненко Київ: Київський національний торгівельно-економічний університет, 2011 | 15 | 2011 |
Педагогическая деятельность как конструкт и категория педагогической науки АВ Антоненко, ОА Козырева Гуманитарные научные исследования, 116-125, 2016 | 14 | 2016 |
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення АА Мазаракі, МФ Кравченко, АВ Антоненко Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 | 14 | 2013 |
Smart засоби визначення аварійних станів у розподільних електричних мережах міст ЄО Зайцев, АВ Антоненко, ВО Березниченко, СА Закусило Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 3-12, 2022 | 13 | 2022 |
Плодово-ягідні системи як основа для соусів МФ Кравченко, АВ Антоненко, ВС Михайлик Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 13 | 2012 |
Возможности уточнения категории" самореализация" будущими педагогами по физической культуре АВ Антоненко, ОА Козырева Современные научные исследования и инновации, 474-477, 2016 | 12 | 2016 |
Теоретико-практичні підходи до ефективного функціонування ринку готельно-ресторанних послуг: стан, проблеми, тенденції ВА Русавська, АВ Антоненко Київ: Видавництво Ліра 420, 2018 | 11 | 2018 |
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення: монографія/за ред АВ Антоненко ОІ Черевка, МІ Пересічного. Харків: Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі 591, 2017 | 11 | 2017 |
Борошно з пророщеного зерна вівса як основа для борошяних кондитерських виробів АВ Антоненко Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014 | 11 | 2014 |
Оцінка безпечності соусної продукції A ANTONENKO, M KRAVCHENKO INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 9 (1 …, 2010 | 11 | 2010 |