Технологія переробки молока ФВ Перцевий, ПВ Гурський Харків: ХДУХТ, 2006 | 37 | 2006 |
Промислові технології переробки м'яса, молока та риби ФВ Перцевой, ОГ Терешкін, ПВ Гурський, ВІ Ладика, МО Янчева, ... Київ: ІНКОС, 2014 | 10 | 2014 |
Жири у виробництві харчової продукції ЛЗ Шильман, ІВ Сімакова, НВ Камсуліна, НВ Федак, МВ Обозна, ... Видавництво" Університетська книга", 2016 | 5 | 2016 |
Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів НВ Камсуліна, СК Ільдірова, ВА Большакова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010 | 5 | 2010 |
Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів НВ Камсуліна, СК Ільдірова, ВА Большакова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011 | 4 | 2011 |
Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування НВ Камсуліна Харків: ХДУХТ, 2002 | 4 | 2002 |
Удосконалення технології виробництва пельменів з використанням рослинних білків ЛМ Губаль, НВ Камсуліна Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2016 | 3 | 2016 |
Дослідження функціонально-технологічних властивостей білків із насіння соняшнику НВ Камсуліна, ЛА Скуріхіна, ЛМ Губаль Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 | 3 | 2015 |
Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми Scanflavour НВ Камсуліна, ОБ Дроменко, ДА Городажев Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014 | 2 | 2014 |
Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах НВ Камсуліна, ЛА Скуріхіна, ДА Городажев Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 2 | 2012 |
Використання крохмалю в м’ясній промисловості Т Желєва, Н Камсуліна InterConf, 2021 | 1 | 2021 |
Перспективи використання модифікованих крохмалів у технології м’ясних виробів НВ Камсуліна, ТС Желєва Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | 1 | 2021 |
Вивчення функціонально-технологічних властивостей білків соняшнику НВ Камсуліна, ТС Желєва, ОВ Павлова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | 1 | 2019 |
Вивчення технологічних властивостей розсольних сумішей фірми NESSE НВ Камсуліна, ОБ Дроменко, МО Сьома, МС Талащенко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017 | 1 | 2017 |
Удосконалення технологічного процесу виробництва мясних виробів драглеподібної структури НВ Камсуліна, ЛА Скуріхіна ScienceRise 5 (2), 22-28, 2014 | 1 | 2014 |
Спосіб отримання пастили А Даюб, ФВ Перцевий, НВ Камсуліна, ПВ Гурський, СБ Омельченко, ... Харків: ДБТУ, 2022 | | 2022 |
Сучасні педагогічні технології та методи навчання НГ Гринченко, НВ Камсуліна Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Дослідження впливу нетрадиційних рецептурних компонентів на якість пастильних виробів НВ Камсуліна, ДА Набіх Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Загальні технології харчової промисловості. Частина 1 ФВ Перцевой, ВІ Ладика, ПП Пивоваров, ОО Гринченко, НВ Камсуліна, ... Х.: СНАУ, 2021 | | 2021 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НАТИВНИХ ТА МОДИФІКОВАНИХ КРОХМАЛІВ НВ Камсуліна, ТС Желєва ВМ Кюрчев1, д. т. н. проф. ORCID: 0000-0003-4377-1924 СІ Мовчан, к. т. н …, 2021 | | 2021 |