Підписатись
Наталия Камсулина
Наталия Камсулина
доцент ХДУХТ
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія переробки молока
ФВ Перцевий, ПВ Гурський
Харків: ХДУХТ, 2006
372006
Промислові технології переробки м'яса, молока та риби
ФВ Перцевой, ОГ Терешкін, ПВ Гурський, ВІ Ладика, МО Янчева, ...
Київ: ІНКОС, 2014
102014
Жири у виробництві харчової продукції
ЛЗ Шильман, ІВ Сімакова, НВ Камсуліна, НВ Федак, МВ Обозна, ...
Видавництво" Університетська книга", 2016
52016
Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів
НВ Камсуліна, СК Ільдірова, ВА Большакова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010
52010
Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів
НВ Камсуліна, СК Ільдірова, ВА Большакова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
42011
Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування
НВ Камсуліна
Харків: ХДУХТ, 2002
42002
Удосконалення технології виробництва пельменів з використанням рослинних білків
ЛМ Губаль, НВ Камсуліна
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2016
32016
Дослідження функціонально-технологічних властивостей білків із насіння соняшнику
НВ Камсуліна, ЛА Скуріхіна, ЛМ Губаль
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
32015
Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми Scanflavour
НВ Камсуліна, ОБ Дроменко, ДА Городажев
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
22014
Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах
НВ Камсуліна, ЛА Скуріхіна, ДА Городажев
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
22012
Використання крохмалю в м’ясній промисловості
Т Желєва, Н Камсуліна
InterConf, 2021
12021
Перспективи використання модифікованих крохмалів у технології м’ясних виробів
НВ Камсуліна, ТС Желєва
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
12021
Вивчення функціонально-технологічних властивостей білків соняшнику
НВ Камсуліна, ТС Желєва, ОВ Павлова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
12019
Вивчення технологічних властивостей розсольних сумішей фірми NESSE
НВ Камсуліна, ОБ Дроменко, МО Сьома, МС Талащенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
12017
Удосконалення технологічного процесу виробництва мясних виробів драглеподібної структури
НВ Камсуліна, ЛА Скуріхіна
ScienceRise 5 (2), 22-28, 2014
12014
Спосіб отримання пастили
А Даюб, ФВ Перцевий, НВ Камсуліна, ПВ Гурський, СБ Омельченко, ...
Харків: ДБТУ, 2022
2022
Сучасні педагогічні технології та методи навчання
НГ Гринченко, НВ Камсуліна
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Дослідження впливу нетрадиційних рецептурних компонентів на якість пастильних виробів
НВ Камсуліна, ДА Набіх
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Загальні технології харчової промисловості. Частина 1
ФВ Перцевой, ВІ Ладика, ПП Пивоваров, ОО Гринченко, НВ Камсуліна, ...
Х.: СНАУ, 2021
2021
ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НАТИВНИХ ТА МОДИФІКОВАНИХ КРОХМАЛІВ
НВ Камсуліна, ТС Желєва
ВМ Кюрчев1, д. т. н. проф. ORCID: 0000-0003-4377-1924 СІ Мовчан, к. т. н …, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20