Принципи купажування рослинних олій збалансованих за жирнокислотним складом ОА Топчій, ЄО Котляр Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 26-32, 2015 | 20 | 2015 |
Використання рослинних олій у рецептурах м''ясних паштетів ОА Топчій, ІІ Кишенько, ЄО Котляр Науковий вісник Львівського Національного університету ветеринарної медицини …, 2013 | 11 | 2013 |
Principles of blending fatty acid balanced vegetable oils O Topčij, J Kotliar Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 73, 2015 | 10 | 2015 |
Розробка рецептур м’ясних паштетів з використанням білково-жирових емульсій на основі вітамінізованих купажованих рослинних олій Y Kotlyar, O Topchiy Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 9 | 2017 |
Дослідження ефективності різних способів підготовки рослинної сировини у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів ТЮ Гончаренко, ОА Топчій | 9 | 2017 |
Сучасний стан і пер-спективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення АК Д’яконова Харчова наука і технологія, 3, 2014 | 8 | 2014 |
Раціональне використання вторинних сировинних ресурсів молочної і зернопереробної промисловості ВС Гуць, ОА Топчій, КП Неліна | 8 | 2005 |
Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності ВМ Пасічний, ОА Топчій, НІ Ткач, АМ Гередчук | 7 | 2019 |
Стартові культури для виробництва сирокопчених ковбас ІІ Кишенько, ОА Топчій, ЮП Крижова, ОІ Рибачук Харчова наука і технологія, 28, 2014 | 6 | 2014 |
Производство реструктурированных ветчинных продуктов с использованием белково-жировой эмульсии ИИ Кишенько, ЮП Крыжова, АП Донец, ОА Топчий Вестник Алматинского технологического университета, 48-54, 2014 | 6 | 2014 |
Разработка рецептур мясных паштетов с использованием белково-жировых емульсий на основе витаминизированных купажированных растительных масел ЕА Котляр, ОА Топчий Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 5 | 2017 |
Характеристика вітамінізованих купажів рослинних олій ОА Топчій, ЄО Котляр, ІІ Кишенько Харчова наука і технологія, 93-97, 2014 | 5 | 2014 |
Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас ІВ Кишенько, ОА Топчій, ЮП Крижова, ОІ Рибачук Харчова наука і технологія, 23-26, 2014 | 4 | 2014 |
Використання нетрадиційної сировини в комбінованих м'ясних напівфабрикатах ОА Топчій, ЛВ Пешук НУХТ, 2007 | 4 | 2007 |
Перспективи використання рослинної сировини для збагачення напівфабрикатів R Kushch, O Topchii Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2020 | 2 | 2020 |
Белково-жировая эмульсия и ее влияние на качество соленых мясных изделий ИИ Кишенько, ОА Топчий Инновационные технологии в пищевой промышленности: материалы X Международной …, 2011 | 2 | 2011 |
Безвідходні технології як шлях до розширення ресурсних можливостей ПО Горішній, ОА Топчій | 1 | 2021 |
Використання білкових збагачувачів для посічених напівфабрикатів ПО Горішній, ОА Топчій, ВМ Пасічний | 1 | 2021 |
Дослідження якісних показників мясних паштетів, збалансованих за жирнокислотнимта вітамінним складом ЄО Котляр, ОА Топчій, ОБ Чабанова, ІВ Левчук, АС Паламарчук | 1 | 2021 |
Розроблення технології м'ясорослиних паштетів для функціонального харчування АІ Камишіна, ОА Топчій The 10th International scientific and practical conference “Topical issues …, 2020 | 1 | 2020 |