Підписатись
Оксана Топчій
Оксана Топчій
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Принципи купажування рослинних олій збалансованих за жирнокислотним складом
ОА Топчій, ЄО Котляр
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 26-32, 2015
192015
Використання рослинних олій у рецептурах м''ясних паштетів
ОА Топчій, ІІ Кишенько, ЄО Котляр
Науковий вісник Львівського Національного університету ветеринарної медицини …, 2013
112013
Principles of blending fatty acid balanced vegetable oils
O Topčij, J Kotliar
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 73, 2015
102015
Розробка рецептур м’ясних паштетів з використанням білково-жирових емульсій на основі вітамінізованих купажованих рослинних олій
Y Kotlyar, O Topchiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
92017
Дослідження ефективності різних способів підготовки рослинної сировини у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів
ТЮ Гончаренко, ОА Топчій
92017
Раціональне використання вторинних сировинних ресурсів молочної і зернопереробної промисловості
ВС Гуць, ОА Топчій, КП Неліна
82005
Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності
ВМ Пасічний, ОА Топчій, НІ Ткач, АМ Гередчук
72019
Сучасний стан і пер-спективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення
АК Д’яконова
Харчова наука і технологія, 3, 2014
72014
Стартові культури для виробництва сирокопчених ковбас
ІІ Кишенько, ОА Топчій, ЮП Крижова, ОІ Рибачук
Харчова наука і технологія, 28, 2014
62014
Производство реструктурированных ветчинных продуктов с использованием белково-жировой эмульсии
ИИ Кишенько, ЮП Крыжова, АП Донец, ОА Топчий
Вестник Алматинского технологического университета, 48-54, 2014
62014
Разработка рецептур мясных паштетов с использованием белково-жировых емульсий на основе витаминизированных купажированных растительных масел
ЕА Котляр, ОА Топчий
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
52017
Характеристика вітамінізованих купажів рослинних олій
ОА Топчій, ЄО Котляр, ІІ Кишенько
Харчова наука і технологія, 93-97, 2014
52014
Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас
ІВ Кишенько, ОА Топчій, ЮП Крижова, ОІ Рибачук
Харчова наука і технологія, 23-26, 2014
42014
Використання нетрадиційної сировини в комбінованих м'ясних напівфабрикатах
ОА Топчій, ЛВ Пешук
НУХТ, 2007
42007
Белково-жировая эмульсия и ее влияние на качество соленых мясных изделий
ИИ Кишенько, ОА Топчий
Инновационные технологии в пищевой промышленности: материалы X Международной …, 2011
22011
Безвідходні технології як шлях до розширення ресурсних можливостей
ПО Горішній, ОА Топчій
12021
Використання білкових збагачувачів для посічених напівфабрикатів
ПО Горішній, ОА Топчій, ВМ Пасічний
12021
Дослідження якісних показників мясних паштетів, збалансованих за жирнокислотнимта вітамінним складом
ЄО Котляр, ОА Топчій, ОБ Чабанова, ІВ Левчук, АС Паламарчук
12021
Розроблення технології м'ясорослиних паштетів для функціонального харчування
АІ Камишіна, ОА Топчій
The 10th International scientific and practical conference “Topical issues …, 2020
12020
Дослідження різних способів внесення композиційної білково-вуглеводної суміші у фаршеві системи
ТЮ Гончаренко, ОА Топчій
12020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20