Подписаться
Наталья Шматченко
Наталья Шматченко
к.т.н., доцент кафедры технологии хлеба, кондитерских, макаронных изделий и
Подтвержден адрес электронной почты в домене hduht.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow
S Gubsky, M Artamonova, N Shmatchenko, I Piliugina, E Aksenova
302016
Improvement of zefir production by addition of the developed blended fruit and vegetable pasteinto its recipe
A Zahorulko, A Zagorulko, K Kasabova, N Shmatchenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 104, 2020
192020
Investigation of the properties of marmalade with plant cryoadditives during storage
N Shmatchenko, M Artamonova, O Aksonova, S Oliinyk
132018
Improving pastille manufacturing technology using the developed multicomponent fruit and berry paste
K Kasabova, A Zagorulko, A Zahorulko, N Shmatchenko, O Simakova, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11), 111, 2021
122021
Використання рослинних кріопаст у технології желейних виробів
МВ Артамонова, НВ Шматченко
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
112014
Удосконалення технологій мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних добавок отриманих за кріотехнологіями
МВ Артамонова, ІС Пілюгіна, НВ Шматченко
Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технології, енергоефективної …, 2015
102015
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок
НВ Шматченко
Харків, 2018
62018
Improving the marmalade technology by adding a multicomponent fruit-and-berry paste
O Samokhvalova, K Kasabova, N Shmatchenko, A Zagorulko, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 114, 2021
52021
Технология мармелада с использованием плодовоовощных криопаст и криопорошков
МВ Артамонова, НВ Шматченко
Хлебопек, 2015
52015
Udoskonalennia tekhnolohii marmeladno-pastylnykh vyrobiv z vykorystanniam roslynnykh dobavok otrymanykh za kriotekhnolohiiamy
MV Artamonova, IS Piliuhina, NV Shmatchenko, VV Yevlash, VO Potapov, ...
Povnotsinne kharchuvannia: innovatsiini aspekty tekhnolohii …, 2015
52015
Vykorystannia roslynnykh kriopast u tekhnolohii zheleinykh vyrobiv
MV Artamonova, NV Shmatchenko
Naukovi pratsi Odeskoi natsionalnoi akademii kharchovykh tekhnolohii 46 (2 …, 2014
52014
Использование каротиноидных и антоциановых добавок в технологиях мармелада и маршмеллоу
МВ Артамонова, ИС Пилюгина, НВ Шматченко
межд. науч.-прак. конф./МВ Артамонова, ИС Пилюгина, НВ Шматченко …, 2015
42015
Ispolzovanie karotinoidnyih i antotsianovyih dobavok v tehnologiyah marmelada i marshmellou
MV Artamonova, IS Pilyugina, NV Shmatchenko
Innovatsionnyie tehnologii proizvodstva produktov pitaniya funktsionalnogo …, 2015
42015
Effect of microbial polysaccharides on the quality indicators of protein-free and gluten-free products during storage
O Samokhvalova, Z Kucheruk, K Kasabova, S Oliinyk, N Shmatchenko
European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 109, 2021
32021
Дослідження антиоксидантів у рослинних добавках, отриманих за кріогенними технологіями
ОФ Аксьонова, ІС Пілюгіна, МВ Артамонова, НВ Шматченко
НТУ" ХПІ", 2016
32016
Технологія кондитерських виробів
ЗІ Кучерук, НВ Шматченко
Харків: ХНАУ ім. ВВ Докучаєва, 2020
22020
Doslidzhennia osoblyvostei skladu kriodobavok iz sudanskoitroiandy tashypshyny
I Piliuhina, O Aksonova, M Artamonova, N Shmatchenko, D Torianyk
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky 5 (4), 97-102, 2017
22017
Технологія жувальних цукерок із використанням збагачувальної сировини
НВ Шматченко, КР Касабова, МВ Артамонова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
12021
Manufacturing approaches to making muffins of high nutritional value
O Samokhvalova, Z Kucheruk, K Kasabova, S Oliinyk, N Shmatchenko
Technology audit and production reserves 6 (3), 56, 2020
12020
Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу
НВ Шматченко, МВ Артамонова, СМ Губський, ІС Пілюгіна
12016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20