Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow S Gubsky, M Artamonova, N Shmatchenko, I Piliugina, E Aksenova | 30 | 2016 |
Improvement of zefir production by addition of the developed blended fruit and vegetable pasteinto its recipe A Zahorulko, A Zagorulko, K Kasabova, N Shmatchenko Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 104, 2020 | 20 | 2020 |
Improving pastille manufacturing technology using the developed multicomponent fruit and berry paste K Kasabova, A Zagorulko, A Zahorulko, N Shmatchenko, O Simakova, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11), 111, 2021 | 17 | 2021 |
Investigation of the properties of marmalade with plant cryoadditives during storage N Shmatchenko, M Artamonova, O Aksonova, S Oliinyk | 14 | 2018 |
Використання рослинних кріопаст у технології желейних виробів МВ Артамонова, НВ Шматченко Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014 | 11 | 2014 |
Удосконалення технологій мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних добавок отриманих за кріотехнологіями МВ Артамонова, ІС Пілюгіна, НВ Шматченко Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технології, енергоефективної …, 2015 | 10 | 2015 |
Improving the marmalade technology by adding a multicomponent fruit-and-berry paste O Samokhvalova, K Kasabova, N Shmatchenko, A Zagorulko, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 114, 2021 | 8 | 2021 |
Технология мармелада с использованием плодовоовощных криопаст и криопорошков МВ Артамонова, НВ Шматченко Хлебопек, 2015 | 6 | 2015 |
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок НВ Шматченко Харків, 2018 | 5 | 2018 |
Udoskonalennia tekhnolohii marmeladno-pastylnykh vyrobiv z vykorystanniam roslynnykh dobavok otrymanykh za kriotekhnolohiiamy MV Artamonova, IS Piliuhina, NV Shmatchenko, VV Yevlash, VO Potapov, ... Povnotsinne kharchuvannia: innovatsiini aspekty tekhnolohii …, 2015 | 5 | 2015 |
Vykorystannia roslynnykh kriopast u tekhnolohii zheleinykh vyrobiv MV Artamonova, NV Shmatchenko Naukovi pratsi Odeskoi natsionalnoi akademii kharchovykh tekhnolohii 46 (2 …, 2014 | 5 | 2014 |
Effect of microbial polysaccharides on the quality indicators of protein-free and gluten-free products during storage O Samokhvalova, Z Kucheruk, K Kasabova, S Oliinyk, N Shmatchenko European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 109, 2021 | 4 | 2021 |
Технологія кондитерських виробів ЗІ Кучерук, НВ Шматченко Харків: ХНАУ ім. ВВ Докучаєва, 2020 | 4 | 2020 |
Использование каротиноидных и антоциановых добавок в технологиях мармелада и маршмеллоу МВ Артамонова, ИС Пилюгина, НВ Шматченко межд. науч.-прак. конф./МВ Артамонова, ИС Пилюгина, НВ Шматченко …, 2015 | 4 | 2015 |
Ispolzovanie karotinoidnyih i antotsianovyih dobavok v tehnologiyah marmelada i marshmellou MV Artamonova, IS Pilyugina, NV Shmatchenko Innovatsionnyie tehnologii proizvodstva produktov pitaniya funktsionalnogo …, 2015 | 4 | 2015 |
Дослідження антиоксидантів у рослинних добавках, отриманих за кріогенними технологіями ОФ Аксьонова, ІС Пілюгіна, МВ Артамонова, НВ Шматченко Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Інноваційні дослідження …, 2016 | 3 | 2016 |
Manufacturing approaches to making muffins of high nutritional value O Samokhvalova, Z Kucheruk, K Kasabova, S Oliinyk, N Shmatchenko Technology audit and production reserves 6 (3), 56, 2020 | 2 | 2020 |
Doslidzhennia osoblyvostei skladu kriodobavok iz sudanskoitroiandy tashypshyny I Piliuhina, O Aksonova, M Artamonova, N Shmatchenko, D Torianyk Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky 5 (4), 97-102, 2017 | 2 | 2017 |
Технологія жувальних цукерок із використанням збагачувальної сировини НВ Шматченко, КР Касабова, МВ Артамонова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | 1 | 2021 |
Технологія виробництва зефіру з використанням плодоовочевої пасти АМ Загорулько, ОЄ Загорулько, КР Касабова, НВ Шматченко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | 1 | 2020 |