Аналіз показників індустрії туризму в Україні та світі: проблеми та перспективи розвитку І ЖУРБА, І НЕСТОРИШЕН Development service industry management, 50-55, 2023 | 14 | 2023 |
Стратегічно-тактичні засади планування зміцнення конкурентоспроможності підприємства готельно-ресторанної справи Т ВАСИЛЬЦІВ, В ЗАЙЧЕНКО, Р ЛУПАК Development Service Industry Management, 13-19, 2023 | 6 | 2023 |
Сучасні тренди трансформації попиту на ринку туристичних послуг Україні І НЕСТОРИШЕН, Ю СТЕЛЬМАХ, Д МАРЧУК Development Service Industry Management, 42-47, 2023 | 3 | 2023 |
Тенденції розвитку медичного туризму в умовах глобалізації (на прикладі Туреччини) Н ПАНЬКІВ, АМ КРУПІНА Development Service Industry Management, 25-49, 2023 | 3 | 2023 |
Стимулювання і мотивація працівників у котексті інноваційного розвитку управлінських систем НІ Гавловська, ЄМ Рудніченко Хмельницький національний університет, 2023 | 3 | 2023 |
Оцінювання стану економічної безпеки промислового підприємства Н Гавловська, СА Матюх, ЛС Любохинець Хмельницький національний університет, 2023 | 2 | 2023 |
ОСОБЛИВОСТІ МАРКЕТИНГОВОГО УПРАВЛІННЯ В ТУРИСТИЧНОМУ БІЗНЕСІ Т КАТКОВА, С МАТЮХ Development Service Industry Management, 48-52, 2023 | 1 | 2023 |
Маркетинговий підхід до управління формуванням туристичного продукту М ЛУЩИК, Т КАТКОВА Development Service Industry Management, 68-74, 2023 | 1 | 2023 |
Трансформація ризиків та загроз економічної безпеки вітчизняних суб'єктів господарювання Л КРИМЧАК Development Service Industry Management, 56-60, 2023 | 1 | 2023 |
СТРУКТУРИЗАЦІЯ НАУКОВИХ ПІДХОДІВ ДО ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА В БОЙКО, В ГОДОВАНЕЦЬ Development Service Industry Management, 14-18, 2024 | | 2024 |
ІНСТРУМЕНТИ САМОМЕНЕДЖМЕНТУ ДЛЯ ОПТИМІЗАЦІЇ РОБОЧОГО ПРОЦЕСУ В ОРГАНІЗАЦІЯХ В БІЛИК, С ДІДЕНКО Development Service Industry Management, 8-13, 2024 | | 2024 |
ЕКОНОМІКО-ГЕОГРАФІЧНА ОЦІНКА РЕКРЕАЦІЙНИХ ТА ТУРИСТИЧНИХ РЕСУРСІВ ХМЕЛЬНИЬКОЇ ОБЛАСТІ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ І ЖУРБА Development Service Industry Management, 58-63, 2023 | | 2023 |
ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ ПРОЦЕДУРИ СПІЛЬНОГО ТРАНЗИТУ НА ПРИКЛАДІ ЛАТВІЇ Т РУДА, С КАПІТАНЕЦЬ Development Service Industry Management, 53-57, 2023 | | 2023 |
УДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ФГ «ВІНАГРОДАР» НА ОСНОВІ РЕЗУЛЬТАТІВ КОМПЛЕКСНИХ МАРКЕТИНГОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ О ГРОМОВА, О ПОПСУЙ Development Service Industry Management, 37-41, 2023 | | 2023 |
РОЗВИТОК ТУРИЗМУ В МЕЖАХ ТРАНСКОРДОННОГО БІОСФЕРНОГО РЕЗЕРВАТУ «РОЗТОЧЧЯ» Н ПАНЬКІВ Development Service Industry Management, 16-29, 2023 | | 2023 |
Проактивна адаптивність і системні властивості підприємницьких структур як детермінанти їх стресостійкості та конкурентоспроможності ВВ Стадник, ВМ Йохна, МО Гаджук, РЗ Романів Хмельницький національний університет, 2023 | | 2023 |
Використання НВЧ-нагріву для випікання бісквітного напівфабрикату АЛ Рогова, ЛО Гризовська, ІВ Чоні Хмельницький національний університет, 2023 | | 2023 |
Стратегічне планування діяльності в туристичній організації Н Тюріна, Ю Кравчик, Т Назарчук Хмельницький національний університет, 2023 | | 2023 |