Подписаться
Telezhenko
Telezhenko
ONAFT / ОНАПТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Визначення оптимального співвідношення компонентів молочно-рослинного десерту методом математичного моделювання
ТЛ М., ЗО В., ГЯ А.
Обладнання та технології харчових виробництв: тематичний збірник наукових …, 2013
2013
Влияние гидротермической обработки на технологические свойства и показатели качества чуфы
ТЛ Н., ЗЕ В.
Известия вузов. Пищевая технология, 74-76, 2013
2013
Розробка технології десерту функціонального призначення
ТЛ М., ЗО В.
Харчова наука і технологія, 8-11, 2012
2012
Розробка моделі прискоренного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десерту
ТЛ М., ЗО В.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
2012
Дослідження процесів попередньої обробки земляного мигдалю при виготовленні десертів
ТЛ М., ЗО В.
Харчова наука і технологія, 40-43, 2011
2011
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–5