Подписаться
Людмила Анатольевна Титомир
Людмила Анатольевна Титомир
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Investigation of backgrounds for the innovative development of the hospitality industry in various regions of Ukraine
L Titomir
Technology audit and production reserves 4 (42), 16-23, 2018
92018
Інфраструктура готелів туристичного класу
ЛА Тітомир
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 333-336, 2014
62014
Переваги системи НАССР в ресторанному бізнесі
Л Тітомир, К Власюк
Економіка та суспільство, 2022
42022
Інновації в культурі і сервісі обслуговування в готельному господарстві
ЛА Тітомир
Scientific Works 48, 2015
42015
Екологізація готелів як напрям розвитку готельно-ресторанного бізнесу
ЛА Тітомир, ОМ Коротич, ЮО Халілова-Чуваєва
32021
Тенденції розвитку і якість обслуговування малих готельних форм в Україні
А Д’яконова, Л Тітомир, К Жовтяк
Економіка та суспільство, 2022
22022
Розвиток готельних мереж в Україні та шляхи їх розширення в місті Одеса та Одеської області
Л Тітомир, К Жовтяк, А Савенко
Економіка та суспільство, 2021
22021
Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства
АК Д’яконова, ФА Трішин, ЛА Тітомир, ОМ Коротич
Food Industry Economics 13 (1), 2021
22021
Стандартизація і обґрунтування управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві
АК Д'яконова, ЛА Тітомир, ЮО Халілова-Чуваєва, ОМ Коротич
Економіка, фінанси, менеджмент: актуальні питання науки і практики, 50-66, 2021
22021
Использование активных форм воздуха для улучшения санитарно-гигиенического состояния помещений ресторанов, кафе и сферы услуг
ГН Станкевич, ЛА Титомир, ЕИ Данилова, АВ Бабков
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 325-334, 2012
22012
Искусство управления
ИН Агеева, ЛЛ Гордиенко, ОВ Дышкантюк, СВ Котлик, ЛА Титомир, ...
22011
Сучасні тенденції організації та контроль якості систем бронювання в готельному господарстві
А Д’яконова, Л Тітомир, К Жовтяк
Економіка та суспільство, 2021
12021
Організація та проектування готельного господарства: навчальний посібник
АК Д’яконова, ЛВ Іванченкова, ЛВ Іванченкова, ЛА Тітомир, ГМ Ряшко, ...
Одеса: Маджента, 2021
12021
Економічні передумови розвитку індустрії гостинності в Одеській області
ЛА Тітомир, ОІ Данилова, ОА Пацела
Scientific Works 81 (2), 2017
12017
Особенности технологий приготовления блюд ресторанного питания при обслуживании иностранных туристов
ОВ Дышкантюк, ЛА Титомир
Харчова наука і технологія, 18-21, 2011
12011
НАУКОВІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННИХ ТЕХНОЛОГІЙ: ВПЛИВ НА БЕЗПЕКУ ТА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ
ОВ Дишкантюк, КВ Власюк, ЛА Тітомир, АВ Жмудь
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 20-28, 2023
2023
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ФАКТОР ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
А Д’яконова, Л Тітомир, К Жовтяк
Економіка та суспільство, 2023
2023
ІННОВАЦІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ: АДАПТАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ ДО СУЧАСНИХ ВИМОГ СТАЛОГО РОЗВИТКУ
ОВ Дишкантюк, КВ Власюк, ЛА Тітомир, АВ Жмудь
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 113-119, 2023
2023
Тенденції розвитку і якість обслуговування малих готельних форм в Україні
ЛА Тітомир, ЛА Тітомир, АК Д’яконова, АК Д’яконова, КО Жовтяк, ...
2022
Перспективи використання дистанційного навчання у вищих навчальних закладах
АК Д’яконова, ЛА Тітомир, КО Жовтяк
2022
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20