Підписатись
Людмила Анатольевна Титомир
Людмила Анатольевна Титомир
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Investigation of backgrounds for the innovative development of the hospitality industry in various regions of Ukraine
L Titomir
Technology audit and production reserves 4 (42), 16-23, 2018
92018
Інфраструктура готелів туристичного класу
ЛА Тітомир
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 333-336, 2014
62014
Переваги системи НАССР в ресторанному бізнесі
Л Тітомир, К Власюк
Економіка та суспільство, 2022
42022
Інновації в культурі і сервісі обслуговування в готельному господарстві
ЛА Тітомир
Scientific Works 48, 2015
42015
Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства
АК Д’яконова, ФА Трішин, ЛА Тітомир, ОМ Коротич
Food Industry Economics 13 (1), 2021
32021
Екологізація готелів як напрям розвитку готельно-ресторанного бізнесу
ЛА Тітомир, ОМ Коротич, ЮО Халілова-Чуваєва
32021
Тенденції розвитку і якість обслуговування малих готельних форм в Україні
А Д’яконова, Л Тітомир, К Жовтяк
Економіка та суспільство, 2022
22022
Розвиток готельних мереж в Україні та шляхи їх розширення в місті Одеса та Одеської області
Л Тітомир, К Жовтяк, А Савенко
Економіка та суспільство, 2021
22021
Стандартизація і обґрунтування управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві
АК Д'яконова, ЛА Тітомир, ЮО Халілова-Чуваєва, ОМ Коротич
Економіка, фінанси, менеджмент: актуальні питання науки і практики, 50-66, 2021
22021
Использование активных форм воздуха для улучшения санитарно-гигиенического состояния помещений ресторанов, кафе и сферы услуг
ГН Станкевич, ЛА Титомир, ЕИ Данилова, АВ Бабков
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 325-334, 2012
22012
Искусство управления
ИН Агеева, ЛЛ Гордиенко, ОВ Дышкантюк, СВ Котлик, ЛА Титомир, ...
22011
Сучасні тенденції організації та контроль якості систем бронювання в готельному господарстві
А Д’яконова, Л Тітомир, К Жовтяк
Економіка та суспільство, 2021
12021
Організація та проектування готельного господарства: навчальний посібник
АК Д’яконова, ЛВ Іванченкова, ЛВ Іванченкова, ЛА Тітомир, ГМ Ряшко, ...
Одеса: Маджента, 2021
12021
Економічні передумови розвитку індустрії гостинності в Одеській області
ЛА Тітомир, ОІ Данилова, ОА Пацела
Scientific Works 81 (2), 2017
12017
Особенности технологий приготовления блюд ресторанного питания при обслуживании иностранных туристов
ОВ Дышкантюк, ЛА Титомир
Харчова наука і технологія, 18-21, 2011
12011
НАУКОВІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННИХ ТЕХНОЛОГІЙ: ВПЛИВ НА БЕЗПЕКУ ТА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ
ОВ Дишкантюк, КВ Власюк, ЛА Тітомир, АВ Жмудь
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 20-28, 2023
2023
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ФАКТОР ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
А Д’яконова, Л Тітомир, К Жовтяк
Економіка та суспільство, 2023
2023
ІННОВАЦІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ: АДАПТАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ ДО СУЧАСНИХ ВИМОГ СТАЛОГО РОЗВИТКУ
ОВ Дишкантюк, КВ Власюк, ЛА Тітомир, АВ Жмудь
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 113-119, 2023
2023
Тенденції розвитку і якість обслуговування малих готельних форм в Україні
ЛА Тітомир, ЛА Тітомир, АК Д’яконова, АК Д’яконова, КО Жовтяк, ...
2022
Перспективи використання дистанційного навчання у вищих навчальних закладах
АК Д’яконова, ЛА Тітомир, КО Жовтяк
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20