Подписаться
Оксана Мельнічук
Оксана Мельнічук
доцент кафедри харчової біотехнології і хімії "Ternopil Ivan PuluJ National Technical University
Нет подтвержденного адреса электронной почты
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Сільськогосподарські машини: конструкції та розрахунок»
АВ Бабій
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
17*2022
Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з йошти
ОЄ Мельнічук, АТ Безусов, ВМ Сторожук
Харчова наука і технологія, 19-22, 2011
32011
Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів" Десерт із кавбуза"
МД Кухтин, ОЄ Мельнічук, ВР Сельський
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
22013
Розробка рецептури овочевого соусу з використанням нетрадиційної сировини (перцю чілі)
ВГ Юкало, ОЄ Мельнічук, ВР Сельський
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
12015
Дослідження хімічного складу сортів батату, які вирощують в Україні
ВГ Юкало, ОЄ Мельнічук, ВР Сельський
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2014
12014
Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчування
В Баса, МО Євстахівна
Матеріали V Міжнародної науково-технічної конференції молодих вчених та …, 2016
2016
Вдосконалення процесу виготовлення варення, як напівфабрикату для виробництва цукатів
Т Чебеняк, МО Євстахівна
Матеріали Міжнарожної науково-технічної конференції молодих вчених …, 2016
2016
Наукові підходи до вибору процесів попередньої теплової підготовки спражі
Г Юськів, ОЄ Мельнічук
Матеріали V Міжнародної науково-технічної конференції молодих вчених та …, 2016
2016
Мікробіолоігчні дослідження порверхневої мікрофлори батату
МО Євстахівна, СВ Романович
Y Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція "Ресурсо та …, 2016
2016
Особливості харчування людей похилого віку
БЛА Сельський В.Р., Мельнічук О.Є.
Зб. тез міжн. Наук. конфер. // Стан і перспективи харчової науки та …, 2015
2015
Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки
ВРС О.Є.Мельнічук
Зб. тез міжн. Наук. конфер. // Стан і перспективи харчової науки та …, 2015
2015
Органолептична оцінка соусів виготовлених з нетрадиційної для України сировини перцю чілі
ОЄМВР Сельський
Матеріали ІУ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції …, 2015
2015
Органолептична оцінка соусів виготовлених з нетрадиційної для України сировини перцю чілі
ОЄМВР Сельський
Матеріали ІУ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції …, 2015
2015
Консервування дикорослих ягід
ЛА Бейко, ОЄ Мельнічук
Збірник праць У міжнародної науково-практичної конференції вчених …, 2015
2015
Способи та умови очищення перцю чілі та їх вплив на консистенцію соусу
ОЄ Мельнічук, ВР Сельський
Збірник праць за підсумками V міжнародної науково-практичної конференції …, 2015
2015
Кавбуз–перспективна сировина для консервування
ОЄ Мельнічук, АТ Безусов
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
2012
Осмотичне збезводнення як спосіб концентрування та його використання у виробництві фруктових концентрованих консервів
ОЄ Мельнічук, ЛА Бейко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
2010
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–17