Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Сільськогосподарські машини: конструкції та розрахунок» АВ Бабій Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | 17* | 2022 |
Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з йошти ОЄ Мельнічук, АТ Безусов, ВМ Сторожук Харчова наука і технологія, 19-22, 2011 | 3 | 2011 |
Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів" Десерт із кавбуза" МД Кухтин, ОЄ Мельнічук, ВР Сельський Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 2 | 2013 |
Розробка рецептури овочевого соусу з використанням нетрадиційної сировини (перцю чілі) ВГ Юкало, ОЄ Мельнічук, ВР Сельський Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 1 | 2015 |
Дослідження хімічного складу сортів батату, які вирощують в Україні ВГ Юкало, ОЄ Мельнічук, ВР Сельський Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2014 | 1 | 2014 |
Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчування В Баса, МО Євстахівна Матеріали V Міжнародної науково-технічної конференції молодих вчених та …, 2016 | | 2016 |
Вдосконалення процесу виготовлення варення, як напівфабрикату для виробництва цукатів Т Чебеняк, МО Євстахівна Матеріали Міжнарожної науково-технічної конференції молодих вчених …, 2016 | | 2016 |
Наукові підходи до вибору процесів попередньої теплової підготовки спражі Г Юськів, ОЄ Мельнічук Матеріали V Міжнародної науково-технічної конференції молодих вчених та …, 2016 | | 2016 |
Мікробіолоігчні дослідження порверхневої мікрофлори батату МО Євстахівна, СВ Романович Y Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція "Ресурсо та …, 2016 | | 2016 |
Особливості харчування людей похилого віку БЛА Сельський В.Р., Мельнічук О.Є. Зб. тез міжн. Наук. конфер. // Стан і перспективи харчової науки та …, 2015 | | 2015 |
Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки ВРС О.Є.Мельнічук Зб. тез міжн. Наук. конфер. // Стан і перспективи харчової науки та …, 2015 | | 2015 |
Органолептична оцінка соусів виготовлених з нетрадиційної для України сировини перцю чілі ОЄМВР Сельський Матеріали ІУ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції …, 2015 | | 2015 |
Органолептична оцінка соусів виготовлених з нетрадиційної для України сировини перцю чілі ОЄМВР Сельський Матеріали ІУ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції …, 2015 | | 2015 |
Консервування дикорослих ягід ЛА Бейко, ОЄ Мельнічук Збірник праць У міжнародної науково-практичної конференції вчених …, 2015 | | 2015 |
Способи та умови очищення перцю чілі та їх вплив на консистенцію соусу ОЄ Мельнічук, ВР Сельський Збірник праць за підсумками V міжнародної науково-практичної конференції …, 2015 | | 2015 |
Кавбуз–перспективна сировина для консервування ОЄ Мельнічук, АТ Безусов Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | | 2012 |
Осмотичне збезводнення як спосіб концентрування та його використання у виробництві фруктових концентрованих консервів ОЄ Мельнічук, ЛА Бейко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010 | | 2010 |