Підписатись
Криськова Лариса (Kryskova Larysa)
Криськова Лариса (Kryskova Larysa)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Концепція функціональних харчових продуктів
А Лялик, Л Криськова, Л Кравчук
Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2017
322017
Лляна олія як джерело омега-3 та омега-6 поліненасичених жирних кислот
ЛП Криськова, АТ Лялик
Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного …, 2017
62017
Ринок кондитерського виробництва в Україні
Л Криськова
Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного …, 2019
32019
Сучасні технології виробництва продуктів функціонального призначення, збагачених Омега-3 жирними кислотами
АТ Лялик, ЛП Криськова
Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та …, 2016
32016
Пальмова олія чи поліненасичені жирні кислоти?
ЛП Криськова
Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного …, 2016
32016
Fatty acid composition of mayonnaise based on sunflower, flax and hemp oil
LP Kryskova, OS Pokotylo
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2023
12023
Fatty acid composition of mayonnaise based on sunflower and linen oil
LP Kryskova, OS Pokotylo
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
12022
Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробки
ХЮ Кравченюк, ЛП Криськова, РЮ Кравченюк
Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2022
12022
Дослідження мікробіологічних показників майонезу з різним співвідношенням олій під час зберігання
КЛП Покотило О.С., Кухтин М.Д.
Обладнання та технології харчових виробництв, с. 44-52, 2021
12021
Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів
ХЮ Кравченюк, ЛП Криськова, АТ Лялик
Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції …, 2024
2024
Використання дикорослої сировини у виробництві хлібобулочних виробів
КЛП А.Т. Лялик, Х.Ю. Кравченюк
ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Освіта і наука в Україні в …, 2024
2024
Конопляне молоко як заміна молочним продуктам
А Заставна, ЛП Криськова
Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи …, 2023
2023
Конопляна олія у виробництві олієжирових продуктів
Л Криськова, Т Лісовська, О Пилипчук
Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи …, 2023
2023
Погляд на нові десерти
Т Лісовська, Л Криськова, В Стефанишин
Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2023
2023
Вплив води на якість напоїв
ЛП Криськова, О Пилипчук
Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2023
2023
Застосування конопляної та лляної олії з метою збагачення борошняних виробів для досягнення ЦСР ООН
ТО Лісовська, ЛП Криськова, НВ Кушнірук
Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2023
2023
МАЙОНЕЗ ЯК ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ХАРЧОВИЙ ПРОДУКТ
Л Криськова, О Покотило
Grail of Science, 169-170, 2023
2023
Проєкт технічного переоснащення цеху з метою виробництва борошняних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопіль
МВ Маглевич
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
2023
Проєкт цеху середньої потужності з виробництва хлібобулочних виробів
АМ Коляденко
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
2023
ПОГЛЯД НА НОВІ ДЕСЕРТИ
T Lisovska, L Kryskova, V Stefanyshyn
ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 51, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20