Концепція функціональних харчових продуктів А Лялик, Л Криськова, Л Кравчук Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2017 | 32 | 2017 |
Лляна олія як джерело омега-3 та омега-6 поліненасичених жирних кислот ЛП Криськова, АТ Лялик Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного …, 2017 | 6 | 2017 |
Ринок кондитерського виробництва в Україні Л Криськова Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного …, 2019 | 3 | 2019 |
Сучасні технології виробництва продуктів функціонального призначення, збагачених Омега-3 жирними кислотами АТ Лялик, ЛП Криськова Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та …, 2016 | 3 | 2016 |
Пальмова олія чи поліненасичені жирні кислоти? ЛП Криськова Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного …, 2016 | 3 | 2016 |
Fatty acid composition of mayonnaise based on sunflower, flax and hemp oil LP Kryskova, OS Pokotylo Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2023 | 1 | 2023 |
Fatty acid composition of mayonnaise based on sunflower and linen oil LP Kryskova, OS Pokotylo Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022 | 1 | 2022 |
Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробки ХЮ Кравченюк, ЛП Криськова, РЮ Кравченюк Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2022 | 1 | 2022 |
Дослідження мікробіологічних показників майонезу з різним співвідношенням олій під час зберігання КЛП Покотило О.С., Кухтин М.Д. Обладнання та технології харчових виробництв, с. 44-52, 2021 | 1 | 2021 |
Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів ХЮ Кравченюк, ЛП Криськова, АТ Лялик Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції …, 2024 | | 2024 |
Використання дикорослої сировини у виробництві хлібобулочних виробів КЛП А.Т. Лялик, Х.Ю. Кравченюк ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Освіта і наука в Україні в …, 2024 | | 2024 |
Конопляне молоко як заміна молочним продуктам А Заставна, ЛП Криськова Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи …, 2023 | | 2023 |
Конопляна олія у виробництві олієжирових продуктів Л Криськова, Т Лісовська, О Пилипчук Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи …, 2023 | | 2023 |
Погляд на нові десерти Т Лісовська, Л Криськова, В Стефанишин Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2023 | | 2023 |
Вплив води на якість напоїв ЛП Криськова, О Пилипчук Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2023 | | 2023 |
Застосування конопляної та лляної олії з метою збагачення борошняних виробів для досягнення ЦСР ООН ТО Лісовська, ЛП Криськова, НВ Кушнірук Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2023 | | 2023 |
МАЙОНЕЗ ЯК ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ХАРЧОВИЙ ПРОДУКТ Л Криськова, О Покотило Grail of Science, 169-170, 2023 | | 2023 |
Проєкт технічного переоснащення цеху з метою виробництва борошняних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопіль МВ Маглевич Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | | 2023 |
Проєкт цеху середньої потужності з виробництва хлібобулочних виробів АМ Коляденко Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | | 2023 |
ПОГЛЯД НА НОВІ ДЕСЕРТИ T Lisovska, L Kryskova, V Stefanyshyn ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 51, 2023 | | 2023 |