Підписатись
Алла Чабан (Alla Chaban)
Алла Чабан (Alla Chaban)
Odesa National University of Technology
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Покращення якості житньо-пшеничних виробів на житніх заквасках спонтанного бродіння
Г Пшенишнюк, А Демченко, Ю Ковпак
Харчова наука і технологія, 82-86, 2012
142012
Використання нетрадиційної сировини та напівфабрикатів в технології житньо-пшеничного хліба
ГФ Пшенишнюк, АБ Чабан
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 111-115, 2013
42013
Доцільність використання борошна з макухи льону в кексах на рисовому борошні
АБ Чабан, КВ Хмельовська
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Методологічні особливості сучасних моделей дистанційного навчання
ЛВ Гордієнко, ВЮ Толстих, ОМ Котузаки, АБ Чабан
2022
Ефективність використання вторинних продуктів переробки виноградупри приготуванні кексів з борошном із макухи льону
АБ Чабан
2021
Сучасні виклики формування компетенцій фахівців хлібопекарської галузі
КВ Хвостенко, НЮ Соколова, АБ Чабан
2021
Вплив вторинних продуктів переробки насіння льону на властивості тіста для кексів
ОВ Макарова, ОМ Котузаки, АБ Чабан
2021
Покращення якості кексів зі шротом льону
А Чабан, А Гріщенко
Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і …, 2020
2020
145181 Композиція інгредієнтів для приготування здобних виробів
НЮ Соколова, СМ Павловський, АБ Чабан, ВВ Свердликівська, ...
2020
Розширення асортименту кексів на дріжджах з підвищеною харчовою цінністю
АБ Чабан, АВ Гріщенко
2020
Вплив вторинних продуктів переробки рослинної сировини на перебіг технологічного процесу при виробництві кексів на дріжджах
ОВ Макарова, АБ Чабан, НМ Ільчишина
2020
Формальні і неформальні форми онлайн-навчання
НЮ Соколова, КВ Хвостенко, АБ Чабан
2020
145180 Композиція інгредієнтів для приготування хлібних паличок типу гріссіні
НЮ Соколова, СМ Павловський, АБ Чабан, ВВ Свердликівська, ...
2020
145313 Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах
АБ Чабан, ОВ Макарова, СМ Павловський, ОМ Котузаки
2020
89408 Спосіб приготування закваски для виробництва житнього та житньо-пшеничного хліба
ГФ Пшенишнюк, АБ Чабан, ТО Шевчук
2014
Удосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння
Т Шевчук, А Чабан
Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів 1, 81, 2013
2013
Усовершенствование состава заквасок спонтанного брожения для ржаных и ржано-пшеничных сортов хлеба
Г Пшенишнюк, А Чабан
IX Международная научно-техническая конференция 1, 123, 2013
2013
Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння
Т Шевчук, А Чабан
Збірник тез студентських наукових праць 38 (8/2), 103-105, 2013
2013
Житньо-пшеничний хліб функціонального призначення з використанням консервованих заквасок спонтанного бродіння
АБ Чабан, МВ Битка
2013
Збагачення хімічного складу житньо–пшеничних виробів на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння
ГФ Пшенишнюк, АБ Чабан
Харчова наука і технологія, 12-15, 2013
2013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20