Follow
Орися Цісарик | Orysia Tsisaryk
Орися Цісарик | Orysia Tsisaryk
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Verified email at lvet.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Cadmium burden impact on morphological and biochemical blood indicators of poultry
BV Gutyj, AY Ostapyuk, OI Sobolev, VJ Vishchur, OP Gubash, BM Kurtyak, ...
Ukrainian journal of Ecology 9 (1), 235-239, 2019
512019
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти
ОМ Крупа, МД Кухтин
ТНТУ, 2024
39*2024
Research into probiotic properties of cultured butter during storing
M Lubov, T Orysia, S Iryna, M Olha, G Bogdan
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 31-36, 2017
332017
Strains of lactic acid bacteria isolated from traditional Carpathian cheeses
IM Slyvka, OY Tsisaryk, GV Dronyk, LY Musiy
Regulatory Mechanisms in Biosystems 9 (1), 62-68, 2018
322018
Organizational basis of the development of innovative functional food products by the Ukrainian enterprises of deep walnut processing
H Kaletnik, V Lutsiak, O Melnichuk, Y Dovhan, M Malicki
Ukrainian Food Journal.-2019.-Vol. 8, Issue 1.-P. 169-180., 2019
212019
Біохімія молока
РЙ Кравців, ОЙ Цісарик, РП Параняк, ГВ Дроник, ЯЮ Островський
Практикум–Львів: ТеРус 150, 2000
212000
Жирнокислотний склад молочного жиру корів
ОЙ Цісарик, ГВ Дроник
Біологія тварин 10 (1-2), 84-102, 2008
152008
Screening of technological properties of natural strains of lactic acid bacteria
O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
142017
Study of keeping probiotic properties of sour-cream butter at storage
L Musiy, O Tsisaryk, I Slyvka, O Mykhaylytska, B Gutyj
EUREKA: Life Sciences, 27-33, 2017
132017
Analysis of the microbiological composition of sheep cheese
O Tsisaryk
Current problems of the food industry: Materials of the scientific …, 2013
102013
Розвиток АПК в сучасних умовах: ефективність управлінських рішень
ВВ Куницький, МВ Куницька-Іляш, ББ Бричка
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
10*2013
Identification and Investigation of properties of strains Enterococcus spp. Isolated from artisanal Carpathian cheese
I Slyvka, O Tsisaryk, L Musii, I Kushnir, M Koziorowski, A Koziorowska
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology 39, 102259, 2022
92022
Antagonistic activity of strains of lactic acid bacteria isolated from Carpathian cheese
LY Musiy, OY Tsisaryk, IM Slyvka, II Kushnir
Regulatory Mechanisms in Biosystems 11 (4), 2020
92020
Фізіолого-біохімічні процеси в організмі великої рогатої худоби за умов згодовування селену, хрому і вітаміну Е
РС Федорук, ОЙ Цісарик
9
Biokhimiia moloka
RY Kravtsiv, OY Tsisaryk, RP Paraniak
Lviv, 2000
82000
Development of kefir technology with celery pure
O Tsisaryk, L Musii, G Dronyk, M Drach, I Slyvka
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
72022
Properties of formed compositions of probiotic strains isolated from Carpathian bryndza
II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Kushnir, IS Semen, IM Slyvka, LY Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
72020
The ability of enterococci extracted from traditional Carpathian cheese bryndza to produce biologically active substances
II Kushnir, OY Tsisaryk, SH Shalovylo, BV Gutyj, GV Kushnir, IM Slyvka, ...
Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences 3 (3), 15-19, 2020
72020
Identyfikaciya molochnokyslyx bakterij iz zastosuvannyam kompleksu molekulyarno-genetychnyx metodiv
IM Slyvka, OJ Tsisaryk
Naukovyj visnyk LNUVM ta BT imeni SZ Gzhyczkogo 17 (1), 61, 2015
72015
Традиції та інновації у технології бринзи
ОЙ Цісарик
Журн.«Мир продуктов. Молочная индустрия, 26-29, 2014
72014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20