Cadmium burden impact on morphological and biochemical blood indicators of poultry BV Gutyj, AY Ostapyuk, OI Sobolev, VJ Vishchur, OP Gubash, BM Kurtyak, ... Ukrainian journal of Ecology 9 (1), 235-239, 2019 | 49 | 2019 |
Research into probiotic properties of cultured butter during storing M Lubov, T Orysia, S Iryna, M Olha, G Bogdan Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 31-36, 2017 | 32 | 2017 |
Strains of lactic acid bacteria isolated from traditional Carpathian cheeses IM Slyvka, OY Tsisaryk, GV Dronyk, LY Musiy Regulatory Mechanisms in Biosystems 9 (1), 62-68, 2018 | 30 | 2018 |
Organizational basis of the development of innovative functional food products by the Ukrainian enterprises of deep walnut processing H Kaletnik, V Lutsiak, O Melnichuk, Y Dovhan, M Malicki Ukrainian Food Journal.-2019.-Vol. 8, Issue 1.-P. 169-180., 2019 | 22 | 2019 |
Біохімія молока РЙ Кравців, ОЙ Цісарик, РП Параняк, ГВ Дроник, ЯЮ Островський Практикум–Львів: ТеРус 150, 2000 | 19 | 2000 |
Screening of technological properties of natural strains of lactic acid bacteria O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017 | 14 | 2017 |
Жирнокислотний склад молочного жиру корів ОЙ Цісарик Біологія тварин 10 (1-2), 84-102, 2008 | 14 | 2008 |
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної … ОЙ Цісарик, ВО Наговська, НБ Михайлицька Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій …, 2024 | 13 | 2024 |
Study of keeping probiotic properties of sour-cream butter at storage L Musiy, O Tsisaryk, I Slyvka, O Mykhaylytska, B Gutyj EUREKA: Life Sciences, 27-33, 2017 | 12 | 2017 |
Analysis of the microbiological composition of sheep cheese O Tsisaryk Current problems of the food industry: Materials of the scientific …, 2013 | 11 | 2013 |
Розвиток АПК в сучасних умовах: ефективність управлінських рішень ВВ Куницький, МВ Куницька-Іляш, ББ Бричка Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013 | 10* | 2013 |
Identification and Investigation of properties of strains Enterococcus spp. Isolated from artisanal Carpathian cheese I Slyvka, O Tsisaryk, L Musii, I Kushnir, M Koziorowski, A Koziorowska Biocatalysis and Agricultural Biotechnology 39, 102259, 2022 | 9 | 2022 |
Фізіолого-біохімічні процеси в організмі великої рогатої худоби за умов згодовування селену, хрому і вітаміну Е РС Федорук, ОЙ Цісарик | 9 | |
Antagonistic activity of strains of lactic acid bacteria isolated from Carpathian cheese LY Musiy, OY Tsisaryk, IM Slyvka, II Kushnir Regulatory Mechanisms in Biosystems 11 (4), 2020 | 8 | 2020 |
Properties of formed compositions of probiotic strains isolated from Carpathian bryndza II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Kushnir, IS Semen, IM Slyvka, LY Musiy Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 7 | 2020 |
The ability of enterococci extracted from traditional Carpathian cheese bryndza to produce biologically active substances II Kushnir, OY Tsisaryk, SH Shalovylo, BV Gutyj, GV Kushnir, IM Slyvka, ... Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences 3 (3), 15-19, 2020 | 7 | 2020 |
Традиції та інновації у технології бринзи ОЙ Цісарик Журн.«Мир продуктов. Молочная индустрия, 26-29, 2014 | 7 | 2014 |
Biokhimiia moloka RY Kravtsiv, OY Tsisaryk, RP Paraniak Lviv, 2000 | 7 | 2000 |
Development of kefir technology with celery pure O Tsisaryk, L Musii, G Dronyk, M Drach, I Slyvka Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022 | 6 | 2022 |
The development of cheese technology «Mozzarella» with the usage of different curdle ferments OI Tsisaryk, LI Musiy, IM Slyvka, TF Molokus Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017 | 6 | 2017 |