Cadmium burden impact on morphological and biochemical blood indicators of poultry BV Gutyj, AY Ostapyuk, OI Sobolev, VJ Vishchur, OP Gubash, BM Kurtyak, ... Ukrainian journal of Ecology 9 (1), 235-239, 2019 | 30 | 2019 |
Strains of lactic acid bacteria isolated from traditional Carpathian cheeses IM Slyvka, OY Tsisaryk, GV Dronyk, LY Musiy Regulatory Mechanisms in Biosystems 9 (1), 62-68, 2018 | 23 | 2018 |
Research into probiotic properties of cultured butter during storing M Lubov, T Orysia, S Iryna, M Olha, G Bogdan Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 31-36, 2017 | 20 | 2017 |
Organizational basis of the development of innovative functional food products by the Ukrainian enterprises of deep walnut processing H Kaletnik, V Lutsiak, O Melnichuk, Y Dovhan, M Malicki Ukrainian food journal, 169-180, 2019 | 16 | 2019 |
Жирнокислотний склад молочного жиру корів ОЙ Цісарик, ГВ Дроник Біологія тварин 10 (1-2), 84-102, 2008 | 14 | 2008 |
Біохімія молока РЙ Кравців, ОЙ Цісарик, РП Параняк, ГВ Дроник, ЯЮ Островський Практикум–Львів: ТеРус 150, 2000 | 11 | 2000 |
Фізіолого-біохімічні процеси в організмі великої рогатої худоби за умов згодовування селену, хрому і вітаміну Е РС Федорук, ОЙ Цісарик | 10 | |
Screening of technological properties of natural strains of lactic acid bacteria O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017 | 9 | 2017 |
Study of keeping probiotic properties of sour-cream butter at storage L Musiy, O Tsisaryk, I Slyvka, O Mykhaylytska, B Gutyj EUREKA: Life Sciences, 27-33, 2017 | 8 | 2017 |
Properties of formed compositions of probiotic strains isolated from Carpathian bryndza II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Kushnir, IS Semen, IM Slyvka, LY Musiy Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 6 | 2020 |
Identyfikaciya molochnokyslyx bakterij iz zastosuvannyam kompleksu molekulyarno-genetychnyx metodiv IM Slyvka, OJ Tsisaryk Naukovyj visnyk LNUVM ta BT imeni SZ Gzhyczkogo 17 (1), 61, 2015 | 6 | 2015 |
Розвиток АПК в сучасних умовах: ефективність управлінських рішень ВВ Куницький, МВ Куницька-Іляш, ББ Бричка Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013 | 6* | 2013 |
Удосконалення технології виробництва бринзи шляхом зменшення вмісту хлориду натрію ОЙ Цісарик, ІВ Скульська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013 | 6 | 2013 |
Ліпіди та жирнокислотний склад молока при згодовуванні високопродуктивним лактуючим коровам борошна з насіння ріпаку безерукових сортів ОЙ Цісарик, ІА Дубинка Наук. техн. бюл. Інституту біології тварин, 139-143, 2004 | 6 | 2004 |
The ability of enterococci extracted from traditional Carpathian cheese bryndza to produce biologically active substances II Kushnir, OY Tsisaryk, SH Shalovylo, BV Gutyj, GV Kushnir, IM Slyvka, ... Ukrainian Journal of Veterinary and Agricultural Sciences 3 (3), 15-19, 2020 | 5 | 2020 |
Оксидантна стабільність масла, виготовленого із молока корів при згодовуванні їм насіння ріпаку ОЙ Цісарик Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі імені …, 2009 | 5 | 2009 |
Ефективність використання насіння ріпаку різних сортів у раціонах дійних корів ОЙ Цісарик Наук.-техн. бюл. Інституту біології тварин УААН і ДНДКІ ветпрепаратів та …, 2008 | 5 | 2008 |
Growth intensity and antibacterial properties of Enterococcus faecium and Enterococcus durans strains isolated from traditional Carpathian brynza II Kushnir, OY Tsisaryk, IM Slyvka, LY Musiy, IM Kushnir, IS Semen Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 3 | 2020 |
Скринінг технологічних властивостей природних штамів молочнокислих бактерій O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 3 | 2017 |
The use of bacconcentrate Herobacterin in brine cheese technology I Slyvka, O Tsisaryk, L Musiy, I Skulska Харчова наука і технологія, 81-89, 2017 | 3 | 2017 |