Орися Цісарик | Orysia Tsisaryk
Орися Цісарик | Orysia Tsisaryk
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Подтвержден адрес электронной почты в домене lvet.edu.ua - Главная страница
НазваниеПроцитированоГод
Фізіолого-біохімічні процеси в організмі великої рогатої худоби за умов згодовування селену, хрому і вітаміну Е
РС Федорук, ОЙ Цісарик
10
Жирнокислотний склад молочного жиру корів
ОЙ Цісарик
Біологія тварин 10 (1-2), 84-102, 2008
92008
Профілактика ензоотичної остеодистрофії корів в умовах біогеохімічної зони регіону
АМ Стадник, ВЛ Федорович
ЛЬВІВС НОГО МЕДИ ОГІЙ імені СЗ ҐЖИЦЬКОГО, 2008
8*2008
Research into probiotic properties of cultured butter during storing
L Musiy, O Tsisaryk, I Slyvka, O Mykhaylytska, B Gutyj
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 31-36, 2017
62017
Ліпіди та жирнокислотний склад молока при згодовуванні високопродуктивним лактуючим коровам борошна з насіння ріпаку безерукових сортів
ОЙ Цісарик, ІА Дубинка
Наук. техн. бюл. Інституту біології тварин, 139-143, 2004
62004
Screening of technological properties of natural strains of lactic acid bacteria
O Tsisaryk, І Slyvka, L Musiy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
52017
Identyfikaciya molochnokyslyx bakterij iz zastosuvannyam kompleksu molekulyarno-genetychnyx metodiv
IM Slyvka, OJ Tsisaryk
Naukovyj visnyk LNUVM ta BT imeni SZ Gzhyczkogo 17 (1), 61, 2015
52015
Ефективність використання насіння ріпаку різних сортів у раціонах дійних корів
ОЙ Цісарик
Наук.-техн. бюл. Інституту біології тварин УААН і ДНДКІ ветпрепаратів та …, 2008
52008
Study of keeping probiotic properties of sour-cream butter at storage
L Musiy, O Tsisaryk, I Slyvka, O Mykhaylytska, B Gutyj
EUREKA: Life Sciences, 27-33, 2017
42017
Оксидантна стабільність масла, виготовленого із молока корів при згодовуванні їм насіння ріпаку
ОЙ Цісарик
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі імені …, 2009
42009
The development of cheese technology «Mozzarella» with the usage of different curdle ferments
OI Tsisaryk, LI Musiy, IM Slyvka, TF Molokus
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
32017
Біохімічні особливості складу жирних кислот ліпідів кисловершкового масла, виготовленого в літній та зимовий періоди
ЛЯ Мусій, ОЙ Цісарик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
32014
Мікробіальна композиції для кисловершкового масла функціонального призначення
ОЙ Цісарик, ЛЯ Мусій
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
32011
Вплив селену і вітаміну Е на біогідрогенізацію ненасичених жирних кислот у рубці відгодівельної ВРХ
ЮП Білаш, ОВ Голубець, ОЙ Цісарик, ІВ Вудмаска
Біологія тварин, 197-203, 2011
32011
Рубцевий метаболізм і молочна продуктивність корів при включенні у їхні раціони дерті з насіння ріпаку
ОЙ Цісарик, ГВ Дроник, ВА Чаркін
Біологія тварин 9 (1-2), 176-183, 2007
32007
Strains of lactic acid bacteria isolated from traditional Carpathian cheeses
IM Slyvka, OY Tsisaryk, GV Dronyk, LY Musiy
Regulatory Mechanisms in Biosystems 1 (9), 2018
22018
Удосконалення технології виробництва бринзи шляхом зменшення вмісту хлориду натрію
ОЙ Цісарик, ІВ Скульська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
22013
Динаміка зростання кислотності вершків за різних температурних режимів їх сквашування і визрівання при виробництві кисловершкового масла
ЛЯ Мусій, ОЙ Цісарик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
22013
Консистенція масла, виготовленого з молока корів, яким згодовували насіння ріпаку
ОЙ Цісарик
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 152-158, 2009
22009
Морфологічні показники крові високопродуктивних дійних корів при включенні до їхніх раціонів насіння ріпаку
ОЙ Цісарик, МП Драч
ЛЬВІВС НОГО МЕДИ ОГІЙ імені СЗ ҐЖИЦЬКОГО, 245, 2008
22008
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20