Підписатись
Володимир Піддубний
Володимир Піддубний
Державний торговельно-економічний університет, професор
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Апарат для вирощування мікроорганізмів
ВА Піддубний, АІ Соколенко, ЛЮ Шевченко, ОА Бондар, ОЮ Шевченко
US Patent 21,065, 2007
67*2007
Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв
ВА Піддубний
К.: НУХТ.–2008.–47 с, 2007
322007
Апарат для замочування зерна
АІ Соколенко, ОЮ Шевченко, ВА Піддубний, ВВ Підлісний
US Patent 30,351, 2008
29*2008
Моделювання процесів пакування
АІ Соколенко, ВЛ Яровий, КВ Васильківський, ВА Піддубний
Вінница: Нова книга, 2004
292004
Thermogravimetric research of the extruded and native types of starch
V Pichkur, M Lazarenko, O Alekseev, V Kovbasa, M Lazarenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 73, 2015
232015
Інтенсифікація масообмінних процесів в харчових і мікробіологічних технологіях
АІ Соколенко, ОЮ Шевченко, ВА Піддубний
К.: Люксар, 2008
222008
Справочник специалиста пищевых производств
АИ Соколенко, АИ Украинец, ВЛ Яровой, КВ Васильковский, ...
К.: АртЭк, 2003
212003
Фізико-хімічні методи обробки сировини та продуктів харчування
АІ Соколенко, ВБ Костін, КВ Васильківський, ОЮ Шевченко, ...
К.: АртЕк, 2000–306 с, 2000
152000
Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit
T Lisovska, I Stadnik, V Piddubnyi, N Chorna
Ukrainian Food Journal 9 (1), 159-261, 2020
132020
RESEARCHING OF THE CONCENTRATION DISTRIBUTION OF SOLUBLE LAYERS WHEN MIXED IN THE WEIGHT CONDITION
IY Piddubnyi, Volodymyr Stadnyk
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 1 (13), p. 581-592, 2019
13*2019
Транспортно-технологічні системи пивзаводів
АІ Соколенко, АІ Українець, ВА Піддубний
К.: АртЕк,–2002.–304 с, 2002
132002
Adhesion effect on environment process injection
I Stadnyk, V Piddubnuy, H Karpyk, M Kravchenko, V Hidzhelitskyi
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 13 (1), 429-437, 2019
122019
Енергетичні трансформації і енергозбереження в харчових технологіях: монографія
АІ Соколенко, А Мазаракі, ВА Піддубний
К.: Фенікс, 2012
122012
Спосіб одержання цукрових сиропів і аналогів цукатів
ВА Піддубний, АІ Соколенко, ОЮ Шевченко, КВ Васильківський, ...
US Patent 90,732, 2010
12*2010
Амінокислотний склад білків зерна різних сортотипів вівса
РМ Мукоїд, НО Ємельянова, АІ Українець, ІМ Свидинюк
122009
Справочник механика пищевой промышленности
АІ Соколенко, АІ Українець, ВА Піддубний, ВЛ Яровий, ...
"АртЕк", 2004-304с., 304, 2004
122004
Енергоматеріальні трансформації в харчових технологіях на основі замкнутих контурів: монографія
АІ Соколенко, ВА Піддубний, АО Чагайда
Київ: Кондор, 2015
112015
Пристрій для оброблення та концентрування рідинних або комбінованих середовищ в режимах дискретно-імпульсних технологій
ВА Піддубний, ДІ Альохін
US Patent 85,514, 2013
11*2013
Апарат для замочування зерна
АІ Соколенко, ОЮ Шевченко, ВА Піддубний, ВВП Підлісний
US Patent 29,493, 2008
11*2008
FEATURES OF HEAT TRANSFER IN THE ENVIRONMENT WHEN IT IS SPRAYED WITH ROTARY ROLLERS.
I Stadnyk, V Piddubnuy, O Eremeeva, H Karpyk
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 1 (12), 824-835, 2018
102018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20