Підписатись
Володимир Піддубний
Володимир Піддубний
Державний торговельно-економічний університет, професор
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Апарат для вирощування мікроорганізмів
ВА Піддубний, АІ Соколенко, ЛЮ Шевченко, ОА Бондар, ОЮ Шевченко
US Patent 21,065, 2007
67*2007
Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв
ВА Піддубний
К.: НУХТ.–2008.–47 с, 2007
312007
Апарат для замочування зерна
АІ Соколенко, ОЮ Шевченко, ВА Піддубний, ВВ Підлісний
US Patent 30,351, 2008
29*2008
Моделювання процесів пакування
АІ Соколенко, ВЛ Яровий, КВ Васильківський, ВА Піддубний
Вінница: Нова книга, 2004
292004
Thermogravimetric research of the extruded and native types of starch
V Pichkur, M Lazarenko, O Alekseev, V Kovbasa, M Lazarenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 73, 2015
232015
Інтенсифікація масообмінних процесів в харчових і мікробіологічних технологіях
АІ Соколенко, ОЮ Шевченко, ВА Піддубний
Київ: ПП «Люксар, 2007
222007
Справочник специалиста пищевых производств
АИ Соколенко, АИ Украинец, ВЛ Яровой, КВ Васильковский, ...
К.: АртЭк, 2003
212003
Фізико-хімічні методи обробки сировини та продуктів харчування
АІ Соколенко, ВБ Костін, КВ Васильківський, ОЮ Шевченко, ...
К.: АртЕк, 2000–306 с, 2000
152000
RESEARCHING OF THE CONCENTRATION DISTRIBUTION OF SOLUBLE LAYERS WHEN MIXED IN THE WEIGHT CONDITION
IY Piddubnyi, Volodymyr Stadnyk
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 1 (13), p. 581-592, 2019
13*2019
Енергетичні трансформації і енергозбереження в харчових технологіях: монографія
АІ Соколенко, А Мазаракі, ВА Піддубний
К.: Фенікс, 2012
122012
Спосіб одержання цукрових сиропів і аналогів цукатів
ВА Піддубний, АІ Соколенко, ОЮ Шевченко, КВ Васильківський, ...
US Patent 90,732, 2010
12*2010
Амінокислотний склад білків зерна різних сортотипів вівса
РМ Мукоїд, НО Ємельянова, АІ Українець, ІМ Свидинюк
122009
Транспортно-технологічні системи пивзаводів
АІ Соколенко, АІ Українець, ВА Піддубний
К.: АртЕк,–2002.–304 с, 2002
122002
Енергоматеріальні трансформації в харчових технологіях на основі замкнутих контурів: монографія
АІ Соколенко, ВА Піддубний, АО Чагайда
Київ: Кондор, 2015
112015
Пристрій для оброблення та концентрування рідинних або комбінованих середовищ в режимах дискретно-імпульсних технологій
ВА Піддубний, ДІ Альохін
US Patent 85,514, 2013
11*2013
Апарат для замочування зерна
АІ Соколенко, ОЮ Шевченко, ВА Піддубний, ВВП Підлісний
US Patent 29,493, 2008
11*2008
Справочник механика пищевой промышленности
АІ Соколенко, АІ Українець, ВА Піддубний, ВЛ Яровий, ...
"АртЕк", 2004-304с., 304, 2004
112004
Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit.
T Lisovska, I Stadnik, V Piddubnyi, N Chorna
102020
FEATURES OF HEAT TRANSFER IN THE ENVIRONMENT WHEN IT IS SPRAYED WITH ROTARY ROLLERS.
I Stadnyk, V Piddubnuy, O Eremeeva, H Karpyk
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 1 (12), 824-835, 2018
92018
Features of heat transfer in the environment when it is sprayed with rotary rollers.
I Stadnyk, V Piddubnuy, O Eremeeva, H Karpyk
Potravinarstvo 12 (1), 2018
92018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20