Follow
Ірина Берник
Ірина Берник
доцент, Вінницький національний аграрний університет
Verified email at vsau.vin.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Проектування технологічних процесів та підприємств для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції
ВМ Бандура, ІВ Гунько, ІП Паламарчук, ЛВ Фіалковська, ІМ Берник
навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл./ВМ Бандура та ін, 2012
182012
Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів тваринного та рослинного походження
ІМ Берник, ТВ Фаріонік, НВ Новгородська
навч. посіб.-Вінниця: Видавничий центр ВНАУ, 2020.-232 с./Рек. ВР Вінн. нац …, 2020
172020
Основи проектування і конструювання машин та обладнання переробних виробництв
ІІ Назаренко, ІМ Берник
Видавництво Аграр Медіа Груп, К 544, 2013
172013
Інноваційний підхід до одержання високоякісного молока-сировини
ІМ Берник
Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2019.-№ 3 (106).-С. 46-55., 2019
162019
Науково обгрунтовані заходи підвищення молочної продуктивності корів та покращення якості сировини в умовах виробництва
ОІ Скоромна, ОП Разанова, ТВ Поліщук, ТВ Шевчук, ІМ Берник, ...
монографія.-Вінниця: ВНАУ, 2020.-174 с./Друкується за рішенням ВР ВНАУ …, 2020
142020
Інноваційні технології харчових виробництв
ІМ Берник, НВ Новгородська, АМ Соломон, СМ Овсієнко, ММ Бондар
Вінниця: Видавець ФОП Кушнір ЮВ 2022. 300 с., 2022
132022
Інтенсифікація технологічних процесів обробки харчових середовищ
ІМ Берник
Вібрації в техніці та технологіях, 109-115, 2013
132013
Встановлення основних параметрів впливу технологічного середовища на робочий процес ультразвукової кавітаційної обробки
ІМ Берник, ОФ Луговський
Вібрації в техніці та технологіях, 121-126, 2014
122014
Аналіз параметрів впливу на формування моделі акустичної обробки рідинних харчових середовищ
ІМ Берник
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 129-133, 2014
92014
Ультразвукові кавітаційні апарати для реалізації екологічно безпечної технології вилучення пектину з вторинної рослинної сировини
ОФ Луговський, ІМ Берник
НТУУ" КПІ", 2010
92010
Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини з використанням ультразвукової кавітації
ІМ Берник
Техніка, енергетика, транспорт АПК, 69-73, 2017
82017
Встановлення оптимальних параметрів технологічного процесу вилучення пектину з яблучних вичавок в ультразвуковому полі
ІМ Берник
Вестник Национального технического университета “ХПИ”. Тематический выпуск …, 2009
82009
Використання фізичних полів для обробки харчових продуктів
ІМ Берник
Вібрації в техніці та технологіях, 40, 2005
72005
Фізична модель ультразвукового кавітаційного вилучення пектину з вторинної рослинної сировини
ОФ Луговський, ІМ Берник
Вісник національного технічного університету України «Київський …, 2010
62010
Дослідження параметрів ультразвукового поля в технологічному процесі кавітаційного гідролізу-екстракції пектину
ІМ Берник, ОФ Луговський, АВ Мовчанюк, АВ Ляшок
НТУУ" КПІ", 2009
62009
Визначення терміну післязабійного зберігання м’яса свиней
І Берник, М Кулик, Т Ткаченко
Продовольчі ресурси 8 (15), 15-22, 2020
42020
Аналіз методів визначення швидкості розповсюдження хвиль в кавітаційній області ультразвукового поля
I Bernyk, O Lugovskоy
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2016
42016
Теоретичне обґрунтування доцільності використання ультразвукових кавітаційних технологій у технологічних процесах
ОФ Луговський, ІМ Берник
КНУБА, 2011
42011
Значення функціональних кисломолочних напоїв в дієтичному та профілактичному харчуванні
А Соломон, І Берник, М Бондар
Продовольчі ресурси 9 (16), 180-191, 2021
32021
Методичні вказівки до виконання і оформлення випускних магістерських робіт денної та заочної форми навчання ОР «Магістр», спеціальність 181 «Харчові технології»
ІМ Берник, НВ Новгородська, АМ Соломон
Вінниця: ВНАУ, 2021
32021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20