Проектування технологічних процесів та підприємств для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції ВМ Бандура, ІВ Гунько, ІП Паламарчук, ЛВ Фіалковська, ІМ Берник навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл./ВМ Бандура та ін, 2012 | 18 | 2012 |
Інноваційні технології харчових виробництв ІМ Берник, НВ Новгородська, АМ Соломон, СМ Овсієнко, ММ Бондар Вінниця: Видавець ФОП Кушнір ЮВ 2022. 300 с., 2022 | 17 | 2022 |
Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів тваринного та рослинного походження ІМ Берник, ТВ Фаріонік, НВ Новгородська навч. посіб.-Вінниця: Видавничий центр ВНАУ, 2020.-232 с./Рек. ВР Вінн. нац …, 2020 | 17 | 2020 |
Основи проектування і конструювання машин та обладнання переробних виробництв ІІ Назаренко, ІМ Берник Видавництво Аграр Медіа Груп, К 544, 2013 | 17 | 2013 |
Інноваційний підхід до одержання високоякісного молока-сировини ІМ Берник Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2019.-№ 3 (106).-С. 46-55., 2019 | 16 | 2019 |
Науково обгрунтовані заходи підвищення молочної продуктивності корів та покращення якості сировини в умовах виробництва ОІ Скоромна, ОП Разанова, ТВ Поліщук, ТВ Шевчук, ІМ Берник, ... монографія.-Вінниця: ВНАУ, 2020.-174 с./Друкується за рішенням ВР ВНАУ …, 2020 | 15 | 2020 |
Інтенсифікація технологічних процесів обробки харчових середовищ ІМ Берник Вібрації в техніці та технологіях, 109-115, 2013 | 13 | 2013 |
Встановлення основних параметрів впливу технологічного середовища на робочий процес ультразвукової кавітаційної обробки ІМ Берник, ОФ Луговський Вібрації в техніці та технологіях, 121-126, 2014 | 12 | 2014 |
Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини з використанням ультразвукової кавітації ІМ Берник Техніка, енергетика, транспорт АПК, 69-73, 2017 | 9 | 2017 |
Аналіз параметрів впливу на формування моделі акустичної обробки рідинних харчових середовищ ІМ Берник Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 129-133, 2014 | 9 | 2014 |
Ультразвукові кавітаційні апарати для реалізації екологічно безпечної технології вилучення пектину з вторинної рослинної сировини ОФ Луговський, ІМ Берник НТУУ" КПІ", 2010 | 9 | 2010 |
Встановлення оптимальних параметрів технологічного процесу вилучення пектину з яблучних вичавок в ультразвуковому полі ІМ Берник НТУ" ХПІ", 2009 | 8 | 2009 |
Використання фізичних полів для обробки харчових продуктів ІМ Берник Вібрації в техніці та технологіях, 40, 2005 | 7 | 2005 |
Фізична модель ультразвукового кавітаційного вилучення пектину з вторинної рослинної сировини ОФ Луговський, ІМ Берник Вісник національного технічного університету України «Київський …, 2010 | 6 | 2010 |
Дослідження параметрів ультразвукового поля в технологічному процесі кавітаційного гідролізу-екстракції пектину ІМ Берник, ОФ Луговський, АВ Мовчанюк, АВ Ляшок НТУУ" КПІ", 2009 | 6 | 2009 |
Визначення терміну післязабійного зберігання м’яса свиней І Берник, М Кулик, Т Ткаченко Продовольчі ресурси 8 (15), 15-22, 2020 | 4 | 2020 |
Аналіз методів визначення швидкості розповсюдження хвиль в кавітаційній області ультразвукового поля ІМ Берник, ОФ Луговський НТУ" ХПІ", 2016 | 4 | 2016 |
Теоретичне обґрунтування доцільності використання ультразвукових кавітаційних технологій у технологічних процесах ОФ Луговський, ІМ Берник КНУБА, 2011 | 4 | 2011 |
Значення функціональних кисломолочних напоїв в дієтичному та профілактичному харчуванні А Соломон, І Берник, М Бондар Продовольчі ресурси 9 (16), 180-191, 2021 | 3 | 2021 |
Методичні вказівки до виконання і оформлення випускних магістерських робіт денної та заочної форми навчання ОР «Магістр», спеціальність 181 «Харчові технології» ІМ Берник, НВ Новгородська, АМ Соломон Вінниця: ВНАУ, 2021 | 3 | 2021 |