Подписаться
Трубнікова Анастасія Анатоліївна (Чабанова), Trubnikova
Трубнікова Анастасія Анатоліївна (Чабанова), Trubnikova
Odessa National University of Technology (ОНТУ)
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Дослідження мембранного процесу видалення лактози з концентрату маслянки
S Bondar, A Trubnikova, O Chabanova
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018
142018
Analysis of a new diafiltration method of cleaning buttermilk from lactose with mineral composition preserved
S Bondar, O Chabanova, T Sharakhmatova, A Trubnikova
122018
Біотехнологічні аспекти отримання йогуртної основи для виробництва низьколактозного морозива
АА Трубнікова, ТЄ Шарахматова, КО Мамінтова, ОС Цупра
Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2018
92018
Розроблення технології безлактозного концентрату маслянки із заданим складом нутрієнтів
АА Трубнікова
Одеська національна академія харчових технологій, 2019
82019
Grounding and Development of Low-Lactose Biologically Active Milk Ice Cream Formula
SV Anastasiia Trubnikova, Oksana Chabanova, Tat'jana Sharahmatova, Sergej Bondar
Traektoriâ Nauki = Path of Science 4 (No 9 (2018)), 3001-3021, 2018
5*2018
Biotekhnolohichni aspekty otrymannia yohurtnoi osnovy dlia vyrobnytstva nyzkolaktoznoho morozyva [Biotechnological aspects of a yogurt base from buttermilk for the production …
A Trubnikova, T Sharakhmatova, K Mamintova, O Tsupra
Bulletin of the National Technical University" KhPI". New solutions in …, 2018
52018
Разработка технологии питьевых сывороточных напитков с использованием натуральных соков
ОБ Чабанова, ЛП Кочмар, АА Чабанова
Харчова наука і технологія, 48-51, 2012
42012
Розроблення технології безлактозного білкового концентрату маслянки із заданим складом нутрієнтів
АА Трубнікова
32019
Одержання сухого безлактозного білково-ліпідного концентрату маслянки
АА Трубнікова, ОБ Чабанова, СМ Бондар, ТЄ Шарахматова
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2019
32019
Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки
A Trubnikova, O Chabanova, T Sharakhmatova, S Bondar, Y Savchak
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2018
32018
Investigation of membrane process for the lactose extract from buttermilk concentrates
S Bondar, A Trubnikova, O Chabanova
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
32018
Инновационные методы очистки сточных вод предприятий пищевой промышленности
СН Бондарь, ОБ Чабанова, АА Чабанова
Харчова наука і технологія, 94-98, 2013
32013
Контроль и управление непрерывным процессом мембранного удаления лактозы из пахты
A Trubnikova
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2018
22018
Дослідження процесу регенерації мембран у технологіях переробки рослинних відходів
СМ Бондар, ОБ Чабанова, АА Чабанова
Харчова наука і технологія, 112-113, 2013
22013
Факторний і регресійний аналіз рецептурних складових низьколактозного морозива
ВХ Кирилов, АА Трубнікова
12019
Дослідження параметрів гідролізу лактози ферментними препаратами ß-галактозидази
ТЄ Шарахматова, АА Трубнікова, ОС Цупра
THE DEVELOPMENT OF TECHNICAL SCIENCES: PROBLEMS AND SOLUTIONS, 97, 2018
12018
ПОВЫШЕНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ ГАЗООБМЕНА ПРИ АЭРОБНОЙ ОБРАБОТКЕ НАНОФИЛЬТРАЦИОННЫХ ПРОДУКТОВ ИЗ ПАХТЫ
ЧОБ Бондарь С.Н., Трубникова А.А.
Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: технічні науки 29 (Ч. 3 …, 2018
1*2018
Отримання безлактозного концентрату маслянки
СМ Бондар, ОБ Чабанова, АА Трубнікова, КС Мамінтова
12017
Дієтичні властивості напоїв на основі сироватки
ААТ С.М. Бондар, О.Б. Чабанова
Вісник НТУ «ХПІ», Серія: Нові рішення в сучасних технологіях., 85-90, 2017
1*2017
Цукрозамінники в харчовій промисловості
ТЄ Шарахматова, АА Трубнікова
12016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20