Підписатись
Трубнікова Анастасія Анатоліївна (Чабанова), Trubnikova
Трубнікова Анастасія Анатоліївна (Чабанова), Trubnikova
Odessa National University of Technology (ОНТУ)
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження мембранного процесу видалення лактози з концентрату маслянки
S Bondar, A Trubnikova, O Chabanova
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018
142018
Analysis of a new diafiltration method of cleaning buttermilk from lactose with mineral composition preserved
S Bondar, O Chabanova, T Sharakhmatova, A Trubnikova
122018
Біотехнологічні аспекти отримання йогуртної основи для виробництва низьколактозного морозива
АА Трубнікова, ТЄ Шарахматова, КО Мамінтова, О Цупра
НТУ" ХПІ", 2018
92018
Розроблення технології безлактозного концентрату маслянки із заданим складом нутрієнтів
АА Трубнікова
Одеська національна академія харчових технологій, 2019
82019
Grounding and Development of Low-Lactose Biologically Active Milk Ice Cream Formula
SV Anastasiia Trubnikova, Oksana Chabanova, Tat'jana Sharahmatova, Sergej Bondar
Traektoriâ Nauki = Path of Science 4 (No 9 (2018)), 3001-3021, 2018
5*2018
Biotekhnolohichni aspekty otrymannia yohurtnoi osnovy dlia vyrobnytstva nyzkolaktoznoho morozyva [Biotechnological aspects of a yogurt base from buttermilk for the production …
A Trubnikova, T Sharakhmatova, K Mamintova, O Tsupra
Bulletin of the National Technical University" KhPI". New solutions in …, 2018
52018
Разработка технологии питьевых сывороточных напитков с использованием натуральных соков
ОБ Чабанова, ЛП Кочмар, АА Чабанова
Харчова наука і технологія, 48-51, 2012
42012
Розроблення технології безлактозного білкового концентрату маслянки із заданим складом нутрієнтів
АА Трубнікова
32019
Одержання сухого безлактозного білково-ліпідного концентрату маслянки
АА Трубнікова, ОБ Чабанова, СМ Бондар, ТЄ Шарахматова
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2019
32019
Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки
A Trubnikova, O Chabanova, T Sharakhmatova, S Bondar, Y Savchak
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2018
32018
Investigation of membrane process for the lactose extract from buttermilk concentrates
S Bondar, A Trubnikova, O Chabanova
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
32018
Инновационные методы очистки сточных вод предприятий пищевой промышленности
СН Бондарь, ОБ Чабанова, АА Чабанова
Харчова наука і технологія, 94-98, 2013
32013
Контроль и управление непрерывным процессом мембранного удаления лактозы из пахты
АА Трубникова
НТУ" ХПИ", 2018
22018
Дослідження процесу регенерації мембран у технологіях переробки рослинних відходів
СМ Бондар, ОБ Чабанова, АА Чабанова
Харчова наука і технологія, 112-113, 2013
22013
Факторний і регресійний аналіз рецептурних складових низьколактозного морозива
ВХ Кирилов, АА Трубнікова
12019
Дослідження параметрів гідролізу лактози ферментними препаратами ß-галактозидази
ТЄ Шарахматова, АА Трубнікова, ОС Цупра
THE DEVELOPMENT OF TECHNICAL SCIENCES: PROBLEMS AND SOLUTIONS, 97, 2018
12018
ПОВЫШЕНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ ГАЗООБМЕНА ПРИ АЭРОБНОЙ ОБРАБОТКЕ НАНОФИЛЬТРАЦИОННЫХ ПРОДУКТОВ ИЗ ПАХТЫ
ЧОБ Бондарь С.Н., Трубникова А.А.
Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: технічні науки 29 (Ч. 3 …, 2018
1*2018
Отримання безлактозного концентрату маслянки
СМ Бондар, ОБ Чабанова, АА Трубнікова, КС Мамінтова
12017
Дієтичні властивості напоїв на основі сироватки
ААТ С.М. Бондар, О.Б. Чабанова
Вісник НТУ «ХПІ», Серія: Нові рішення в сучасних технологіях., 85-90, 2017
1*2017
Цукрозамінники в харчовій промисловості
ТЄ Шарахматова, АА Трубнікова
12016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20