Основи наукових досліджень та технічної творчості: підручник для студентів вищих навчальних закладів ВС Ростовський, НВ Дібрівська Київ: Центр учбової літератури, 2009 | 40 | 2009 |
Збірник рецептур ВС Ростовський, НВ Дібрівська, ВФ Пасенко К.: Центр учбової літератури, 2010 | 19 | 2010 |
Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі Н Дібрівська Харків: ХДУХТ, 2009 | 17 | 2009 |
The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, А Boroday, N Ishchenko Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 29-35, 2016 | 13 | 2016 |
Комплексні дослідження під час розробки технології функціональних пастоподібних оздоровчих добавок із дикорослих ягід РЮ Павлюк, НВ Дібрівська НТУ" ХПІ", 2006 | 13 | 2006 |
Технологія холодних напоїв із дикорослою сировиною оздоровчого призначення НВ Дібрівська Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2012 | 12 | 2012 |
Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами: монографія РЮ Павлюк, НВ Дібрівська, ВА Павлюк, ВВ Яницький, ТВ Крячко Харків: ХДУХТ, 2010 | 12 | 2010 |
The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing G Khomych, A Horobetc, Y Levchenko, A Boroday, N Ishchenko Eureka: Life Sciences, 50-56, 2016 | 11 | 2016 |
Отримання функціональних оздоровчих добавок із дикорослих ягід з високим вмістом біологічно активних речовин РЮ Павлюк, НВ Дібрівська, ТВ Крячко Матеріали IV Міжнародної наук.-праці, 327-329, 2006 | 9 | 2006 |
Розробка нових видів желе з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід НВ Дібрівська, ОО Костич Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2008 | 4 | 2008 |
Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід НВ Дібрівська Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган …, 2011 | 3 | 2011 |
Розробка нанотехнологій плодово-ягідних наповнюв ачів у формі пюре–основ для купажних соків РЮ Павлюк, ВВ Погарська, НВ Дібрівська, МЛ Павлішин, СС Стоєв, ... Харків: ХДУХТ, 2012 | 2 | 2012 |
Розробка якісно нових функціональних харчових продуктів (на прикладі кексів з додаванням порошку дикорослих ягід) НВ Дібрівська | 1 | 2013 |
Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами РЮ Павлюк, НВ Дібрівська, ВВ Погарська, ВВ Яницький, ... Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 1 | 2009 |
Дослідження мікробіологічних показників емульсійних соусів ІВ Чоні, НВ Дібрівська | | 2015 |
Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлини РЮ Павлюк, ВВ Погарська, СС Стоєв, НВ Дібрівська, СМ Лосєва Харків: ХДУХТ, 2014 | | 2014 |
Тонкодисперсні вітамінні добавки з обліпихи, отримані за кріогенною технологією РЮ Павлюк, ВВ Погарська, НВ Дібрівська, СМ Лосєва Харків: ХДУХТ, 2014 | | 2014 |
Вивчення впливу попередньої обробки ягід обліпихи у ВШФЧ електромагнітного поля на якісні показники пюре НВ Дібрівська, ОВ Іванова | | 2012 |
Використання борошна злакових культур як засобу профілактики від нітратного забруднення навколишнього середовищ ІВ Чоні, НВ Дібрівська | | 2012 |
Нанотехнологія отримання замороженого пюре з обліпихи РЮ Павлюк, НВ Дібрівська, СМ Лосєва Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011 | | 2011 |