Підписатись
Наталія Віталіївна  Іщенко (Дібрівська)
Наталія Віталіївна Іщенко (Дібрівська)
кандидат технічних наук, ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Основи наукових досліджень та технічної творчості: підручник для студентів вищих навчальних закладів
ВС Ростовський, НВ Дібрівська
Київ: Центр учбової літератури, 2009
402009
Збірник рецептур
ВС Ростовський, НВ Дібрівська, ВФ Пасенко
К.: Центр учбової літератури, 2010
192010
Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі
Н Дібрівська
Харків: ХДУХТ, 2009
172009
The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, А Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 29-35, 2016
132016
Комплексні дослідження під час розробки технології функціональних пастоподібних оздоровчих добавок із дикорослих ягід
РЮ Павлюк, НВ Дібрівська
НТУ" ХПІ", 2006
132006
Технологія холодних напоїв із дикорослою сировиною оздоровчого призначення
НВ Дібрівська
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2012
122012
Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами: монографія
РЮ Павлюк, НВ Дібрівська, ВА Павлюк, ВВ Яницький, ТВ Крячко
Харків: ХДУХТ, 2010
122010
The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing
G Khomych, A Horobetc, Y Levchenko, A Boroday, N Ishchenko
Eureka: Life Sciences, 50-56, 2016
112016
Отримання функціональних оздоровчих добавок із дикорослих ягід з високим вмістом біологічно активних речовин
РЮ Павлюк, НВ Дібрівська, ТВ Крячко
Матеріали IV Міжнародної наук.-праці, 327-329, 2006
92006
Розробка нових видів желе з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід
НВ Дібрівська, ОО Костич
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2008
42008
Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід
НВ Дібрівська
Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган …, 2011
32011
Розробка нанотехнологій плодово-ягідних наповнюв ачів у формі пюре–основ для купажних соків
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, НВ Дібрівська, МЛ Павлішин, СС Стоєв, ...
Харків: ХДУХТ, 2012
22012
Розробка якісно нових функціональних харчових продуктів (на прикладі кексів з додаванням порошку дикорослих ягід)
НВ Дібрівська
12013
Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами
РЮ Павлюк, НВ Дібрівська, ВВ Погарська, ВВ Яницький, ...
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
Дослідження мікробіологічних показників емульсійних соусів
ІВ Чоні, НВ Дібрівська
2015
Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлини
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, СС Стоєв, НВ Дібрівська, СМ Лосєва
Харків: ХДУХТ, 2014
2014
Тонкодисперсні вітамінні добавки з обліпихи, отримані за кріогенною технологією
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, НВ Дібрівська, СМ Лосєва
Харків: ХДУХТ, 2014
2014
Вивчення впливу попередньої обробки ягід обліпихи у ВШФЧ електромагнітного поля на якісні показники пюре
НВ Дібрівська, ОВ Іванова
2012
Використання борошна злакових культур як засобу профілактики від нітратного забруднення навколишнього середовищ
ІВ Чоні, НВ Дібрівська
2012
Нанотехнологія отримання замороженого пюре з обліпихи
РЮ Павлюк, НВ Дібрівська, СМ Лосєва
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
2011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20