Підписатись
Оля Маслійчук | Olia Masliichuk
Оля Маслійчук | Olia Masliichuk
Lviv College of Meat and Dairy Industry, National University of Food Technology
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients
M Paska, L Bal-Prylypko, O Masliichuk, M Lychuk
Харчова наука і технологія, 110-116, 2018
102018
Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished products
M Paska, O Masliichuk
Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (35)), 39-44, 2017
92017
Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м’ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувача
М Паска, О Маслійчук
Продовольчі ресурси 6 (11), 132-138, 2018
72018
Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flame
M Paska, I Simonova, B Galuch, I Basarab, O Masliichuk
EUREKA: Life Sciences, 35-42, 2017
62017
Mikrobiologhichna ta spozhyvcha kharakterystyka miasnykh posichenykh napivfabrykativ z dodavanniam luupynovogho boroshna ta dyvosylu
M Paska, O Masliichuk
Naukovyi visnyk LNUVM ta BT im. SZ Ghzhyckogho 18 (4), 121-123, 2016
62016
Determination of toxicity of chopped meat-based semi-products in vivo
M Paska, U Drachuk, O Masliichuk, V Vovk
EUREKA: Life Sciences, 26-32, 2017
52017
Liupynove boroshno–vysokobilkovyi zbaghachuvach kharchovykh produktiv
M Paska, O Masliichuk
Prodovolcha industriia APK 6, 37-40, 2015
52015
Контроль якості м’ясних функціональних котлет
МЗ Паска, ОБ Маслійчук
42018
Мікробіологічна та споживча характеристика м’ясних посічених напівфабрикатів з додаванням люпинового борошна та дивосилу/М. Паска, О. Маслійчук
МЗ Паска
Науковий вісник ЛНУВМ та Б Т ім. СЗ Гжицького 18 (4), 121-123, 2016
32016
Люпинове борошно–високобілковий збагачувач харчових продуктів
М Паска, О Маслійчук
Продовольча індустрія АПК, 37-40, 2015
32015
Інноваційні технології приготування м’ясних січених страв з використанням нетрадиційної сировини
СВ Майкова, ОБ Маслійчук, ЛО Федина, МЯ Бомба, ОБ Максимець
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 56-64, 2022
22022
Визначення токсичності люпинового борошна і дивосилу та функціональних котлет з їх вмістом
MZ Paska, OB Masliichuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
22017
A study of toxic elements and radionuclides in semi-smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper
M Paska, I Simonovа, B Haluh, I Basarab, O Masliichuk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 50-55, 2017
22017
Нетрадиційна рослинна сировина карпат у технології приготування напоїв оздоровчої дії
МЯ Бомба, ЛО Федина, ОБ Маслійчук, СВ Майкова
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 42-51, 2022
12022
Функціонально-технологічні показники люпинового борошна та дивосилу в контексті виробництва м’ясних напівфабрикатів
МЗ Паска, ОБ Маслійчук
ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 22020136, 2020
12020
Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною
МЗ Паска, ОБ Маслійчук
12019
Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних січених напівфабрикатів з використанням рибної сировини
ЮА Мацук, ІМ Марченко, ВМ Пасічний
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
12018
Мінеральний склад м’ясних посічених напівфабрикатів з додаванням люпинового борошна та дивосилу
MZ Paska, OB Masliichuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
12016
Histological characterics of improving meat chopped semis
O Masliichuk, M Paska
Ukrainian journal of food science, 236-247, 2016
12016
Минеральный состав мясных сеченых полуфабрикатов с добавлением люпиновой муки и девясила
МЗ Паска, ОБ Маслийчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
12016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20