Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients M Paska, L Bal-Prylypko, O Masliichuk, M Lychuk Харчова наука і технологія, 110-116, 2018 | 10 | 2018 |
Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished products M Paska, O Masliichuk Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (35)), 39-44, 2017 | 9 | 2017 |
Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м’ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувача М Паска, О Маслійчук Продовольчі ресурси 6 (11), 132-138, 2018 | 7 | 2018 |
Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flame M Paska, I Simonova, B Galuch, I Basarab, O Masliichuk EUREKA: Life Sciences, 35-42, 2017 | 6 | 2017 |
Mikrobiologhichna ta spozhyvcha kharakterystyka miasnykh posichenykh napivfabrykativ z dodavanniam luupynovogho boroshna ta dyvosylu M Paska, O Masliichuk Naukovyi visnyk LNUVM ta BT im. SZ Ghzhyckogho 18 (4), 121-123, 2016 | 6 | 2016 |
Determination of toxicity of chopped meat-based semi-products in vivo M Paska, U Drachuk, O Masliichuk, V Vovk EUREKA: Life Sciences, 26-32, 2017 | 5 | 2017 |
Liupynove boroshno–vysokobilkovyi zbaghachuvach kharchovykh produktiv M Paska, O Masliichuk Prodovolcha industriia APK 6, 37-40, 2015 | 5 | 2015 |
Контроль якості м’ясних функціональних котлет МЗ Паска, ОБ Маслійчук | 4 | 2018 |
Мікробіологічна та споживча характеристика м’ясних посічених напівфабрикатів з додаванням люпинового борошна та дивосилу/М. Паска, О. Маслійчук МЗ Паска Науковий вісник ЛНУВМ та Б Т ім. СЗ Гжицького 18 (4), 121-123, 2016 | 3 | 2016 |
Люпинове борошно–високобілковий збагачувач харчових продуктів М Паска, О Маслійчук Продовольча індустрія АПК, 37-40, 2015 | 3 | 2015 |
Інноваційні технології приготування м’ясних січених страв з використанням нетрадиційної сировини СВ Майкова, ОБ Маслійчук, ЛО Федина, МЯ Бомба, ОБ Максимець Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 56-64, 2022 | 2 | 2022 |
Визначення токсичності люпинового борошна і дивосилу та функціональних котлет з їх вмістом MZ Paska, OB Masliichuk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 2 | 2017 |
A study of toxic elements and radionuclides in semi-smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper M Paska, I Simonovа, B Haluh, I Basarab, O Masliichuk Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 50-55, 2017 | 2 | 2017 |
Нетрадиційна рослинна сировина карпат у технології приготування напоїв оздоровчої дії МЯ Бомба, ЛО Федина, ОБ Маслійчук, СВ Майкова Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 42-51, 2022 | 1 | 2022 |
Функціонально-технологічні показники люпинового борошна та дивосилу в контексті виробництва м’ясних напівфабрикатів МЗ Паска, ОБ Маслійчук ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 22020136, 2020 | 1 | 2020 |
Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною МЗ Паска, ОБ Маслійчук | 1 | 2019 |
Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних січених напівфабрикатів з використанням рибної сировини ЮА Мацук, ІМ Марченко, ВМ Пасічний Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 1 | 2018 |
Мінеральний склад м’ясних посічених напівфабрикатів з додаванням люпинового борошна та дивосилу MZ Paska, OB Masliichuk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | 1 | 2016 |
Histological characterics of improving meat chopped semis O Masliichuk, M Paska Ukrainian journal of food science, 236-247, 2016 | 1 | 2016 |
Минеральный состав мясных сеченых полуфабрикатов с добавлением люпиновой муки и девясила МЗ Паска, ОБ Маслийчук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 1 | 2016 |