Підписатись
Анатолій Українець Анатолий Украинец A.Ukrainets
Анатолій Українець Анатолий Украинец A.Ukrainets
професор
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Екологізація харчових виробництв: Підручник
АК Запольський, АІ Українець
К.: Вища школа, 154, 2005
1962005
Технологія харчових продуктів
ВА Домарецький, МВ Остапчук, АІ Українець
К.: НУХТ 569, 3, 2003
1862003
Технологія оздоровчих харчових продуктів: Курс лекцій для студентів за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форм навчання
АІ Українець, ГО Сімахіна
К: НУХТ, 310, 2009
1412009
Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості
ІС Гулий, ММ Пушанко, ЛО Орлов, ВГ Мирончук
Вінниця: Нова книга 575, 2001
882001
Інноваційні технології та продукти
ГО Сімахіна, АІ Українець
Оздоровче харчування: підручник. К.: НУХТ, 294, 2010
642010
Antioxidant plant extracts in the meat processing industry
AI Ukrainets, VM Pasichniy, YV Zheludenko
Biotechnologia Acta 9 (2), 19-27, 2016
532016
Процеси і апарати харчових виробництв
ІФ Малежик, ПС Циганков
К.: НУХТ, 400, 2003
532003
Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування
ГО Сімахіна
522011
Organic-inorganic membranes for filtration of corn distillery
VG Myronchuk, YS Dzyazko, YG Zmievskii, AI Ukrainets, AV Bildukevich, ...
Acta periodica technologica, 153-165, 2016
432016
Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості.: Підручник для ВМНЗ ІІІ-IV р. а.
ВГ Мирончук
Нова Книга, 2007
412007
Oleoresins effect on cooked poultry sausages microbiological stability
A Ukrainets, V Pasichniy, Y Zheludenko, S Zadkova
Ukrainian food journal, 124-135, 2016
362016
Основи тепломасообміну
СМ Василенко, АІ Українець, ВВ Олішевський
362004
Influence of hydrophobization of fumed oxides on interactions with polar and nonpolar adsorbates
VM Gun’ko, EM Pakhlov, OV Goncharuk, LS Andriyko, AI Marynin, ...
Applied Surface Science 423, 855-868, 2017
332017
Спиртова галузь України на шляху до інноваційного розвитку
АІ Українець, ЛМ Хомічак, ПЛ Шиян, СТ Олійнічук
322007
Перспективні технологічні процеси виробництва нових продуктів та дієтичних добавок
АІ Українець, ГО Сімахіна, НВ Науменко
312018
Основи валеології
ІС Гулий, ГО Сімахіна, АІ Українець
Валеологічні аспекти харчування. Підруч. для студ. вищ. навч. закл./ІС Гулий …, 2003
302003
Основи валеології: валеологічні аспекти харчування: підручник
ІС Гулий, ГО Сімахіна, АІ Українець
К.: НУХТ, 2003
292003
Investigation of proteolysis ability of functional destinated minced half-finished meat products
A Ukrainets, V Pasichnyi, D Shvedyuk, Y Matsuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
282017
Вплив білоквмісних композицій на основі колагену на якість ковбасних виробів
АІ Українець, ВМ Пасічний, ЮВ Желуденко
262016
Справочник специалиста пищевых производств
АИ Соколенко, АИ Украинец, ВЛ Яровой, КВ Васильковский, ...
К.: АртЭк, 2003
232003
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20