Подписаться
Zolotukhina Inna І.В. Золотухіна Золотухина И В
Zolotukhina Inna І.В. Золотухіна Золотухина И В
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine; ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене btu.kharkiv.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ІВ Золотухіна
Х.: Факт 208, 2008
502008
Determination of fat milk dispersion quality in the jet-slot type milk homogenizer
K Samoichuk, O Kovalov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
232020
Elaboration of the Research Method for Milk Dispersion in the Jet-Slot Type Homogenizer
K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
EUREKA: Life Sciences,(5), 51-58, 2020
192020
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
ІВ Золотухіна
Харків: ХДУХТ, 2006
192006
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн …
ІВ Золотухіна
Харків, 2021
142021
Membrane concentration of non-fat milk stuff
G Deynichenko, Z Maznyak, I Zolotukhina, О Gafurov
Recent Journal 3 (33), 245-248, 2011
92011
Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни „Елементи та компоненти електронних систем”
АВ Коротун, НА Смирнова, НМ Нагорна, НІ Павлище, АВ Коротун, ...
Національний університет «Запорізька політехніка», 2021
8*2021
Directions of improvement of processes of membrane separation of juices from fruit and berry raw materials
G Deinychenko, D Dmytrevskyi, I Zolotukhina, V Perekrest, V Guzenko
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
72021
Моделювання процесу діяльності вчителів фізики
ІМ Новікова
Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія …, 2015
72015
Ультрафiльтрацiйнi процеси та технологiї рацiональної переробки бiлково-вуглеводної молочної сировини
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, IВ Золотухiна
72008
Ultrafiltratsiini protsesy ta tekhnolohii ratsionalnoi pererobky bilkovo-vuhlevodnoi molochnoi syrovyny
HV Deinychenko, ZO Mazniak, IV Zolotukhina
Kharkiv: Fakt (in Ukrainian), 2008
62008
Determining the quality of milk fat dispersion in a jet-slot milk homogenizer
K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 16-24, 2020
52020
Biological value of protein of culinary products based on milk-protein concentrate
G Deinychenko, I Zolotukhina, V Skrynnik, L Deinychenko, T Kravchenko
EUREKA: Life Sciences,(3), 31-37, 2020
42020
Scientific justification of acute toxicity parameters of semi-finished proteins and carbohydrates with food systems stabilizer
V Primenko, E Sefikhanova, I Zolotukhina, A Нelikh
32020
Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ОВ Гафуров, ОО Підкорчевний
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
32013
Дослідження консистенції молочно-білкових десертів з додаванням рослинної сировини
ГВ Дейниченко, ІВ Золотухіна, КА Сефіханова
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
32011
Semi-finished products based on protein-carbohydrate raw milk materials: Economic justification of introducing in restaurants
T Shtal, O Davydova, I Zolotukhina, K Nechepurenko, S Sysoieva
Rivista di studi sulla sostenibilità: XII, 2, 2022, 289-303, 2022
22022
Study of the water state and phase transitions of liquid in milk-protein semi-finished products below 0° C.
G Deynichenko, I Zolotukhina, D Dmytrevsky, C Vitalii, D Horielkov, ...
22020
Дослідження показників безпеки молочно-білкових кремів
ГВ Дейниченко, ІВ Золотухіна, КА Сефіханова
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
22010
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
ГВ Дейниченко, ІВ Золотухіна
Харків: ХДУХТ, 2009
22009
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20