Подписаться
Zolotukhina Inna І.В. Золотухіна Золотухина И В
Zolotukhina Inna І.В. Золотухіна Золотухина И В
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine; ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене btu.kharkiv.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ІВ Золотухіна
Х.: Факт 208, 2008
482008
Determination of fat milk dispersion quality in the jet-slot type milk homogenizer
K Samoichuk, O Kovalov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
232020
Elaboration of the Research Method for Milk Dispersion in the Jet-Slot Type Homogenizer
K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
EUREKA: Life Sciences,(5), 51-58, 2020
192020
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
ІВ Золотухіна
Харків: ХДУХТ, 2006
182006
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн …
ІВ Золотухіна
Харків, 2021
112021
Membrane concentration of the nonfat milk stuff.
G Deynichenko, Z Maznyak, O Gafurov
92009
Моделювання процесу діяльності вчителів фізики
ІМ Новікова
Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія …, 2015
72015
Ультрафiльтрацiйнi процеси та технологiї рацiональної переробки бiлково-вуглеводної молочної сировини
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, IВ Золотухiна
72008
Directions of improvement of processes of membrane separation of juices from fruit and berry raw materials
G Deinychenko, D Dmytrevskyi, I Zolotukhina, V Perekrest, V Guzenko
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
62021
Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни" Потенціал і розвиток підприємства"
ІЛ Назаренко
Українська державна академія залізничного транспорту, 2013
6*2013
Ultrafiltratsiini protsesy ta tekhnolohii ratsionalnoi pererobky bilkovo-vuhlevodnoi molochnoi syrovyny
HV Deinychenko, ZO Mazniak, IV Zolotukhina
Kharkiv: Fakt (in Ukrainian), 2008
62008
Determining the quality of milk fat dispersion in a jet-slot milk homogenizer
K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 16-24, 2020
42020
Biological Value of Protein of Culinary Products Based on Milk-Protein Concentrate
G Deinychenko, I Zolotukhina, V Skrynnik, L Deinychenko, T Kravchenko
EUREKA: Life Sciences,(3), 31-37, 2020
32020
Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ОВ Гафуров, ОО Підкорчевний
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
32013
Semi-finished products based on protein-carbohydrate raw milk materials: Economic justification of introducing in restaurants
T Shtal, O Davydova, I Zolotukhina, K Nechepurenko, S Sysoieva
Semi-finished products based on protein-carbohydrate raw milk materials …, 2022
22022
Study of the water state and phase transitions of liquid in milk-protein semi-finished products below 0° C.
G Deynichenko, I Zolotukhina, D Dmytrevsky, C Vitalii, D Horielkov, ...
22020
Дослідження консистенції молочно-білкових десертів з додаванням рослинної сировини
ГВ Дейниченко, ІВ Золотухіна, КА Сефіханова
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
22011
Дослідження показників безпеки молочно-білкових кремів
ГВ Дейниченко, ІВ Золотухіна, КА Сефіханова
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
22010
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
ГВ Дейниченко, ІВ Золотухіна
Харків: ХДУХТ, 2009
22009
Технологiя напiвфабрикатiв на основi сколотин для виробництва збитої десертної продукцiї: дис.… канд. техн. наук/Золотухiна Iнна Василiвна.-Х., 2006.-157с
IВ Золотухiна
22006
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20