Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ІВ Золотухіна Х.: Факт 208, 2008 | 50 | 2008 |
Determination of fat milk dispersion quality in the jet-slot type milk homogenizer K Samoichuk, O Kovalov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ... | 23 | 2020 |
Elaboration of the Research Method for Milk Dispersion in the Jet-Slot Type Homogenizer K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ... EUREKA: Life Sciences,(5), 51-58, 2020 | 19 | 2020 |
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції ІВ Золотухіна Харків: ХДУХТ, 2006 | 19 | 2006 |
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн … ІВ Золотухіна Харків, 2021 | 14 | 2021 |
Membrane concentration of non-fat milk stuff G Deynichenko, Z Maznyak, I Zolotukhina, О Gafurov Recent Journal 3 (33), 245-248, 2011 | 9 | 2011 |
Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни „Елементи та компоненти електронних систем” АВ Коротун, НА Смирнова, НМ Нагорна, НІ Павлище, АВ Коротун, ... Національний університет «Запорізька політехніка», 2021 | 8* | 2021 |
Directions of improvement of processes of membrane separation of juices from fruit and berry raw materials G Deinychenko, D Dmytrevskyi, I Zolotukhina, V Perekrest, V Guzenko Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | 7 | 2021 |
Моделювання процесу діяльності вчителів фізики ІМ Новікова Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія …, 2015 | 7 | 2015 |
Ультрафiльтрацiйнi процеси та технологiї рацiональної переробки бiлково-вуглеводної молочної сировини ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, IВ Золотухiна | 7 | 2008 |
Ultrafiltratsiini protsesy ta tekhnolohii ratsionalnoi pererobky bilkovo-vuhlevodnoi molochnoi syrovyny HV Deinychenko, ZO Mazniak, IV Zolotukhina Kharkiv: Fakt (in Ukrainian), 2008 | 6 | 2008 |
Determining the quality of milk fat dispersion in a jet-slot milk homogenizer K Samoichuk, A Kovalyov, V Oleksiienko, N Palianychka, D Dmytrevskyi, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 16-24, 2020 | 5 | 2020 |
Biological value of protein of culinary products based on milk-protein concentrate G Deinychenko, I Zolotukhina, V Skrynnik, L Deinychenko, T Kravchenko EUREKA: Life Sciences,(3), 31-37, 2020 | 4 | 2020 |
Scientific justification of acute toxicity parameters of semi-finished proteins and carbohydrates with food systems stabilizer V Primenko, E Sefikhanova, I Zolotukhina, A Нelikh | 3 | 2020 |
Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ОВ Гафуров, ОО Підкорчевний Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 3 | 2013 |
Дослідження консистенції молочно-білкових десертів з додаванням рослинної сировини ГВ Дейниченко, ІВ Золотухіна, КА Сефіханова Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011 | 3 | 2011 |
Semi-finished products based on protein-carbohydrate raw milk materials: Economic justification of introducing in restaurants T Shtal, O Davydova, I Zolotukhina, K Nechepurenko, S Sysoieva Rivista di studi sulla sostenibilità: XII, 2, 2022, 289-303, 2022 | 2 | 2022 |
Study of the water state and phase transitions of liquid in milk-protein semi-finished products below 0° C. G Deynichenko, I Zolotukhina, D Dmytrevsky, C Vitalii, D Horielkov, ... | 2 | 2020 |
Дослідження показників безпеки молочно-білкових кремів ГВ Дейниченко, ІВ Золотухіна, КА Сефіханова Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010 | 2 | 2010 |
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства ГВ Дейниченко, ІВ Золотухіна Харків: ХДУХТ, 2009 | 2 | 2009 |