Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник НМ Зубар Видавничий дім «Кондор», 2018 | 135 | 2018 |
Основи фізіології та гігієни харчування НМ Зубар К: Центр учбової літератури, 2010 | 68 | 2010 |
Логістика у ресторанному господарстві НМ Зубар, МЮ Григорак Центр учбової літератури, 2010 | 63 | 2010 |
Фізіологія харчування: практикум НМ Зубар, ЮВ Руль, МК Булгакова Центр учбової літератури, 2013 | 46 | 2013 |
Основи фiзiологiї та гiгiєни харчування: Пiдручник НМ Зубар | 17 | 2010 |
Фізіологія харчування НМ Зубар, Ю Руль, М Булгакова практикум: навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл./НМ Зубар, ЮВ Руль …, 2013 | 15 | 2013 |
Теоретичні основи харчових виробництв: підручник НМ Зубар Видавничий дім «Кондор», 2020 | 11 | 2020 |
Методика навчання харчових технологій майбутніх педагогів професійної освіти АЮ Шаура НПУ імнені МП Драгоманова, 2017 | 8 | 2017 |
Проект стандарту вищої освіти України для підготовки бакалаврів, галузь знань 01 Освіта, спеціальність 015 Професіна освіта. Харчові технології ТБ Гуменюк, НМ Зубар, АА Волкова ФО-П Поліщук ОВ Свідоцтво суб'єкта видавничої справи ДК№ 2142 від 31.03 …, 2016 | 5 | 2016 |
Логiстика у ресторанному господарствi: навч. посiб НМ Зубар, МЮ Григорак | 5 | 2010 |
Формування компетентності педагогів професійного навчання з готельно-ресторанної справи НМ Зубар НАУКОВІ ЗАПИСКИ. Серія: ПРОБЛЕМИ МЕТОДИКИ ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНОЇ І …, 2016 | 3 | 2016 |
Біохімія та фізіологія харчування НМ Зубар Видавництво НПУ ім. МП Драгоманова, 2016 | 2 | 2016 |
Іноваційні технології в підготовці фахівців ресторанної справи НМ Зубар, ОВ Василенко Якість технологій та освіти, 62-66, 2013 | 2 | 2013 |
Теоретичні основи харчових виробництв: лабораторний практикум НМ Зубар Вид-во НПУ імені МП Драгоманова, 2017 | 1 | 2017 |
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни" Проектування харчових виробництв з основами САПР" НМ Зубар, АА Волкова Видавництво НПУ ім. МП Драгоманова, 2016 | 1 | 2016 |
Проблеми формування професійної компетентності фахівців готельно-ресторанної справи: погляд роботодавця та випускника НМ Зубар, АА Волкова Вид-во НПУ ім. МП Драгоманова, 2015 | 1 | 2015 |
Оцінка якості харчування студентів у вищих навчальних закладах України М Пересічний, О Завадинська, Н Зубар Товари і ринки, 35-39, 2008 | 1 | 2008 |
ПОТЕНЦІЙНІ МОЖЛИВОСТІ ТА УМОВИ ВПРОВАДЖЕННЯ СТРАТЕГІЇ ЛОГІСТИКИ В ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В Марченко, Н Зубар РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ, 246, 2024 | | 2024 |
Методичні рекомендації до написання бакалаврської роботи: Галузь знань 01-Освіта/Педагогіка Спеціальність 015. Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа Спеціалізація … НМ Зубар, АА Волкова Нац пед. ун-т ім. МП Драгоманова, 2021 | | 2021 |
Трофологія НМ Зубар, СМ Іщенко НПУ імені МП Драгоманова, 2021 | | 2021 |