Підписатись
Надія Зубар
Надія Зубар
НПУ імені М.П. Драгоманова, Інженерно-педагогічний факультет, кафедра промислової інженерії та
Підтверджена електронна адреса в npu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник
НМ Зубар
Видавничий дім «Кондор», 2018
1162018
Основи фізіології та гігієни харчування
НМ Зубар
К: Центр учбової літератури, 2010
592010
Логістика у ресторанному господарстві
НМ Зубар, МЮ Григорак
Центр учбової літератури, 2010
482010
Фізіологія харчування: практикум
НМ Зубар, ЮВ Руль, МК Булгакова
Центр учбової літератури, 2013
372013
Основи фiзiологiї та гiгiєни харчування: Пiдручник
НМ Зубар
172010
Фізіологія харчування
НМ Зубар, ЮВ Руль, МК Булгакова
Практикум: Центр учбової літератури, 2013
132013
Теоретичні основи харчових виробництв: підручник
НМ Зубар
Видавничий дім «Кондор», 2020
82020
Методика навчання харчових технологій майбутніх педагогів професійної освіти
АЮ Шаура
НПУ імнені МП Драгоманова, 2017
52017
Проект стандарту вищої освіти України для підготовки бакалаврів, галузь знань 01 Освіта, спеціальність 015 Професіна освіта. Харчові технології
ТБ Гуменюк, НМ Зубар, АА Волкова
ФО-П Поліщук ОВ Свідоцтво суб'єкта видавничої справи ДК№ 2142 від 31.03 …, 2016
52016
Логiстика у ресторанному господарствi: навч. посiб
НМ Зубар, МЮ Григорак
52010
Формування компетентності педагогів професійного навчання з готельно-ресторанної справи
НМ Зубар
НАУКОВІ ЗАПИСКИ. Серія: ПРОБЛЕМИ МЕТОДИКИ ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНОЇ І …, 2016
32016
Іноваційні технології в підготовці фахівців ресторанної справи
НМ Зубар, ОВ Василенко
Якість технологій та освіти, 62-66, 2013
22013
Теоретичні основи харчових виробництв: лабораторний практикум
НМ Зубар
Вид-во НПУ імені МП Драгоманова, 2017
12017
Біохімія та фізіологія харчування
НМ Зубар
Видавництво НПУ ім. МП Драгоманова, 2016
12016
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни" Проектування харчових виробництв з основами САПР"
НМ Зубар, АА Волкова
Видавництво НПУ ім. МП Драгоманова, 2016
12016
Проблеми формування професійної компетентності фахівців готельно-ресторанної справи: погляд роботодавця та випускника
НМ Зубар, АА Волкова
Вид-во НПУ ім. МП Драгоманова, 2015
12015
Оцінка якості харчування студентів у вищих навчальних закладах України
М Пересічний, О Завадинська, Н Зубар
Товари і ринки, 35-39, 2008
12008
Методичні рекомендації до написання бакалаврської роботи: Галузь знань 01-Освіта/Педагогіка Спеціальність 015. Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа Спеціалізація …
НМ Зубар, АА Волкова
Нац пед. ун-т ім. МП Драгоманова, 2021
2021
Трофологія
НМ Зубар, СМ Іщенко
НПУ імені МП Драгоманова, 2021
2021
Логістика в ресторанному господарстві: програма
НМ Зубар
Видавницво НПУ імені МП Драгоманова, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20