Підписатись
Статєва Марина (Stateva Marina)
Статєва Марина (Stateva Marina)
Одеська національна академія харчових технологій, факультет менеджмента, маркетингу та логистики
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
MICROBIOTA OF INSTANT CEREALS AND ITS CHANGE DURING STORAGE
M Mardar, M Stateva, А Yegorova, G Evdokimova, I Ustenko, S Masanski
Харчова наука і технологія, 2019
72019
MODERN TECHNOLOGY OF PRODUCTION AND STRATEGY OF PROMOTION OF NEW CEREAL PRODUCTS ON UKRAINIAN CONSUMER MARKET
M Mardar, А Yegorova, I Ustenko, M Stateva, T Cherevaty
Харчова наука і технологія 12 (2), 89-99, 2018
62018
Comparative analysis of field ration for military personnel of the ukrainian army and armies of other countries worldwide
M Mardar, M Hkrupalo, M Stateva
Харчова наука і технологія 11 (1), 17-25, 2017
62017
Development of a new product of high nutrition value under the quality function development methodology
M Mardar, M Stateva, L Agunova
Journal of critical reviews 7 (9), 390-399, 2020
22020
The marketing research of military service people’s consumer preferences of dry product packages and ways of their improvement
M Mardar, M Khrupalo, M Stateva
Харчова наука і технологія, 3-9, 2018
12018
Розширення асортименту багатокомпонентних сумішей на основі зернових пластівців
ДО Жигунов, МР Мардар, ОС Волошенко, ІВ Брославцева, ...
Scientific Works 48, 2015
12015
Покращення асортиментної політики підприємства ПрАТ «Чумак»
МС Статєва, ГМ Лозовська
2021
SWOT-анализ продвижения на рынок нового продукта на основе спельты
МР Мардар, МС Статева
2020
Маркетингове дослідження українського ринку тихих вин в умовах пандемії
ГМ Лозовська, МС Статєва
2020
SWOT-анализ продвижения на рынок нового продукта на основе спельты
МС Статева
Белорусский государственный экономический университет, 2019
2019
Анализ ассортимента каш быстрого приготовления
МС Статева
2019
Вдосконалення контролю якості та безпечності харчової продукції згідно законодавства України
РР Значек, МС Статєва, МР Мардар
2019
132727 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування
МР Мардар, МС Статєва
2019
132729 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування
МР Мардар, МС Статєва
2019
132733 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування
МР Мардар, МС Статєва
2019
131725 Композиція інгредієнтів для каші швидкого приготування
МР Мардар, МС Статєва
2019
132730 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування
МР Мардар, МС Статєва
2019
Органолептический анализ качества каш быстрого приготовления
МС Статева, МР Мардар
Потребительская кооперация стран постсоветского пространства: состояние …, 2019
2019
Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту набору сухих продуктів для військовослужбовців
МР Мардар, МС Статєва
Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку XXI століття …, 2018
2018
Мотивы в дифференциации каш быстрого приготовления для усиления конкуренции продукции
С М.Р. Мардар, М.С. Устенко, И.А.
Техника и технология пищевых производств: матер. ХII Междунар. науч.-техн …, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20