MICROBIOTA OF INSTANT CEREALS AND ITS CHANGE DURING STORAGE M Mardar, M Stateva, А Yegorova, G Evdokimova, I Ustenko, S Masanski Харчова наука і технологія, 2019 | 7 | 2019 |
MODERN TECHNOLOGY OF PRODUCTION AND STRATEGY OF PROMOTION OF NEW CEREAL PRODUCTS ON UKRAINIAN CONSUMER MARKET M Mardar, А Yegorova, I Ustenko, M Stateva, T Cherevaty Харчова наука і технологія 12 (2), 89-99, 2018 | 6 | 2018 |
Comparative analysis of field ration for military personnel of the ukrainian army and armies of other countries worldwide M Mardar, M Hkrupalo, M Stateva Харчова наука і технологія 11 (1), 17-25, 2017 | 6 | 2017 |
Development of a new product of high nutrition value under the quality function development methodology M Mardar, M Stateva, L Agunova Journal of critical reviews 7 (9), 390-399, 2020 | 2 | 2020 |
The marketing research of military service people’s consumer preferences of dry product packages and ways of their improvement M Mardar, M Khrupalo, M Stateva Харчова наука і технологія, 3-9, 2018 | 1 | 2018 |
Розширення асортименту багатокомпонентних сумішей на основі зернових пластівців ДО Жигунов, МР Мардар, ОС Волошенко, ІВ Брославцева, ... Scientific Works 48, 2015 | 1 | 2015 |
Покращення асортиментної політики підприємства ПрАТ «Чумак» МС Статєва, ГМ Лозовська | | 2021 |
SWOT-анализ продвижения на рынок нового продукта на основе спельты МР Мардар, МС Статева | | 2020 |
Маркетингове дослідження українського ринку тихих вин в умовах пандемії ГМ Лозовська, МС Статєва | | 2020 |
SWOT-анализ продвижения на рынок нового продукта на основе спельты МС Статева Белорусский государственный экономический университет, 2019 | | 2019 |
Анализ ассортимента каш быстрого приготовления МС Статева | | 2019 |
Вдосконалення контролю якості та безпечності харчової продукції згідно законодавства України РР Значек, МС Статєва, МР Мардар | | 2019 |
132727 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування МР Мардар, МС Статєва | | 2019 |
132729 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування МР Мардар, МС Статєва | | 2019 |
132733 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування МР Мардар, МС Статєва | | 2019 |
131725 Композиція інгредієнтів для каші швидкого приготування МР Мардар, МС Статєва | | 2019 |
132730 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування МР Мардар, МС Статєва | | 2019 |
Органолептический анализ качества каш быстрого приготовления МС Статева, МР Мардар Потребительская кооперация стран постсоветского пространства: состояние …, 2019 | | 2019 |
Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту набору сухих продуктів для військовослужбовців МР Мардар, МС Статєва Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку XXI століття …, 2018 | | 2018 |
Мотивы в дифференциации каш быстрого приготовления для усиления конкуренции продукции С М.Р. Мардар, М.С. Устенко, И.А. Техника и технология пищевых производств: матер. ХII Междунар. науч.-техн …, 2018 | | 2018 |