Подписаться
Amir kamkari
Amir kamkari
Department of Food Engineering, Faculty of Agriculture, University of Tabriz, Tabriz, Iran
Подтвержден адрес электронной почты в домене ms.tabrizu.ac.ir
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Effect of low‐pressure cold plasma processing on decontamination and quality attributes of Saffron (Crocus sativus L.)
H Darvish, Y Ramezan, MR Khani, A Kamkari
Food Science & Nutrition 10 (6), 2082-2090, 2022
192022
Effect of cold atmospheric plasma torch distance on the microbial inactivation and sensorial properties of ready-to-eat olivier salad
Y Ramezan, H Hematabadi, M Ramezan, MR Khani, A Kamkari, ...
Food Science and Technology International 29 (7), 710-717, 2023
42023
A review on mechanisms and impacts of cold plasma treatment as a non‐thermal technology on food pigments
Y Ramezan, A Kamkari, A Lashkari, D Moradi, AN Tabrizi
Food Science & Nutrition, 2023
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–3