Полянецька Ірина Олегівна
Полянецька Ірина Олегівна
Уманський національний університет садівництва
Підтверджена електронна адреса в udau.edu.ua - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
Висота рослин та щільність колоса зразків пшениці озимої, створених методом віддаленої гібридизації
ЖМ Новак, ІО Полянецька, ІР Заболотна
Наукові праці інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків, 179-183, 2014
32014
Схожість і енергія проростання зразків пшениці спельти
ЖМ Новак, ІО Полянецька
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва …, 2016
22016
Хлібопекарські властивості зерна спельти залежно від удобрення
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Возіян
Вестник Уманского национального университета садоводства, 2015
12015
Якість крупи із зерна спельти та її зв’язок з вмістом білка
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ЛЛ Новак, ЛД Руденко, ...
Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, 11-15, 2015
12015
Математичне моделювання водно-теплової обробки зерна тритикале
ВВ Любич, ВВ Новіков, ІО Полянецька
Житомирський національний агроекологічний університет, 2015
12015
Хлібопекарські властивості зерна спельти залежно від вуглеводно-амілазного комплексу
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Возіян
Агробіологія, 57-61, 2015
12015
Фізичні властивості зерна тритикале озимого залежно від його розмірів
ВВН В. В. Любич, І. О. Полянецька
журнал Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 23-26, 2014
1*2014
назва Вміст білка та його вихід з урожаєм зерна пшениці озимої залежно від сорту
ІО Полянецька
Збірник наукових праць Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків …, 2014
1*2014
Якість крупи швидкого приготування із зерна пшениці спельти залежно від температури екструдування
ГМ Господаренко, СП Полторецький, ВВ Любич, ІО Полянецька, ...
Вісник Уманського національного університету садівництва, 111-117, 2018
2018
Мукомольные свойства зерна пшеницы спельты в зависимости от сорта и линии
ГМ ГОСПОДАРЕНКО, ВВ ЛЮБИЧ, ІО ПОЛЯНЕЦЬКА, ВВ НОВІКОВ
Агробіологія, 59-67, 2018
2018
ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ ТА ЛІНІЇ
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Новіков
Засновник, редакція, видавець і виготовлювач: Білоцерківський національний …, 2018
2018
Круп’яні властивості зерна різних сортів і ліній пшениці спельти
ГМ Господаренко, АТ Мартинюк, ВВ Любич, ІО Полянецька
Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, 12-16, 2017
2017
Борошномельні властивості зерна сортів пшениці спельти залежно від умов мінерального живлення
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Желєзна
Збірник наукових праць Національного наукового центру Інститут землеробства …, 2017
2017
Геометричні параметри зернівок пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Новіков
Агробіологія, 105-111, 2017
2017
Оцінювання борошномельних властивостей зерна різних сортів і ліній пшениці спельти
ГМ Господаренко, СП Полторецький, ВВ Любич, ІО Полянецька, ...
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Агрономія і …, 2017
2017
Крупність насіння сортозразків ячменю ярого колекції Уманського національного університету садівництва
ЖМ Новак, ІО Полянецька, СП Коцюба, ІП Діордієва
Вестник Уманского национального университета садоводства, 2017
2017
Формування якості кондитерських виробів із борошна пшениць різних сортів і ліній
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Новіков
Вестник Уманского национального университета садоводства, 2017
2017
Вихід і якість круп’яних продуктів із зерна сортів і ліній пшениць
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька
Вісник Полтавської державної аграрної академії, 11-17, 2017
2017
Спосіб кулінарної оцінки хліба, збагаченого нетрадиційною сировиною підвищеної біологічної цінності
ВП Карпенко, ВВ Любич, ІО Полянецька
укрпатент, 2017
2017
Вплив типу зерна пшениці на техніко-економічні показники круп'яного виробництва та кулінарну оцінку готового продукту
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ВВ Новіков, ІО Полянецька, ВВ Возіян
Вестник Уманского национального университета садоводства, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20